סתם דיון...

סתם דיון...../images/Emo88.gif

חרשנו על הנושא הזה בקטע של הדיסק.. אבל מה לעשות שאין כבר חדשות ועידכונים והפורום החמוד שלנו מתייבש? איך הייתן רוצים לשמוע את הבנות בדיסק הבא? יותר בוגרות?.. יותר יצירה שלהן? או להפך, ילדותיות.. עם שירים שהם יותר קליטים? והכי הכי חשוב לי לדעת. בקשר לקליפ שייצא להן בע"ה, אני מאמינה שיצא להן ולסינגל. אתם באמת מתכוונים להצביע ולהפציץ כדי לעלות אותן לפסגה או שמא? אני אגיד לכם את דעתי?הייתי רוצה שכל הסינגלים הבאים שהן יוציאו ישחזרו את ההצלחה של "בוא נזרום" או יותר.. גם מבחינת אמירה, נגיד ב"בוא נזרום" זה לא שיר עמוק אבל הוא בכל זאת הצליח וזו הכוונה שלי. שהשירים הבאים שלהן עם עומק בדברים יצליחו ברמה שאף אחד פה מאיתנו לא חלם עליו! אני כ"כ רוצה להאמין בהן ולקוות שזה מה שיקרה. מוזמנים להביע את דעתכם....

נ"ש- טקס העמ" 2007

ההצבעה לטקס העמ"י 2007 בעיצומה! בבקשה תצביעו להראל סקעת, כ"כ מגיע לו! פשוט תסמנו את הראל בקטגוריות "זמר השנה" ואת השיר "ואת" ב"שיר השנה", ותמלאו את הפרטים... מותר להצביע מכל ת.ז פעם אחת, תאספו מכל מי שאתם יכולים ת.ז ותצביעו מכמה שיותר ת.ז בבקשה תעזרו לנו, מגיע לו לזכות
http://go.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=music24/form

ג ב ש ו ש

New member
אני חושב שהייתי רוצה../images/Emo88.gif

לשמוע אותן בוגרות יותר
האלבום הקודם שלהם הראה לנו שירים קליטים יותר מאשר בוגרים למרות שכל השירים מדהימים
לדעתי אם הבנות יבצעו שירים בוגרים יותר שמתאימים להן זה מאוד יחזק אותן בתור להקה ובע"ה יביא להן הצלחה גדולה יותר
מחכה כבר לאלבום הבאא

../images/Emo188.gif../images/Emo60.gifאיזה כייף שמישהו עונה!

גם אני חושבת ככה.. זה רק יכול לחשל אותן ולהביא להן את ההצלחה שלהן הם ראויות

Dark chocolate

New member
אני הייתי רוצה לשמוע יותר רגש..

ז"א, באלבום הקודם היו שירים ממש טובים אבל יותר קליטים מאשר מרגשים. באלבום הזה הייתי רוצה לשמוע שירים יותר חושפניים ואינטימיים ומרגשים מאשר "הלב שלי נשבר".. שזה אחלה שיר, ואני ממש אוהבת אותו.. אבל הוא לא עמוק מספיק ולא משדר שום רגש.. ובטח שאני מתכוונת להעלות אותן לפסגה, אני לא מתכוונת להזניח אותן חלילה..

../images/Emo57.gifזהו ש...

הש"נ הולך להיות בדיסק, לצד שירים עמוקים יותר. למרות שיש לצפות להפתעות בנושא...

למעלה