סתם זנות

אפי לוג

New member
סתם זנות

ברחוב שבו את גרה גרו פעם זונות. נשים גדולות, גדולות מהחיים. זונות ציוניות שדבקו בקריאתו של בן גוריון להפריח שממה בלב כל גבר. ברחוב שבו את גרה גרו פעם זונות. זונות אמהיות, שעוטפות אותך בחיבוק דובי. ברחוב שבו את גרה אפשר היה פעם, פשוט להנות, מזונה. ברוב שבו את גרה גרה היום זונה אחרת, זונת צמרת, מעצבת זנות. אני בא אליך ולא בא עליך את זונה מדגם משופר את גורמת לי לפליטה מאוחרת ולשפיכה מוקדמת הלו"ז שלך עמוס, הפנקס פתוח, והיד שלך, זו שלא עסוקה בכלי זיני, עוסקת ברישום. ברחוב שבו את גרה גרו פעם זונות אחרות. איפה את זונה עבריה?

אטיוד5

Active member
רחשי ליבי שונים

אין לי שום געגועים לזונה עבריה. מצא חן בעיני הביטוי מעצבת זנות. אני לא כל כך מתמצא. אבל אם כבר, אני מעדיף זונת צמרת על זונת רחוב. פליטה מאוחרת ושפיכה מקדמת - הכיצד? רשמת על זה פטנט? מגיעות לך זכויות יוצרים על זה!

עיניים

New member
זונה עיבריה

זה כבר "פאסה". היום יש "זונה גדודית". יש אפילו תפקיד חדש בצה"ל: קסס"ר = קצין סריסות ראשי,,,, לקרוא ולא להאמין! ובוקר של יום לכם עם שמש חורפית.

רגע, מחליפה משקפיים

קוראת שוב בחיי כתוב אותו הדבר שהבנתי קודם. לא להאמין לטמטום ולרוע.

שקדי

New member
נדמה לי.............

שמדובר בסיפור עם חופש אומנותי מורחב ולא על באמת.....מקוה לפחות

magy

New member
לדעתי..................

זה לא פיס או קייק....... זה פיס או ארט................. דווקא ההפכים שם.......הם המעניינים..... כשקראתי .........הייתי בטוחה שאני ברחוב העצמאות בחיפה.....בקרן זוית... במקום שעמדו פעם, בשנות החמישים.......בקרבת הנמל......נשים המתוארות בשיר. אני..........מאד אהבתי...... (ולא העזתי לבקר בפיגאל בפאריז.......ובחלונות האדומים באמסטרדאם.. בגלל רגישות לעיסוק הנשים.........למרות שכל הקבוצה הלכה בהתלהבות גדולה.)

עיניים

New member
רגע,,, שאני אבין,,,,

את מדברת על הזונות העבריות או על הזונות הגדודיות???
ואפרופו פיגאל ואמסטרדאם - סנובית, בתל ברוך כבר היית?
וזו פעם שניה שאני שולחת את ההודעה עם תוספת

redredole

New member
לא בדיוק מתקשר לזונות../images/Emo70.gif

אבל זאת בדיחה שקבלתי

חהחהחההחהחהחההחהחהח, מה איכפת...

...שלא מתקשר...שלא יצלצל...שלא ידפוק...שלא יכתוב...העיקר שאני צוחק...
נ.ב. 120 ש"ח, נישארו 120 ש"ח, אבל המבט על רווח-הפסד לפתע התהפך... זה ניקרא כלכלה חופשית יחסית...או היחסיות שבחופש...

magy

New member
כן, עברתי דרך שם לפני שנים

רבות , כשעוד היה לי האומץ להתמודד עם הנושא. לפני מספר שנים פיתחתי תסביך בקשר לנושא......בעיה שלי..... קשה לי לראות נשים שמתפרנסות כך.........קשה לי...........זה מפחיד אותי....באופן אישי........ ואני נמנעת........זה מתחבר אליי......למקומות מאיימים....... אני .....מבינה את עצמי בנושא........... אין בדבריי דבר וחצי דבר.......בעד או נגד התופעה........

