סתם הערה

spoild

New member
סתם הערה

בזמן האחרון אולגה מתחילה להראות טוב, אולי בגלל שהיא האריכה את השיער?

gmorphus

New member
מה זאת אומרת מה זה קשור???

בטח שעל זה הקימו את הפורום הזה... הוא מדבר על שבעה ועל בכל השקנים והדמויות על כל הפנים שלהם. וזה כולל את היופי של האולגה ואת כמה שהיא נראית טוב. לדעתי היא תמיד נראתה מצוווייין! אמנם היא לא לובשת דברים "חושפניים" אבל היא מאוד סקסית לדעתי.

Siriusnip

New member
גם על זה הקימו את הפורום../images/Emo15.gif

סורי פרנק ב פרקר, פשוט זה בסדר אפשר לדבר על אולגה-0 היא קשורה לנושא הפורום- שהוא 7ימים וחזרה בזמן. ביי, צריך ללכת, אני אחזור בערב, גם לאיציק(אי סי קיו)

כן גם אני חושבת ככה........../images/Emo54.gif

גם לדעתי יותר יפה לה שיער ארוך! רק חבל שהבגדים שלהם מסתכמים ב- 3 חולצות 2 מכנסיים! ושל אולגה בכלל...זוועתיים! אולי יש פה ושם איזו חולצה נחמדה אבל בכללי לא אהבתי את הבגדים שלה!
תגידו אנשים...התגעגעתם אליי????
חזרתי ואני מקווה שלתמיד, טוב נו לא לתמיד
....רק עד ה- 18.12 (תאריך גיוס
)

../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gifשלום שלום../images/Emo60.gif

הפורום נהיה שומם בלעדייך אבל אל תתדאגי אני טיפלתי בהכול אז לעניין אולגה פצצה ועד יותר פצצה עם שיער ארוך עכשיו כולם מרוצים שאמרתי את זה ???????

Siriusnip

New member
מה זה?!!../images/Emo15.gif

"אני טיפלתי בהכל??!!!" מה זאת אומרת- קודם תסביר........... אחר כך אני אדבר

אתה היתה המנהל ואני....../images/Emo60.gif

אני הייתי "המחליף" של עין חתול (כלומר אני הייתי האיש שכול הזמן נכנס ועונה על שאלות כותב דברים ובכלל כול הזמן ניסתי כמה שיותר לעזור) אבל אני בכלל אמרתי את זה במחוק אבל עכשיו חשבתי על זה ואולי יש משהו בדברי (ואולי לא)

למעלה