סתם חומר למחשבה...

סתם חומר למחשבה...

אני חושב שאם יש משהוא יכול להיות מעניין(ולהכניס את אתניקס חזק ללב הקונתנזוס המקומי..)זה שזאב נחמה יוציא דיסק לבד,ואם הדיסק יהיה בסגנון,וכמו השיר "הכאב" (ונדמה לי שגם את "פרחים"הוא כתב לבד.)אז אני חושב שזה יכול להיות דיסק ענק.....(בלי לפגוע בשאר החברים בלהקה)מה אתם חושבים על זה????

KeLeMeNcY

New member
אני חושבת שזה צריך להיות

רעיון ממש פצצה.. פעם הייתי בהופעה שהוא התארח לבד, בלי אתניקס וזה היה הפעם שהכי נהניתי לראות אותו.. <<מחכה לסקילה באבנים>>

ZGala

New member
שמעת אי פעם איך הם קוראים זה לזה?

"אחי", "אח שלי". ופעם זאב אמר "מה יכול להיות קרוב יותר ממילה "אח"?" זה אומר מהשהו? כנראה הם בלתי נפרדים... שיר "פרחים" נכתב בצוות. שירים, שזאב נחמה כתב לבדו: "אין לאן ללכת" "לילה קר" "כמו האלים"
"איסקנדר"
"את לי ים" "מתחת לאור" "שדות שיפון" שאר שירים חתומים ביחד עם תמיר קליסקי (חוץ מאלה שהלחין גיל אלון), אבל שמעתי סיפור שלהם שהם כל אחד עושה סקיצה שלו ורק שיפורים עושים ביחד אם יש צורך. אני לא חושבת שזאב יעשה דיסק שלו לבד כי הוא כבר דיבר על זה ואמר שלא רוצה, אם אני זוכרת טוב את מילותיו. גלה

אחרי הרשימה..

אחרי הרשימה של השירים שהזכרת...(מהגדולים של זאב..)אז אין לי ספק שזה יכול להיות דבר גדול דיסק של זאב נחמה!!!ושוב אין לי כלום נגד תמיר אבל נראה שזאב כותב לבד את הלחן אז זה נשמע מאד טוב...זה נשמע גם מלודי יותר...אני חושב שאיזה דיסק שקט פחות פופי..של זאב לבד יהיה דבר מדהים...

ZGala

New member
עוד יותר מזה הייתי רוצה

הייתי רוצה שזאב יעשה שירים משלו וגם קונצרט גדול בטלוויזיה, הוא יכול לעשות משיריו אפילו מחזמר (musicale) ואם הוא היה עושה דבר כזה משירים חדשים - זה היה נשאר בלתי נשכח בהיסטוריה מוזיקלית רישמית של ארצ אישראל. למה אני לא במאית שלו, הא?
גלה

KeLeMeNcY

New member
וסתם- בלי הרבה קשר ../images/Emo32.gif

רציתי לציין את אחד מהדברים שיותר מדליקים אותי אצל זאב.. הדיבור שלו! וואלה, זה דיבור של ערס מרוקאי כמו שאני אוהבת.. בכלל יש אצלו דילמה בין הלוק ה"אשכנזי" לאופי מזרחי וזה מתבטא גם ביצירה שלו זה יהיה מאד מעניין לשמוע אלבום שהוא יצר לבד.. ועוד יותר ללכת להופעות שלו לבד, אולי הוא גם ינגן ב
עם קטעי דיבור 'בקשה!

למעלה