סתם דולי שעשיתי...

Mooa-Numi

New member
באמת חמודה...

אחת שלי (עם שיער!!!). לא מצאתי רעיונות אז הלכתי לאתר של קסטרו... אז אתם יכולים ללכת לשם למצוא את ההבדלים וכאלה...

Black Cat15

New member
פשששששש מיכל!! ../images/Emo9.gif

מה זה הדבר היפה הזה? וזה עוד אחרי שהתלוננת שאת לא יודעת לעשות שיער... יה, רייט!!

Mooa-Numi

New member
פעם ראשונה שלי...

שניה-תאמת... אבל זה נראה בלעעס. איפה טל!?

../images/Emo52.gif על כל ההטרדות שלי....

אבל אני ממש רוצה להבין בכל הקטע של הדוליז.... אז יש לי כמה שאלות: 1. אתם מכינים את הבייסים בעמכם? 2. תנו לי כמה אתרים נחמדים שאני יכולה להלביש אותן ולשים את כל האביזרים של הדוליז,כמו האתר של הדיוות הקטנות האלה.... זהו נגמרו לי השאלות... תודה מראש, רותם. נ.ב: נועה תצחקי כמה שאת רוצה!!

Mooa-Numi

New member
הנה משו שאחותי עשתה

יצא איכסה פיכסה לדעתי-אבל היא מכריחה אותי לפרסם... This Massage will DELETED tomarrow-I only sama at ze now because she ME´ATZBENET oti!!! אוהבת אותכם!

Mooa-Numi

New member
ועוד

gracie

New member
באמת צחקתי... איך ידעת?

רותם! אני מ-ת-ג-ע-ג-ע-ת, מחכה כבר לראות אותך בביה"ס. מחר אני טסה לגרמניה.
אז חג שמח, נראה אותך אחורי זה (הא,הא...).

עלק!!! נועה...אחות מה קורה??????

ממתי את טסה לגרמניה ולא ידעתי??? מתי הבהמות(אלה ולאנדאו) חוזרות מפולין?? וחכי בב"ס מה אני עושה לך אם את צוחקת עליי....

gracie

New member
רותם, תיכנסי לכאן...

מה זה ממתי? מלפני חודשיים, מה לא סיפרתי לך? בכל אופן, אלה ולנדאו חזרו אתמול בלילה, והיום הערתי את אלה בבוקר.

Diva Star

New member
מיכלושששש../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

זה ממש יפה
חתיכת מוכשרת... את מעצבנת אותי... אני מקנאה...
הו וול.. תסדרי בבקשה את כל הבובות החדשות שלך ~כל אחת בקובץ נפרד~ בלי כל הסרגלי צבעים.. כי אני צריכה אותן.. את יודעת למה.. ולא, אני לא שכחתי מזה...
והייתי בטיול ד"א..

Mooa-Numi

New member
אז למה לא אמרת שאת בטיול?!

אני דאגתי
ואם אני מוכשרת... וול-זה לא יהיה טוב.

Diva Star

New member
חחחחחחח...

מיכלוש אני מאמצת את האייקון שלך - |סלע| אבל משכללת אותו ל
|בזלת|... כי הגעתי למסקנה שאת לגמרי צודקת! הגולן מלא בסלעים... הולכים צעד - סלע עוד צעד - סלע היה מעולה ותודה ששאלת... אמרתי אבל את כבר לא קוראת בכלל הודעות בפורום ה"פ מן הסתם אז לא ראית.. ולא היה לי זמן לכתוב גם כאן כי כתבתי שם את ההודעות בבוקר חמש דקות לפני שיצאתי לטיל...
חוצמזה לדאוג זה לא נורא

Diva Star

New member
אני מזניחה?!

אמממ.. לא! הארי היה הרבה קודם... והזנחתי את הארי המון זמן לטובת דוליז...
חוצמזה אני פשוט כתבתי שם כי לפה לא נכנסת כמעט ביומיים שלפני זה וחשבתי שלשם תכנסי..

למעלה