סתם בשביל לשתף...

נ.תהילה

New member
סתם בשביל לשתף...

היי לכולם, איזה באסה... עכשיו, יש לי (ולכל תלמידי התיכון)את כל עונת המבחנים, המתכונות והבגרויות. ובעודי מסתכלת מתי בדיוק כל מתכונת ובגרות יוצאת, ראיתי שיש לי בגרות יום לאחר יום השנה לפטירת אחותי. זה די באסה, כי אני לא יודעת איך יהיה לי אותו היום. מן הסתם אני אלך לבית הקברות באותו יום, מה שעלול לגרום לכל מיני דברים... וזה די יהרוס לי את כל השינון והחזרה על החומר וכו´... אני לא יודעת. לפעמים אני נהיית עצובה ביום השנה ושוקעת למרה שחורה וכבלה בלה בלה, ולפעמים ממש לא. אני רק מקווה שאני אעבור את זה בשלום הפעם. מכירים את התחושה שפשוט אין לכם זמן להתאבל ולהיות עצובים? לא נעים להגיד, אבל ככה זה אצלי. שיהיה לכולנו שבוע טוב ומוצלח!!!

BooBee

New member
היי תהילה

אני מציעה שתתכונני לבחינה טוב טוב בשבוע שלפני העלייה לקבר של אחותך. ככה שתהיי מוכנה לבחינה יומיים לפני ובערב לפני הבחינה רק תצטרכי לעבור על החומר בקריאה. ככה נראה לי "הכי טוב". אולי, אני רק מציעה, תבקשי מהורייך להקדים או לדחות את האזכרה? אני הייתי באזכרות מספיק פעמים בשביל לדעת, שזה לא כל כך נורא אם עולים לקבר יום אחרי או לפני, בעיקר אם מדובר בבעיות לוגיסטיות. תשוחחי על כך עם הורייך ותראי מה אפשרי. אני מראש לא מציעה לבקש מועד ב´ של בחינת בגרות, כי לפעמים זה יוצא כבר בזמן הצבא ואז למי יש בכלל כוח ללמוד כשאת על מדים... אבל תבדקי אילו אופציות עומדות בפנייך ותעשי מה שהכי טוב לך. לגבי הדבר השני שכתבת עליו-שלפעמים אין זמן להתאבל ולהיות עצובים, אני אכתוב לך בהרחבה מחר או מחרתיים. אני עייפה מאוד הלילה והולכת לישון...
בהצלחה ולילה טוב, רויטל.

למעלה