זנות ותקופת ה "צנע"

מסופר על זוג טרי, אשר טרם עלותם ארצה, עם קום המדינה, עשו ביניהם הסכם. איש לא יבגוד ברעהו. והיה ויעשה כן,ישים גרגר אורז בקופסת פח. כאשר יגיע יומו , כל אחד יתוודה על חטאיו. לאחר שנים ארוכות, של חיים בצוותא הגיע יומו של הבעל. על ערש דווי, פתח האיש את הקופסה, נמצאו בה חמישה גרגרים. בוש ונכלם, ביקש מאשתו ,בקשה אחרונה, לפתוח את הקופסה שלה. האשה פתחה את הקופסה ונמצאה ריקה. העלה חיוך על פניו, הודה לאשתו על נאמנותה. - איך שמרת על עצמך כל כך הרבה שנים , ולא בגדת? שאל. - ומאין אכלנו, אורז, כל תקופת הצנע, לא עולה בדעתך לשאול? ענתה האשה.

magy

New member
נשים נשים....לזה קוראים

"האכילה אותו"....... אגב, הודיעו על קור עז, גשמים, ואפילו שלג..... ואם מדברים על שלג......"מיילו" אותי הבוקר בתמונה מתאימה למזג האוויר....

שקדי

New member
מענין אם כזה............/images/Emo94.gif

ועוד קפוא יכול להפשיר ולו במעט................פולניה....

עיניים

New member
את יכולה, בשקט,

ללכת לבקר שם היום ללא פחד: היום כבר אין שם נשים המתפרנסות מזנות, היום תמצאי שם רק.... גברים (בצורת נשים) שתפסו להן את ה"ג´וב",,,,

זנות ותקופת ה"צנע" -2

ישישה הולכת הביתה. בדרכה עוברת ב"שטח הגדול" ביפו. ה"שטח הגדול" ביפו דאז, מה שחוף תל ברוך, היום. ליד אחד הבתים, משתרך תור ארוך של גברים. תור, בתקופת הצנע, משמעו, מחלקים משהו. שאלה, את הממתינים, מה מחלקים ? ´קוביות סוכר´, נענתה. משהגיע תורה להכנס, נעצרה על ידי שומר הסף, אשר סבר, כי היא רוצה, להגיש מועמדות, לעבודה במקום. - סבתא´לה, את כבר מבוגרת מדי, אפילו שיניים אין לך, פנה אליה השומר. - זקנה , זקנה, ענתה לו, אבל למצוץ אני עוד יכולה.

עכשיו זה מאחורי בורסת היהלומים..

ריכוז של מכוני ליווי. קיבוצניק שהזדמן לרחוב, נתקל בכמה בנות, שירדו לרחוב, לצוד להן לקוחות. - יש לי מיטה בשבילך, יש לי מיטה בשבילך, יש לי מיטה בשבילך... שמע קריאות מכל עבר. חזר הביתה ושאל את אשתו: - תגידי ? אני נראה חולה ?

ואותו קיבוצניק

קיבל אורח. זה, דווקא, התלהב ממכוני הליווי הציע לקיבוצניק להצטרף אליו. הקיבוצניק סירב בטענה , שאישתו , הכי טובה בכל . לאחר הפצרות רבות ניאות להכנס. לאחר חצי שעה של בילוי ,שאל אותו החבר: -"איך היה" ? - עזוב אותך משטויות,אשתי פי אלף יותר טובה ! החבר נכנס, אחריו. יוצא אחרי חצי שעה ופולט : - אתה צודק, אשתך, פי אלף יותר טובה !

עיניים

New member
אתה שופע היום,,,,,,,

אבל שמע את זאת: אחד, שנאסף אל עמיו, עלה השמיימה. מקבל אותו מלאך בכנפיים צחורות, ואומר לו: יש לך כמה אפשרויות בחירה להיכן ללכת מכאן. בוא אחרי. הולכים שניהם במסדרון ארוך, והמלאך פותח את הדלת הראשונה. לעינהם ניגלה אדם כפות לכסא חשמלי ומקבל מכות חשמל. "פה - אני לא רוצה לחיות", אמר הנפטר. המשיכו בדרכם, ואז פתח המלאך את הדלת השניה. לעינהם ניגלה גבר השוכב על מחצלת קש, והאנשים סביבו תוקעים סכינים בכל חלק מחלקי גופו. "גם פה אינני רוצה להישאר". הגיעו לדלת השלישית. כשפתח אותה המלאך, ניגלה לעיניהם ביל קלינטון במלוא הדרו, ולפניו, מוניקה האגדית, כורעת על ברכיה ופניה באיזור מבושיו. "פה" קפץ הנפטר, "פה ארצה לבלות את חיי בעולם הבא". חיוך פשט על פני המלאך, והוא ניגש אל מוניקה, ובדחילו ורחימו אמר לה: "זהו, מוניקה. את סיימת את תפקידך. מעתה - זה שבדלת יחליף אותך",,,,,,

למעלה