סתם דיון אינטליגנטי

Evil Gremlin

New member
סתם דיון אינטליגנטי

שאני לא יודע למה לעזאזל חשבתי עליו....
באיזה שיטת שלטון אתם תומכים... אני אישית תומך במונרכיה מגדלים בן אדם מאז שהוא נולד לעשות רק דבר אחד וזה לשלוט הוא יודע לשלוט הוא עושה את זה בשביל העם כי זה הדבר היחיד שהוא יכול לעשות...כשבשיטות האחרות רק כדי להגיע לשלטון בן אדם צריך לרמוס הרבה אנשים וגם בד"כ הוא עושה את זה לא בשביל העם אלא בשביל עצמו... חוץ מזה תסתכלו כמה זמן השיטה הזאת שרדה.... פאק...מאיפה הרעיונות החכמים האלה...המוח שלי מתחיל להתאושש מהצבא

AeroSlash

New member
אממממ....

אני אישית מעדיפה לא לדבר על שלטון, זה מזכיר לי את ימי החטיבה שלי, כשהייתי בכיתה ח' [השנה הכי גרועה של חיים], את המורה שלי לאזרחות שניהל מונולוגים מרתקים בשיעור, הוא גם המנהל של החטיבה אגב ואיך שפעם אחת נמאס לי והחלטתי לישון בשיעור... אבל לאאאאאאאאאאא, שאלה תישן, ברור שלא, מישהו חייב לתת לה דחיפה מהצד ולבקש עט צבעוני, ורדרד, זוהר כי העט השני נגמר..

l1zard

New member
../images/Emo4.gif

אצלי דווקא הייתה השנה הכי טובה.... ט' היה זוועה...

מזכיר לי את "מכרכור לסינגפור" מישהו

ראה? תכנית די מעניינת דווקא. השוו את ה"הפקרוקטיה" של ישראל ל"דמוקטטורה" של סינגפור שמצליחה לה לא רע בכלל. אני אישית לא חושבת שמונרכיה זו שיטה טובה כי למעשה זה שלטון אבסולוטי ושומדבר אבסולוטי אינו טוב. אדם אחד ויחיד ששולט ומחליט בקשר לכל תחומי החיים של אזרחי המדינה זה אינו דבר בריא. חוץ מזה שליטה שמועברת בירושה גם כן לא נשמעת לי משהו. בימינו מונרכיה זה גם יותר עניין סמלי, כמו בממלכה המאוחדת למשל. האמת ששום שיטה עוד לא ממש הוכיחה את עצמה. וזה גם די תלוי באנשי ההנהגה, ולא בשיטתה, כי רובם סתם מושחתים.

Evil Gremlin

New member
כן אבל האדם באמת יודע לעשות את זה

זה הדבר היחיד שהוא יודע לעשות...זה שטיפת מוח מגיל אפס

Dynamo1929

New member
"הוא עושה את זה בשביל העם..." :\

מונרכיה זאת שיטה פרמיטיבית. אדם שמרגע לידתו יודע שהוא יהיה מלך, אדם שלעולם לא ראה מה זה להיות חלק מהעם הפשוט, לעולם לא יוכל לשלוט טוב ולדאוג לעמו, והוא תמיד ידאג בראש ובראשונה לתחת של עצמו לפני שהוא יעשה משהו לטובת העם, ומה שרע בזה, זה שהוא יודע שהעם לא יוכל לעשות כלום, מקומו ומעמדו שמור בכל מקרה, ולא משנה מה הוא יעשה. קיצר, אחד מסוגי השלטון הגרועים ביותר שאפשר לחשוב עליהם.

Evil Gremlin

New member
לא זה כל הקטע

הוא לא יודע מה זה להיות פשוט עם אז הוא לא יכול להבין שיש לו כח לחשבו על עצמו...הדבר היחיד שהוא יודע זה שהוא מלך בשביל העם אתה חושב ככה כי נולדת כחלק מהעם..הם לא יודעים איך זה

SupermanZW

Well-known member
דמוקראטיה

אין שיטת שלטון מושלמת, אבל דמוקראטיה הינה שיטת השלטון הכי פחות גרועה.

Zot ani 1

New member
../images/Emo41.gifתסמנו את היום הזה בהסטוריה../images/Emo41.gif

פעם ראשונה שאני מסכימה עם אלון.....חחח
גם לדעתי דמוקרטיה היא השלטון הכי נורמאלי...

EMILY666

New member
לא לא לא

אנרכיה זה נחמד הבעיה זה אף פעם לא יקרה ואם כן יהיה בלאגן טוטלי וכולנו נמות

EMILY666

New member
הקטע שאני עושה מה שבאה לי בלי

מנייקים בלי ממשלה קיצור בלי שיךטון הנחמד הוא בנמות בכיף!!!!!!!!!!!

למעלה