סתם חשבתי שתרצו לדעת....

fishi14

New member
סתם חשבתי שתרצו לדעת....

קראתי באתר "פיצוץ" שעכשיו נסגר אם אני לא טועה- משהו על הקרנה חוצגופית או יציאה כלשהי מהגוף הגשמי שלך- בכל מקרה, היה כתוב שם שאם אתה נמצא מחוץ לגוף ומישהו בא ונוגע בך/עושה רעש לידך (ליד הגוף שלך) אז אתה יכול ללכת לאיבוד ולא לחזור לגוף שלך יותר (יעני למות), ובגלל זה אני מפחדת לנסות.... לא ממש הבנתי את הקטע בווילד- מישהו יכול להסביר? (מצטערת שאני שואלת שלה שנשאלה כבר מיליון פעם אבל לא ממש הבנתי...) בכל מקרה, תודה ביי אה, כן: אני מצרפת כתובת של האתר, למקרה שהוא לא נסגר יש שם אחלה מדור של מאגיה וכישוף.... אם זה מעניין מישהו...

Cheetah

New member
טווווב...

לא כל מה שכתוב על חוויה חוץ גופית חייב ליהיות נכון... ומה שאת הבאת, הדבר הזה... שאי אפשר אפילו להתחיל לבדוק אותו.... (שלא לדבר על הוכחה) ועל איזה מערכת אמונה/הבנות זה מבוסס בכלל? אין מה לפחד, (בכל מקרה). ווילד בקיצור, זה כניסה לחלימה צלולה ישירות מעירות, התהליך עצמו די דומה לגרימה מכוונת של מסע אסטרלי, לפחות בשלבים הראשונים

fishi14

New member
מה ההבדל? יש לי פערי מידע....

מה זה מסע אסטרלי?(סליחה על הבורות) ולשאלתך: אין לי שמץ קלוש על מה בדיוק זה מבוסס, אתה מוזמן להכנס לאתר ולבדוק.... ביי

Variety

New member
לא יודע, לא נראה לי.

דווקא מהספרים שקראתי על הנושא, לפי מה שהבנתי יש חוט כסף או שזה מהדמיון אבל יש איזה מנגנון הגנה שמחזיר את המודעות חזרה לגוף במקרה של בעיה או סכנה או סתם. חלומות פז, Variety-

דנה^^

New member
מהר-מהר-מהר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עם תודה מראש ענקית לפישי, רק רציתי להזכיר לכם שאמרתי פעם שקראתי באיזה אתר על כשפים ואיך להחליף צבע עיניים?? אז תוכלו למצוא את זה באתר שהיא נתנה.. כן.. זה האתר שממזמן ראיתי אבל לא היתה לי הכתובת.. אני מוסיפה קישור לחלק הספציפי שמדבר על הכשפים. שווה לבדוק!!

wee man

New member
אוקיי אז ככה

דבר ראשון אני רק רוצה להגיד שלמלא מלא מלא מכתבים כאן שלחתי תגובות ומשום מה רק שניים אולי באמת נשלחו אז אני מצטער אבל אלו היו מכתבים ארוכים ואין לי כוח לכתוב אותם שוב... בקשר לשינוי צבע העיניים: בר ראשון אני מכיר שני סוגים של לחשים לשינוי צבע העיניים (לא ניסיתי אבל אני מבין בדברים האלה קצת). השיטה הראשונה, אני לא זוכ אותה, את צריכה לצייר מחומש על הרצפה, לפתוח מעגל ודברים כאלה, ואז לבצע את הלחש וכולי... ובלחש הזה פשוט צריך נסיון קודם במאגיה והרבה דמיון מה שנקרא. אני חושב שהכישוף הראשון יעבד מעולה, והשני יעבד רק על מי שלא מכיר אותך אם בכלל זה יעבד כי לפי דעתי מה שכתוב שם לא ייתבצע בקלות רבה אם בכלל. אבל אני לא שולל, אני רק אומר שאל תסמכו על זה כי כישוף מאגי הוא קצת יותר מורכב מהכמה שורות כאן, אבל מי יודע, אולי זה יעבוד אם משהו פה מנסה אז שלא יילך למראה כי אתם מכירים את עצמכם והאשליה לא תעבוד עליכם, אלא לכו ברחוב, עצרו משהו, ושאלו אותו מה צבע העיניים שלכם (עד כמה שזה נראה מוזר...) ותכתבו אם זה יצליח לכם תודה ואם יהיה לי כוח אני ייכתוב את שאר ההודעות מחדש תגובות ייתקבלו בברכה רבה מאנשים שמבינים יותר ממני ינון

דנה^^

New member
בקשר להודעות שלא נשלחות:

אוקיי, זה קרה לי כמה פעמים, אבל מצאתי דרך כדי שהן בכל זאת יישלחו.. טוב דבר ראשון כשאתה רואה שזה לא נשלח אז תחזור אחורה ופשוט תנסה לשלוח, תעשה ככה כמה פעמים, אולי זה ישלח. אם לא אז פשוט תעתיק את תוכן ההודעה ותדביק את זה בהודעה חדשה. זה בטוח יעבוד, וככה גם לא צריך להתחיל להקליד הודעות ארוכות מחדש.. בקשר לעיניים: אז באתר כתוב על השיטה שהיא יותר על הדמיון- והיא יותר תעבוד על אנשים זרים, למרות שהיה כתוב שגם אנשים שמכירים אותך יראו את הצבע החדש, או שיבחינו שיש שינוי ולא יידעו מה הוא בדיוק.

