סתם הערה...

oria15

New member
יש לי בעיה במחשב.. אז אל תקחו את זה

אישית! יש לי בעיה שאני לא יכולה לקרוא הודעות או לשלוח אייקונים להודעה, זה מין בעכיה מעצבנת ולא מובנת, אז אם אתם חושבים שאני רושמת הודעות "יבשות" אז אל תחשבו שאני ככה גם בחיים.. אז סליחה! ותודה על ההבנה... :} {את זה אני יכולה לעשות}

oria15

New member
אמרתי לכם שאני חמודה, לא?????:{

כל מה שרשמתי לא היה בגלל רוע לב אלא פשוט זה היה בשעה של טירוף עצמי .. היה לי כמה בעיות באותו השבוע ואני לא יודעת מה קרה לי!!!!

זה פשוט מדהים!!!!!!!!!!!!!

ואם זו הייה פעולה מאולתרת, אני לא רוצה לחשוב איך נראות הפעולות המתוכננות שלך
בטח הן פגזיות!!! שכוייח, בנאדם!!!
אני התרגשתי פה בעצמי...

מתבודד

New member
לא התכוונתי, ובכל הכנות

לקבל מחמאות כלשהן... אבל תודה
אני רק רוצה להראות עד כמה אנחנו יכולים להרגיש קרובים, כמו גם אחד כמוני, שלא המדריך הכי משקיע והכי טוב שיש... ואם את מתרגשת, זה סימן שיש בך משו
תפתחי אותו
(ואם זה בן, מצטער מראש...)

אני בת ../images/Emo13.gif

וקוראים לי רחלי ואני בת 14 ו4 וחצי חודשים
ואני גרה בחדרה, לומדת בפרדס-חנה, אני בשבט ל-
(איזה שם יפהההה) סניף סבע"ח ומחר אני יוצאת לשבת סמינריון בע"ה עם הבי"ס, רק חבל שיש הפסקת חשמל בחצי בית, ואני לא יכולה להמשיך לסדר ת'תיק כי החדר חשוך לגמרי... עוד פרטים?
אם יש לך אייסי ובא לך שלח לי למסר.

tiki tiki

New member
שימי לב לטעויות שלך! זה לא פסדר!

כשאת אומרת "אני בסניף סבע"ח" זה כאילו שאת אומרת "אני בסניף סניף בני עקיבא חדרה"....זה לא טוב ככה...

חחחחחחחח

אבל אם אני אגיד שאני בסבע"ח הוא לא יבין מה אני רוצה מהחיים שלו, או לכל הפחות יחשוב שאני מתכוונת לאיזה פנימיה לילדים מוגבלים
זה מזכיר לי את אחיינים שלי. לאמא שלי הם קוראים סבתא, ולסבתא השניה הם קוראים "ממי" (שזה סבתא במרוקקית, והיא מרוקקית אסלית...) אז תמיד אמא שלי מתבלבלת ואומרת: "סבתא ממי" וזה מצחיק
או שאנחנו, סבתא בובי (=סבתא, כינוי), לסבתא שלנו מחו"ל... כאילו, אנשים לא שמים לב כי זה הפך להיות מילה...

tiki tiki

New member
פעם דיברתי עם מיכל (באמת דיברתי

איתה פעם!!) לא, סתם, פעם דיברתי איתה על משו של הפאוור פאף גירלז ואז אמרתי לה בטעות בנות הפאוור פאף גירלז וזה היה מצחיק. נראה לי.

זה כמו שאני תמיד אומר

לו"ז זמנים, מזל"ט ללא טייס/עם טייס, ויש עוד כמה דברים כאלה שאני לא זוכר עכשיו

דאאא../images/Emo46.gif../images/Emo8.gif

בס"ד בהתחלה לא התכוונתי להגיב, ואז אני רואה את זה כל שניה וזה כבר העיק עלי! חחח מכירה שמשו לא מסתדר לך בעין?.. אז ככה

למעלה