סתם הצעה.....

טרנט

New member
סתם הצעה.....

אני לא פה הרבה זמן ואין לי את ה-ICQ של כולם. או של רובם. אז אני מציע שכולם ירשמו את המספר שלהם.... שלי 12362011 ..... למי שבא לרשום, שירשום...

Levinzone

New member
למרות שיש לך אותי ברשימה

בשביל כל השאר, אם בא לכם: 42072735 למה לעזאזל הוא כתוב בפרטים למעלה אם הוא לא מופיע בשום מקום???

MOR@N

New member
טוב שיהיה.....

האמת אני דיי חדשה פה משהו כמו שבוע לא נראה לי שבכלל אנשים פה חשימו לב ובאמת יכנסו לאיי סי קיו שלי אבל שיהיה...... 101142396

MOR@N

New member
שכחתי.....

לכול האקרים פה (אם יש בכלל?!) אז ממש חבל לכם על הזמן אם אתם תכנסו לי למחשב דרך האיי סי קיו כי כן גם אני אקרית!!!

האקרים?

פיייי הדברים האלה, התעסקתי איתם בגיל 12.5... העיסוק העיקרי היה פריצת סיסמאות באייארסי וכל מיני אתרים בלה משעמם לא שאני זוכרת משהו ממה שעשיתי בזמנו היום אוי איך אני מתגעגעת לסקריפטים של המירק...

JUVENTINI

New member
אני לא נוהג לפרסם את האיי סי קיו שלי אבל

האנשים כאן דיי בסדר .. אז לא אכפת לי .. האיי סי קיו שלי 99158381 יש סלקציה

היכונו היכונו...

מיכל מפרסמת את מספר האייסיקיו שלה באופן חד פעמי... או שלא... אבל פנו חופשי חודשי, והזדההו לפני כן, יש לי וואחד רשימה של 350 איש בערך (והמשפט הזה דווקא כן נועד להרשים :) ) שאני מכירה בערך 200 מהם במציאות (גם זה נועד להרשים :) ) לכן אני לא מאשרת לכל אחד, אז... הזדההו טרלהלהלה ולפני שאשכח לרשום את המספר: 66232318 מיכל

JUVENTINI

New member
350 איש ?

מיותרים לחלוטין ... באיי סי קיו הישן שלי היו לי בערך 90 (הוא עדיין קיים) אבל זה היה גרוע .. אז עשיתי חדש רק עם מי שאני מדבר .. עכשיו יש לי 30 וזה יותר מידי ..

המספר שלי..

באייסקיו זה 83650663 למי שבא לרשום שירשום...... ובקשר ללמה צריך לכתוב את המספר אייסיקיו אפילו שלא עושים עם זה שומדבר-הכל בעתיד.... טוב שיש אחד :) -לימור-

flowr..

New member
אז ככה...

אחותי עשתה לי ICQ לפני איזה חודש, אבל הרשימה שלי עדיין ריקה, אז מי שבא לו לדבר איתי ב-ICQ- בכיף, למה לא. 102415007

למעלה