סתם התייעצות...

סתם התייעצות...

התחלתי לעבוד עכשיו במכירות (בינתיים על תקן חצי משרה עד סוף תקופת הבחינות). עובדת איתי מישי שדיי נדלקתי עליה ונראה לי שהיא לסבית (היא לא ממש שייכת לחנות, אבל היא עובדת חיצונית זמנית שעובדת עם הרשת). השאלה היא אם באמת היא לסבית, לנסות להתחיל איתה? כי הבעייתיות שבעניין היא שאני לא נלהבת מזוגיות במסגרת העבודה ובהתחשב בעובדה שעובדות איתי עוד שתי בנות שהן חברות של אחותי (סיכון שהמשפחה תגלה). אבל מצד שני, היא גם הטעם שלי וגם כמה הזדמנויות יש לי להכיר מישי שלא במסגרת הסוטים של אטרף או השיכורות במועדונים...

sobeit88

New member
+

את צריכה לבחור מה חשוב לך יותר כרגע- להישאר בארון או למצוא זוגיות.
אם תהיו בזוגיות העובדות האחרות ישימו לב. ואת יודעת איך זה רכילות פנימית בעבודה. הן גם יספרו בכוונה/ ירמזו/ יפלטו בטעות/ ישאלו את אחותך "ממתי את לסבית". לא מתוך כוונה רעה אלא אפילו סתם מתוך סקרנות או רצון להביע תמיכה.
מצד שני יכול להיות שהיא אהבת חייך, או סתם שיהיה לך נחמד איתה. זה גם ייתן לך ניסיון בלהתחיל עם בנות "בחיים האמיתיים".
תחשבי עם עצמך מה יותר דחוף לך כרגע.

בהצלחה!

Apikachu L

New member
את יכולה לנסות להתחיל איתה

ואם לראות שהולך, אז לדון בזה שזו זוגיות מחוץ לעבודה וזהו. לא יודעת אם דבר כזה יכול לעבוד מעבר לעניין הרעיון. בכל מקרה, כאמור, זה סיכון לפספוס מכל צד. אם את עובדת, אגב, באופן זמני בלבד, את בהחלט יכולה לנסות להתחיל את הזוגיות לאחר שתסיימי לעבוד שם.

בכל מקרה, חיבוק ובהצלחה!

גם ככה אני סוג של זמנית עד לאוקטובר...

נראה בכלל אם היא בכלל בקטע ואיך העניינים זורמים. שתינו על תקן עובדות זמניות, רק שאני נשארת טיפה יותר זמן ממנה. נראה מה יתפתח...

למעלה