סתם חידון קטן

starman

New member
סתם חידון קטן

מזמן לא עשיתי חידון אז לכבוד חנוכה שמונה חידות : 1) מתי שנות ה-60 נגמרו בשביל הומר ? 2) איזה דמויות מתו מתחילת התוכנית ואיך הן מתו ? 3) איזה דמות תמיד במצב של כמעט מוות (לא הסבא אייב)? 4) באחד מהפרקים של ליל כל הקדושים איך בארט "הציק" לשטן ? 5) מי חושב שהומר הוא דמות אב טובה לחיקוי ? 6) בתחרות הזקנים בבית האבות באיזה פרס הסבא אייב זכה ? 7) מי מלבד בארט ומילהאוס גורש מהחנות קומיקס ? 8) מה הומר קנה במכירה פומבית של המשטרה ? חג שמח

Evil Beast

New member
חלק

2) סנובול I-נדרס ע"י מכונית מרפי חניכיים מדממות-מחלה מוד פלנדרס-נפלה מיציע לאחר שחולצה פגעה בראשה. 3)האנס מולמן 7)נלסון או מרטין לא זוכר. 8)מכונית שהייתה של סנייק

kobi 23

New member
שאלה 5

אני לא בטוח אבל אני זוכר פרק ישן שבו בארט קיבל "אח גדול" כי נמאס לו מהומר (הוא שכח לאסוף אותו מאימון כדורגל) והומר בתגובה אימץ ילד אחר שממש אהב אותו והעריץ אותו

shmill

New member
..

1)1978 2)מוד נפלה מאיצטדיון , סנובול 2,3 ועוד חתול שאני לא זוכר את שמו... bleeding gums murphy,דוקטור מארווין מונרו (שקם לתחייה משום מה...) לא זוכר עוד כרגע.. 3) ברנז אולי? לא יודע.. אאההה נו הזקן הזה...הקירח הנמוך הכמעט עיוור...לא זוכר איך קוראים לו 4)הוא ביקש למכור את הנשמה שלו בשביל מכונית , ושינה את דעתו.. 5)? 6)מצבה חינם 7)סידשואו בוב 8)את המכונית של סנייק.. הייתי קרוב... טוב לחזור

kobi 23

New member
תוספת לשאלה 2

1.פראנק גריימס (התחשמל כי לא לבש כפפות בידוד) 2.דודה של מארג' סתם מזיקנה 3.חברה של אייב סימפסון כנ"ל 4.הומר הוכרז כמת פרק אחד

starman

New member
קראסטי פנה להומר כ"אב האידיאלי"

שיעזור לו עם הבת שלו .

למעלה