סתם זנות

נוסטלגיה עכשיו !

מכיר די נשים, שמוכנות לבצע, בקלינטון, מעשי מוניקה בגבעה...(הקפיטול) שמו של אותו "אומלל" גל אוחובסקי ? אז, העולם הבא, הוא גן עדן ל"יוצאים מן הארון"

magy

New member
שופעעעעעעעעעע

בדיחות תמיד מתקבלות בברכה.... הייתי מספרת גם.....אבל הורסת אותן......מתחילה מהסוף........
)))

שקדי

New member
אפרופו קלינטון ומוניקה..........

עשו סקר בין נשות אמריקה אם הן מוכנות לשכב עם קלינטון תשובתן היתה......never again........

magy

New member
אהבתי לראות איך גבר משקר

במצח נחושה.......ומכחיש.......... I DIDN´T HAVE SEX WITH THIS WOMAN מה שהם עשו - לא היה סקס???????. שמישהו יגיד לי.....אולי אני לא יודעת מה זה סקס?????????

שקדי

New member
הרבה יותר מענין היה...............

לראות איך האמריקאים סלחו לו כנראה שניתן לסלוח על הכל........... אם החיוך בסדר........ וכשזה בא עם הצלחה כלכלית......יותר עדיף מי יבין לנפש האדם...............................

magy

New member
אני חושבת שנשים אהבו אותו

או העריצו, נטו....ללא חשבון אחר....לא כספי ולא מעמדי... האיש היה שרמנטי...עדין.....שופע קסם.....וחם......... ובאותה תקופה התעורר שוב עניין ההטרדה במקום עבודה והסתובבו המון בדיחות..... כששאלו אותי.....אם אני בעד או נגד הטרדה.......עניתי בנחרצות....שאני נגד הטרדה בעבודה..... אבל אם ביל..........היה מטריד.....אותי..... לא הייתי מתלוננת במשטרה....... היו גם עדויות על עקמומיות מסויימת....... מישהי יודעת על זה משהו ???????????? לא יצא לי לראות....... היה חושך.......
)))))

שקדי

New member
אולי לזה רמזה המשוררת כשכתבה......

בסתרי עוקמני עלטה ודממה בסתרי עוקמני........

אז למה דופקים את השחורים?

גם בישראל, התייצב ראש מפלגה,בפריים טיים, בטלביזיה. הודה בפה מלא, שקיים יחסים עם אשה נשואה. גם אחרי נישואיו לשרה´לה. אבל זאת שתקה ולקחה, את כל הקופה. והמתנות. הוא, נבחר לראשות הממשלה. שלא נדבר על הילארי הלביאה. אבל מי שיצא פרייר. איציק מרדכי. מיד עם התפוצצות הפרשה. קמה הכוכי שלו וברחה מהבית. כמשפטנית, היתה צריכה לדעת, שזה אומר דרשני. אין עשן בלי אש. ידע משפטי, די, כדי לפתוח מסעדת קוסקוס. אבל הוא איציק, רוצה "להוכיח את חפותו" איזה "חפותו" ? כאן הוא לא ייצא גדול, כמו בעימות ,אצל נסים משעל, עם ביביהו. לשחורים אסור!

magy

New member
אני דווקא אהבתי את הקטנה

שאמרה........."נו מור........."...... עדיף כוסכוס......(קוסקוס).......מאשר גורילה".... ולא ישבה כל כל הנשים המתוקות בבית המשפט........תומכת כמו אהבלה.... גם אשתו של יהודה שפר......כמו נשותיהם של עוד טובים, גדולים........ובכירים.... נלחמות כמו לביאות על כבודו של הבעל....במקום להגן על כבודן שלהם. כי אם כולם אומרים שבעלך שיכור........כדאי לבדוק אצלו בדם את רמת האלכוהול...... אבל, כל אישה ושיקוליה........אבל למען השם.....והטעם הטוב..... תפסיקו כל הזמן לרוץ אל אמצעי התקשורת להגן עליו... את היית איתו שם בחדר המחורמן??????????????? אם לא............תסתימי את הפי שלך (סוויסה במבטא מרוקאי כבד) ואל תגידי לנו מה הוא עשה או לא עשה....... נכון.....הוא דיבר איתך בפלא פון...........כי הפה שלו......לא היה מלא.... זה הפה שלה .....היה מלא......... אז יאלללללללללה..........יש לו סניגור שלמד יותר ממך........ לכי למטבח.........ואל תספרי לנו על תככים פוליטים........מה את מבינה בזה????? את , בתוקף תפקיד ....אשתו של............מסתובבת כל היום .....בתצוגות אופנה, צדקה בפני כל המצלמות.........ספא.......ספא.....ספא........ לא לשכוח......ספא......... על כל גבעה .....ספא....... נגמר הז´אקוזי.........כעת אומרים ......ספא.......... מגיעה לפתיחות.......סגירות............וכל הזמן מצטלמת....... וכל זה....בזמן שהוא ......מסכן......עובד כל כך קשה ...בשעות לא שעות.......בספא ..........שלה......... אז בבקשה ממך..........תפסיקי לקפוץ כמו עיזה........ או שאולי.............כמו שנדמה לי............לא, לא יכול להיות...... שגם את.........קצת..........מזדעזעת........כשהוא בספא??????????. סליחה על רוח השטות...............
))

למעלה