סתם התרגשות...

סתם התרגשות...

מחר אני הולכת למצעד הגאווה- המצעד הראשון שלי. כבר שנים אני מחכה ללכת, אבל לצערי זה לא התאפשר. אני יחסית בארון- רק קבוצה קטנה מאוד של חברים יודעים שאני בי, אז ככה שלהיות מחר במצעד זה צעד משמעותי יחסית. אני מרגישה בזמן האחרון שהדחף שלי לספר לעוד אנשים גדל- כנראה מסוג של יותר השלמה עם מי שאני ומה שאני. לצערי עם לספר להורים אני לא רואה את זה קורה בטווח הנראה לעין כי המצב בינינו לצערי הרב לא טוב באיחוד שלצערי אני צריכה להשאר לגור איתם (סטודנטית דלת אמצעים
) ואני לא רוצה לקחת על עצמי את הסיכון של להישאר סופית נטולת קורת גג. מקווה שאני יהנה
ויכיר עוד אנשים כמוני ובמצבי

Apikachu L

New member
בהצלחה!

אני מקווה שתהני במצעד ותכירי עוד אנשים
. זה עצוב כאשר אין תקשורת טובה בין הורים לילדים. זה מרתיח אותי שיש הורים שיכולים לנהוג ככה. אני לא מסוגל להבין מה מביא הורים להתכחש לצאצאים שלהם. מבחינה רגשית לפחות.
אבל לפעמים (למרבה הכעס) זה מקובל מאוד במידה מסויימת. ביהדות, אם אדם מתפקר (או סתם הבת מתחתנת עם גוי, כמו שקרה לאמא של סבי) יש מנהג, פחות או יותר להתכחש לו ולשבת עליו שבעה (כאשר הוא מת המשפחה צריכה לעשות חגיגה, לפחות הרמב"ם אמר ככה. ויש מי שמסכים.) אני מניח שמבחינת אנשים רבים המצב הזה מאוד דומה. וזה ממש לא נותן לגיטימציה לזה לקראת.

בכל מקרה, אנחנו כאן תמיד נשמח לתת תמיכה. אגב, באיזו אוניברסיטה את לומדת? אולי מי מאיתנו גם לומד בה?

תודה על התמיכה

זאת כמובן הסיבה העיקרית שאני הולכת למצעד. אני הולכת עם ידיד הומו שלי שיש לו לצערי סיפור קשה קצת יותר משלי. אח שלו הגדול גם הומו וההורים שלו לא קיבלו את אח שלו אז הוא מפחד גם לצאת, והוא רב לא מזמן עם אח שלו והוא סיפר לי שאח שלו אמר לו שהוא לא רוצה שהוא יהיה הומו כי הוא לא רוצה שהוא יסבול כמוהו. כמה עצוב. הבטחתי לו שנלך למצעד בראש מורם ולכמה שעות נעשה את עצמנו האנשים הכי מאושרים שיש בסביבה של אנשים שמבינים אותנו- ליום אחד לא יקתלגו אותנו יסתכלו עליינו כאנשים מוזרים

Apikachu L

New member
אני לא אקלקל לך את ההפתעה

אבל אומר יש במצעדים משהו מאוד משחרר, לחוויה האישית והמצומצמת שלי (מאוד מאוד מצומצמת למעשה). זה פתאום משחרר מאוד, שזהו, לא צריך להסתיר. לאף אחד לא אכפת ואפילו במידה מסויימת חוגגים את זה, למרות כל האופי ההפגנתי.

עכשיו עשית לי עוד יותר חשק לבוא...

וואי, אני מתרגשת כמו ילדה קטנה, נראה לי שזה המצעד הראשון גם של ידיד שלי ככה ששנינו סוג של בתולי מצעדים. יאללה, מקווה להכיר עוד בי וגם לסביות
בקיצור, שיהיה לכולנו סופ"ש גאה שמח

למעלה