wee man

New member
תגובה

זה לא שזה לא נשלח, זה נשלח, ואחרי כמה שעות נגיד ששוב נכנסתי לפורום זה כאילו נעלם... אם יש למשהו מושג למה אני אשמח!!! תודה בכל זאת ינון

Dazed&Confused

New member
בקשר לשני המקרים

במקרה שזה פשוט לא נשלח, גם לי זה קרה היום ניסיתי לשלוח לפה הודעה בתגובה לווילד של לימו שעה וזה לא נשלח... עשיתי מה שכתבת קודם ד"א. בקשר להודעות שנמחקות, אז רציתי לידע אותכם שיש באג במערכת תפוז שמכונה "מפלצת ההודעות", מדי פעם הוא בולע איזו הודעה.. אם רוצים להוציא אותה בחזרה אז בדרך כלל אם נכנסים לכרטיס האישי, אפשר לראות את ההודעה ב"עשר הודעות אחרונות".

Dazed&Confused

New member
אהא, אז...

קודם כל זאת התקדמות טובה, אין ספק, ואת תתקדמי בדרך הזאת... אבל רק רציתי לציין שזאת לא ההגדרה של WILD, שזה אומר למעשה להיכנס לתוך חלום צלול מתוך עירנות, מה שלא קרה במקרה הזה כמו שהבנתי. אבל למי איכפת לאיזו הגדרה זה נכנס העיקר ההתקדמות. זה יבוא בסוף.

לימונדה

New member
בוא נקווה שאתה צודק כי היום זה לא

הצליח לי!!!! ודווקא היום היה בית שקט אבל היו לי יותר מדי מחשבות בראש ולא הצלחתי להתרכז בשעון.... :( ובסוף גם החלטתי שאני אתן לעצמי לישון את כל השש שעות שהיו לי לישון בלי לקום סתם ככה.... לימו.

לימונדה

New member
אוופס עירבבתי בין שני דברים

היום בצהריים לא הצלחתי להתרכז בשעון והיום או אתמול בלילה החלטתי שאני מוותר על לקום באמצע הלילה... :) לימו.

wee man

New member
שחכתי להגיד לך..

כשאמרת שאחותך דיברה בטלפון זה הפריע לך, וכשהבית היה שקט לא הצלחת כלום זה לפי דעתי היה טוב שאחותך דיברה בטלפון כי זה קצת קשה להתרכז רק בתקתוק של שעון, והדיבור של אחותך שכיביכול הפריע, בעצם עזר לך להתרכז בעוד משהו שתיהיה קצת יותר עירנית ולא תרדמי כי תקתוק של שעון זה כלום, בקלות מתעלמים מזה ונרדמים. אז במקום לכעוס על אחותך שהיא "הפריע", תגידי תודה כי היא בעצם עזרה... אני מקווה שצדקתי ועזרתי לך ומקווה מאוד שתמשיכי להשקיע ולהצליח, אפילו אם זה ייקח קצת זמן, תזכרי, להיות סבלנית (למרות שאני לא כל כך) שלך ינון

Dazed&Confused

New member
טלוויזיה, אנשים משעממים, כל זה עשוי

להיות מועיל בווילד. צריך רק לנצל את זה נכון... ולימו, אם יש לך הרבה מחשבות, אז קודם כל תנשמי עמוק, תנסי להתרכז בנשימות שלך, לנשום באופן מודע. זאת אומרת לא בצורה אוטמאטית כמו בדרך כלל. אם באה מחשבה, תגידי לה שלום ותני לה לעבור. את יכולה לדמיין את זה כמו שמיים מעוננים, כהעננים הם המחשבות. עכשיו תראי את השמיים בהירים, ותעשי פעולה דומה בראש... זה עשוי לעזור.

fishi14

New member
ממש מסובך לעשות ווילד, זה מעצבן

אין לי זמן אחה"צ ובערב אני מתה מעייפות ונרדמת תוך שניות- ותקתוק של שעון לא יהיה טוב בשבילי בווילד כי מה שאני עושה כשקשה לי להרדם זה מקשיבה לשעון ונרדמת- אז סביר להניח שאני ארדם.... לא נורא- נחיה גם בלי... ביי

לימונדה

New member
מסכימה איתך...

זה מסובך ומעצבן אבל בסופו של דבר זה שווה את זה! :) לימו.

fishi14

New member
דג"ב...

בד"כ כשאני מתרכזת בנשימות ונושמת באופן מודע אז נהיה לי קשה לנשום- אז גם זה לא יהיה מועיל... אתם חושבים שאפשר לעשות ווילד תוך כדי צפייה בטלוויזיה? (כאילו תוכנית ממש משעממת)
ביי

wee man

New member
עוד משהו ללימו

רציתי לשאול אותך: -כמה זמן לקח בערך מאז שנשכבת לישון באותו יום עד שהגיעו הרעידות, מה היה לפני זה??? -כמה זמן את כבר מנסה ווילדים בכללי? -כמה זמן את כבר מנסה ווילדים בצהריים? תודה לך מראש (מקווה שאני לא קרציה אם כל השאלות) ינון

למעלה