סתם דעה...

לא פייב

אנ סינק ופייב דוגרי לינקין פארק מנגנים אותם עכשיו בM2 חשבתי שזה ערוץ טוב חרא של ערוץ כמעט אין שם דברים טובים רק הדברים החדשים האלה גועל נפש

November rain

New member
לינקין פארק...

שלא תבינו לא נכון, אני לא שומע ולא אוהב את לינקין פארק, אבל הם בכל זאת ברמה אחת מעל פייב וכל שאר הזבל הזה.

חולוני

New member
מספיק כבר לדבר עליהם.

כולם כבר יודעים את הדעה של כולם פה עליהם, אז מספיק לטחון, ויאלה NEXT לנושא הבא.

November rain

New member
אמממ...

גם את הדיעה שלך ( שלדעתך היא עובדה ) כולם כבר הבינו ( לאו דווקא הסכימו איתה ) ואתה בכל זאת ממשיך להביע אותה...

חולוני

New member
זאת לא דעה, זאת עובדה.

אני הבאתי הוכחות, אתה הבאת הוכחות ? לא. אז שתוק. כשתביא הוכחות תדבר. ואני סה"כ מגיב לתגובות שלכם, וכל שניה מבקשים ממני לקטלג פה עוד להקה אחרי שלא הספיקו ה 80 שכבר הסברתי עליהם. ואנשים פה לא מסכימים, לא יודע למה, כנראה הם קשיי הבנה וקשה להם להתמודד עם עובדות. ודווקא היה אחד עם שכל ( רוני אם אני זוכר נכון..), שהבין שאני צודק והסכים איתי. כל השאר ממשיכים להתווכח איתי למרות שאין להם שום בסיס לויכוח ולי יש. וגם הוכחות לא עוזרות להם, אז אני מציע שילכו למומחים, ישאלו אותם, ואז יחזרו.

November rain

New member
הוכחות למה...?

אני לא אמרתי שאתה טועה, דווקא אני נוטה להסכים איתך, אבל תבין שהעובדות לא תמיד הולכות עם המציאות ( כמו במיקרה הזה ). אז פופ הוא לא סגנון, הבנו את זה, אבל אנשים עדיין רואים בו כסגנון, אז סבבה שאתה מנסה להסביר מהו בעצם הפופ, אבל גם אם אתה צודק במאתיים אחוז זה לא פשוט לשנות דיעות של אנשים. אני אישית מקבל את מה שאמרת אבל אני עדיין לא רואה בכל מה שפופלארי פופ, ואם אתה חושב שאני טועה אז זכותך לחשוב אחרת. למה אתה חושב שכולם חייבם להסכים איתך?!

Metal_F

New member
אויש נו באמת...

אף פעם לא נכנסתי לויכוחים האלה אבל זה כבר מתחת לכל ביקורת!!! תגיד לי - לא נמאס לך? אתה עשית בגרות - מן הסתם שאתה יודע יותר טוב, אוקיי? אנדים פה מתווכחים, ואתה ממשיך. למה אתה מנסה לחנך את כולנו? אתה יודע שזה ככה, כל הכבוד. זאת הדעה שלך, זאת הדעה שלנו... אם אפשר פשוט להסכים שלא להסכים? ותראו כמה איורני. הויכוח המרכזי במשך שבועות בפורום רוק ומטאל הוא על פופ...

חולוני

New member
יש דעות ויש עובדות.

ומה לעשות שמרבית הפורום הזה בכלל לא יודע מה זה פופ. ואני לא ממשיך להתווכח, למעשה ממש נמאס לי מכל זה, אבל יש פה אנשים עקשנים, שממשיכים לטעון שאני מדבר שטויות, ואני מוכיח להם שזה לא נכון, ואפילו הבאתי הוכחות והם לא. תקראי מה שכתבתי, תלכי למומחים ותראי שאני צודק. זה שאתם מסרבים להאמין לעובדות זאת בעיה שלכם.

Metal_F

New member
אל, אתה כן ממשיך להתווכח!

ואני לא מבינה למה. הבאת הוכחות - סבבה. היית אצל מומחה - סבבה. אז כנראה שאתה צודק, אוקיי? כמו שאמרת זה ש"אנחנו מסרבים להאמין לעובדות - זה בעייה שלנו. אז למה אתה ממשיך להתווכח ולהוכיח את אותו הדבר פעם אחר פעם? זו בעייה שלנו. נקודה.

חולוני

New member
אני לא מעוניין בזה.

אבל אנשים ממשכים להתווכח וממשיכים לדבר שטויות והם פשוט לא מבינים, אז לא נותרת לי ברירה אלא להגיב להם. כבר מתחילת הויכוח אם היית שמה לב אמרתי לכולם ללכת למומחים לבדוק אבל הם המשיכו להתווכח איתי. והם פשוט מסרבים להאמין לעובדות, וזה דבר מאוד מאוד מעצבן, כי לי כבר נמאס מזמן.

*Dark Of Night*

New member
אם נמאס לך....

פשוט אל תגיב! איך הרעיון? אה וכשאנשים מחליטים לא להגיב לך אל תרשום שטויות כמו "אהה, יבשתי אותך" כי מנסים להפסיק את הויכוח הטיפשי ואתה ממשיך... ביקורת בונה Dark

חולוני

New member
אזהו

שבמקום להודות בטעות ולהפסיק את הויכוח גם אחרי שהבאתי הוכחות, הם ממשיכים להמציא כאלה דברים מפגרים, שתגובתי מתבקשת. וזה לא רק אחד, זה כבר איזה 5-6 אנשים שממשיכים להתווכח..אני הבהרתי כבר מההתחלה שבמקום לריב שילכו לבדוק, אבל הם לא הולכים וממשיכים להתווכח.

a_duck

New member
ויכוח...

אם הוא יודע יותר טוב מכולם כאן מה זה פופ אז מן הסתם זה יפריע לו שיש אנשים שמדברים על זה שטויות ודברים לא נכונים... ובמקום לבוא ולהגיד לו שיפסיק לחנך אולי תגידי פשוט לאלה שממשיכים להתווכח על זה שיפסיקו להתווכח עם עובדות...

למעלה