סתם דיון (אבל לא ממש...)

סתם דיון (אבל לא ממש...)

בעיקרון, ראיתי את זה בפורום דיסקוורלד וזה היה ממש נחמד...סתם....זה קשור גם לסרט (בדרך מעוותת כלשהי...): איזה שירים הייתם משייכים לכל דמות? כלומר...tune לכל דמות...סתם, חשבתי שזה די נחמד...הממ...לא...*דופקת את הראש במשהו חזק* סיונרה! -ליאת-

LuNaTiC

New member
חחחחח יש לי שיר לוולדי!!!

the world is not enough חחחחח של גארבאג´...

חחח.....גדול...!

היה לי שיר שיכל להתאים לג´יני, אבל אני לא זוכרת אותו... לקראב וגויל מתאים השיר של הטלאטאביז, כשחושבים על זה..... -ליאת-

LuNaTiC

New member
חחח מה עם genie in a bottle?

זה לא מתאים אבל.. השם... השיר של דראקו, מנקודת מבטי - take my breathe away :)))))) הממ אבל אם חושבים על זה (או אם אני חושבת) אז... השיר my way של לימפ ביזקיט, מתאים אולי לדראקו... כאילו.. השורות הראשונות, זה בטח מה שדראקו חושב על הארי... לא? אבל אם רוצים את דראקו של דורמיינס וסיניסטר.. או דראקו שלי - שמתעללים בו בבית והוא רוצה להיות טוב אבל חייב להעמיד פנים, אז... מה אתם אומרים על השיר crawling המדהים של לינקין פארק?? ולהארי - עם שינוי קל של המילים - השיר ריפלקשן... מהסרט מולאן... כאילו, הארי עוד לא בטוח כל כך מי הוא.. כי כולם רואים אותו בתור הארי פוטר המפורסם בלה בלה... והוא רוצה להוכיח את עצמו בפני כל העולם, כמו מולאן... *הבעה חולמנית* *חושבת על שאנג המקסים*

כמה רעיונות טובים שראיתי...

באתרים: וולדי:Say My Name הארי: I Saved the World Today הארי וצ´ו: Teenage Dirtbag הרעיונות האלה /לא/ שלי...... -ליאת-

S.tal

New member
חח... מתאים!

השירים על הארי, ועל הארי וצ´ו ממש מתאימים!

fluppster

New member
בוא נראה....

גילדרוי לוקהרט (אחרי איבוד הזיכרון)- I´m like a bird של נלי פורטדו, רק הפזמון. הארי- survivor של דסטיניז צ´יילד. הארי, רון והרמיוני- i´ll be there for you של הרמברנדנטס. (מ"חברים"). אני אחשוב על עוד.

einzuc

New member
הנה השירים שלי...

וולדי: I´ll bo gone till november של וויקליף ז´אן לוקהארט: look at me של ג´רי הלוויאל (איך שלא כותבית את השם שלה...) הארי: השיר הזה מפנומן... if I could to change the world משהו כזה... שיר יפה... הארי וצ´ו: can´t you feel the love tonight ממלך האריות הרמיוני: לא יודעת רון: שאלה טובה...

einzuc

New member
מצטערת!!!

השם שלה יותר מדי מסובך להיגוי... -עינת-

fluppster

New member
בגלל ש.......

לפני 4 שנים או 5 שנים, בכיתות ו´ ו-ז´, הייתי המעריצה הכי גדולה של הספייס, ומתוכן הכי את ג´רי. כמובן שזה עבר לי מהר מאוד אחרי שג´רי עזבה את הלהקה, אבל הנוסטלגיה.... או, הנוסטלגיה..... חן

Hermione

New member
סינג אלונג

השיר שפרופסור טרלוני מזכירה לי הוא "Across the Univers". הוא כל כך מתאים לה! אבל האמתי שזה לא ממש נחשב, כי לחרונה הכל מזכיר לי את השיר הזה... אאאאמממממממ.... רון מזכיר לי תמיד את "You are my sunshine"... אם אפשר לקרוא לזה שיר...

LuNaTiC

New member
ובנימה לא קשורה.. אם מישהו מכיר...

את "השיר" סופרהירוס של דאפט פאנק.. נכון זה ממש נותן תחושה של סופרהירוס? ג´אסט וונדרינג.. חחח להארי, אפשר לעשות את השיר "הירו" של מריה קארי... בעצם לא, רק השם של השיר איכשהו מתקשר אליו.. אבל.. אוה וול... היי! מישהו מכיר את השיר the girl on tv? אז.. מצאתי פאנפיק שקוראים לו i fell in love for the boy on t.b שזה כאילו כמו השיר הזה.. רק ש t.b - that book חחחח ואני חושבת שהכוונה הייתה על דראקו... הממ *תוהה אם מישהו הבין* -ענבל-

einzuc

New member
אני הבנתי למה כוונתך...

רק חבל שאני לא מכירה את השירים... -עינת-

השירים שלי+ פלוס שאלה

הייתם במקרה ב"פלוריש אנד בלוטס" של WWOHP? כי הצעתי שם בעצמי את I´ll be there for you להארי, רון והרמיוני, ואת teenage dirtbag להארי וצ´ו. ואת שיר הנושא של סאות´פארק-הסרט להוגוורטס, התלמידים + הצוות.

תשובה-

ראיתי את ההודעה הזו (אחרי שראיתי אותה בדיסקוורלד)....וכתבתי שהיו כמה רעיונות שלקחתי משם....אם טינאייג´ דירטבג מישהו הציע קודם...המ....ואת השיר של "חברים"...לא אני כתבתי פה, בכל מקרה....^^ -ליאת-

למעלה