סתם דפדפתי לי באזור

thewierdo

New member
סתם דפדפתי לי באזור

ויצא לי לחשוב על איזה מזימות השתלטות על ההנהלה יש בפורום מגלומניה.....(קפת הייתי נזהר מכל כוס משקה שמציעים לך!)

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
סתם דפדפתי לי באיזור

והחלטתי לקחת תחת חסותי את גלריית הסנאים. מעבר לזה, אין לי באמת כח לקרוא אתכם, בטח שלא להגיב. למצולמים אין קשר לכתבה, לצלם אין קשר לקפת ולמגלומניה, אגב, אין קשר לחוקן. (טוב, אולי בכל זאת קראתי) <וכן, אני דורשת קרדיט!>

אנחנו מאד מקוריים

כוסות התרעלה שלנו הן לפעמים בכלל ספלים, ומדרגות הסנאט הן לפעמים בכלל חדר מדרגות חשוך בבלוק של עמידר בנתניה. כאלה אנחנו, לא צפויים. ואם כבר עסקינן בדברים שצריך להזהר מהם, את חוץ מלהזהר בבני עניים, כי מהם יצאו מחלות וכל זה, הייתי מציע לכל מיני ניקים איזוטרים להזהר בציטוטים שמצורפים אוטומטית לכל הודעה שלהם. בטח ובטח כשהם מצטטים את עצמם, בטח ובטח ובטח ובטח כשהם עושים את זה 6 פעמים רצוף. רוב הסיכויים שכל מה שיש לכם להגיד לא שווה להאמר אפילו בפעם הראשונה, אז לצטט?

קפת

New member
סתם דישדשתי לי באיזור

ויצא לי לחשוב על פתיחת פורום. אחרי שאני אגמור לחשוב על זה, אני אמחק את כולכם. בעיקר את מי שלא יצביע לסקר החדש. אני יודעת הכל, רואה הכל, שומעת הכל, ואצבעי זריזה מאוד על המחיקון!

אורמור

New member
ואני סתם עברתי לראות אם אתם מדשדפים

ולשאול האם הסקר נושא פרסים? אם כן, אני מבקשת את התותח של שוקי (אל תקפצו, רק לששי שבת אני אשיב אותו למקום בסוף) אם אכנס פעמיים(לסקר) אקבל את עלי הכותרת של קפת? נ.ב קפת, עם אצבעות זריזות לא מוטב שתפתחי קריירה של רומניה? (אם נחוץ לך פולני כשותף רק תשרקי) אור

כמו שאמר החמור

כוסות התרעלה שלנו הם הרבה יותר פחות צפויים מסתם סטריכנין ו/או ציאניד וגו'. פורום מגלומניה הוא כמו מלכודת זבובים, אתה נכנס ולא מוצא יותר את דרכך החוצה. יש רק חור אחד, בעצם שנייים, שדרכם ניתן לצאת שוב לחופשי. לצערי עוד אף אחד לא הצליח להגיע אל החורים הנכספים האלו.

תעשה לי טובה

נהיית לנו נשר ואתה משווה את קפת למלון קליפורניה? תרגיע. יום יבוא וגם מהחורים ההם יצאו תינוקות קטנים. וקפת תהפוך [ה' ישמור] לאם בישראל. טוב, נבהלתי מדי, חייבת לקחת ואבן להרגע מן הרעיון.

למעלה