סתם דעה שלי....

TetiBETTY

New member
סתם דעה שלי....

לא להתעצבן
להגיב נורמלי,ובלי קללות,תודה
נ.ב נראה לי שאני אצטרך להוסיף את זה לחתימה שלי.... כי לא יהיה לי כח ממש,לכתוב את זה כל הודעה שלי

TetiBETTY

New member
הלכתי לי....

שיהיה לכולם לילה טוב
או למי שרואה את ההודעה הזו בבוקר או בצהריים או בערב: בוקר טוב צהריים טובים ערב טוב עכשיו אנחנו עוד בחופש,יש לי זמן לפורום קצת יותר
מה אני יעשה בלימודים,ה´ יעזור
אז לילה טוב-שוב... תגיבו נורמלי,להודעה הראשית,בבקשה
תודה-וביי- ממני.

חן j

New member
נמאס!!!

כל נערה חדשה וצעירה שמפתחת קריירה בתור זמרת, צריכה לצאת מהצל של בריטני..בריטני לא כזאת "איי איי"...הקול שלה לא משהו, והשירים שלה ממש מטופשים...מספיק להשוות כל אחת לבריטני... אבריל כל כך שונה מבריטני, היא לא חיקוי ולא מנסה להיות, סגנון המוזיקה שונה, צורת הלבוש, הסגנון שלה שונה, יש לה שירים שווים, עם משמעות(אגב מומלץ להוריד את השירים שלה) והיא לא נראה לי תמכור את גופה בשביל להצליח...

plomphy

New member
זה די טמטום

אני אישית לא אוהבת את אבריל, אבל להשוות ביניהן? אוקיי, אז לצורך ההשוואה: קריטריונים- 1. סגנון מוזיקה 2. סטייל 3. מי כותב את השירים? 4. מי מלחין את השירים? 5. משמעות 6. קול בריטני- 1. פופ פופ ופופ קיטשי, קליט ונדוש. 2. מה שאומרים לה ללבוש, סטייליסטית פרטית. 3. מקס מרטין האיכסה הזה ולפעמים היא. 4. מישהו שמקצועו-הלחנת שירים. 5. אמממ, איפה? משמעות? בריטני? מה פתאום! 6. אממ, איפה? קול? בריטני? מה פתאום! אבריל- 1. וואנאבי פאנק רוק או משהו כזה. 2. וואנאבי סקייטרית, עזבו לפחות לא אומרים לה מה ללבוש.. 3. היא 4. היא ואני מניחה שהלהקה שתמיד איתה עוזרים לה. 5. ניתן לוויכוח, אני חושבת שבחלק כן כי שמעתי עוד שירים אבל בשירים אחרים לא. 6. לדעתי מאוד, יש לה קול עמוק ויש לה שיר אחד שהיא שרה ממש באוקטבות גבוהות. לסיום- אולי בריטני הגיחה לעולם המוזיקה קודם, אבל באמת שאין מקום להשוואה...

plomphy

New member
אה ועוד משהו

זה ששניהן בנות לא אומר שהן דומות (או מנסות לחקות) אולי מתי שאני שרה במקלחת גם אני מחקה את בריטני? כי אני גם הרי אחת מאלפי חיקויים...

הממממ....

בריטני לא כזאת מושלמת, תפסיקולחשוב שכולן רוצות או מנסות לחקות אותה!

נו סבבה אז למה לא אמרת? ../images/Emo13.gif

את רוצה שאני אעביר אלייך את זכויות היוצרים על התוכן של ההודעה הקודמת שלי?
אני מוכנה לעשות את זה בשביל מישהי כמוני, אנטי-ביצ´ני

למעלה