סתם חשבתי לשתף אתכם..

chompi2

New member
סתם חשבתי לשתף אתכם..

משהו שנורא מציק לי ;[ מקנאה גייל הרולד(בריאן) התחיל עם חברה של אחותי במטוס(היא דיילת) לא רק שהיא ראתה את גייל הרולד הוא התחיל איתה והיא לא רצתה בו!! חח..סורי זה פשוט הורג אותי:(

gilriv

New member
חבר'ה גיליתי בסרט העצמאי

של גייל הרולד ומישל קלוני The Unseen' רצוי להגיד שהם יגלמו במרכאות "LOEVRS מבימת את הסרט :Lisa france תכתבו GALE HAROLD ותמצאו את הסרטים שהוא משתתף בהם בIMDB- תלחצו שם

netaK

New member
בטוח שזה הוא?

מתי זה היה? כי כרגע לגייל יש חברה
אבל בכל מקרה, גם אם הוא רק היה דומה לגייל, כיף לה

chompi2

New member
חח זה היה די ממזמן:)

זה היה הוא. מחלקה ראשונה..סלבריטי..P:

shany1233

New member
חמודה שלי

הוא הומו הוא ואמט הומואים במציאות אז צאי מזה ותלכי לעבוד על אנשים אחרים

pika18

New member
חמודה שלי....

גייל סטרייט במציאות וגם אם את לא מאמינה לה את יכולה להגיב בצורה מנומסת יותר. היחידים שהם הומואים במציאות אלו השחקנים שמשחקים את אמט ג'סטין ובן.

chompi2

New member
בעע איזה ריבים

לא נראה לי הייתי משקרת ככה..מילא הייתי אומרת שהוא התחיל עם אחותי חח.. יותר מלהיב XD אממ בכל מקרה זה היה לפני שנה/שנתיים לא זוכרת אני פשוט מתה כל פעם שאני נזכרת בזה P: וכן זה קרה במציאות...אין לי סיבה לשקר >_<

chompi2

New member
ועוד משהו..

יכול ליהיות שהוא סתם היה נחמד אלייה והיא חשבה שזה משו אחר. בכל מקרה..היא פגשה אותו..זה משו.. אולי גם אני אעבוד כדיילת P:

gilriv

New member
גייל הרולד

ביישן נורא -במציאות אז זה הסימן העיקר שלו , את באמת ראית אותו בטח אז הוא שיחק בסרטים העצמים בדרך לנוי יורק

chompi2

New member
לא אני ראיתי אותו..אלא חברה של

אחותי.. כן סביר להניח..[:

bitchyprincess

New member
הוא נשוי בכלל !

הוא נשוי לתי'אה גיל ...בוודאות ידיד שלי היה ניצב בסידרה עונה שלישית ..זה שאנס את טד ..הוא קנדי. קיצר הוא לא הומו והוא נשוי ללינדזי ...תעשו חיים :)

למעלה