סתם בשביל לקבל מושג

subatoi

New member
סתם בשביל לקבל מושג

IMDB הוסיפו לדפים שלהם לא מזמן, במקביל לרשימת השחקנים הקבועים בסדרות, גם את חמשת השחקנים האורחים שהופיעו הכי הרבה. במב"כ זה רלוונטי הרבה יותר, וזה נותן מושג מעניין (תלוי מה מעניין אתכם) על ההופעות של השחקנים. לפעמים זה בניגוד למה שהיה נדמה לנו. יש לציין שזה כולל הופעות של השחקנים בתפקידים אחרים (למרות שזה מעט מאוד) : TNG: או'בריאן - 55 פעמים. גיינאן - 28. ד"ר פולאסקי - 20. האחות אוגאווה - 16. רו לארן - 9. DS9: מורן - 60 (עם קרדיט רק פעם אחת, בפרק על שמו, שבו הוא שיחק, מסתבר, גם את מי שהחליף אותו על הכיסא במצוות קוורק). נוג - 46. גראק - 39. דוקאט - 38. וואיון/בראנט - 33. VOY: נעמי ווילדמן - 17. ססקה - 13. איצ'ב (סליחה אם טעיתי בהגיה, לא מכיר אותו עדיין) - 11. סג"מ ווריק (?) - 9. סג"מ ווילדמן - 8. ב-TOS אין מישהו ממש מוכר, ו-ENT עוד צעירה (אבל לשתיהן יש גם כן פירוט כזה, למי שמעוניין). סתם ככה.

reformy

New member
וורק

זה קצין וולקני שעובד תחת בלאנה. הוא ניסה להזדווג איתה כשהיה לו את ה- The seven years itch של הוולקנים. וחומצזה רואים אותו פה ושם.

S h a y 9 9 9

New member
מוזר

ססקה בVOY ו פולאסקי בTNG היו דמויות קבועות בתקופות מסויימות והופיע בקרדיטים בפתיחת הפרקים. אם כל דמות שעוזבת מוקדם היא אורחת אז גם טאשה יאר אורחת שהופיע 21 פרקים וגם קס אורחת שהופיע 78 פרקים.

subatoi

New member
לא בדיוק

מה ש"קובע" זה ההופעה בקרדיטים של הפתיחה. פולאסקי לא הופיעה בפתיחה עצמה (עם החללית שעפה), אלא אחרי שהפרק כבר התחיל, כמו כל השחקנים האורחים. אני מניח שכנ"ל ססקה. טאשה וקס הופיעו בפתיחה עצמה (עם החללית שעפה), כי הן היו בקאסט הקבוע של הסדרה, ולכן הן לא נחשבות כאורחות. יש קבועים, יש אורחים קבועים ויש אורחים "פושטים".

kartisia

New member
Diana Muldaur שמשחקת את פולאסקי,

לא הופיעה כשחקנית מן המניין אלא כספיישל גסט סטאר לפי בקשתה. אולי זה קשור לעובדה שהיא היתה שחקנית אורחת פה ושם בסטאר טרק OS, יותר סביר שזה בגלל שהיא שחקנית עם רקורד יותר משמעותי מהאחרים (ואגב, בדיוק נזכרתי לתדהמתי שהיא מוכרת לי כי היא שיחקה בפרקליטי LA
).

subatoi

New member
אווו... שם היא הייתה ביצ'ית לתפארת!

היא לא רק התנהגה במגעילות, היא גם היתה חברה של הבוס הגדול, לילנד מקנזי (בדקתי בימדב, לא זכרתי לבד). אני לא זוכר הרבה, אבל היא זכתה לאחלה עונש בסוף!
היא צנחה לפיר של המעלית! אחלה סדרה שבעולם. כבר לא עושים אותן כאלה. כ"כ הרבה חבר'ה טובים, שניים הבליחו במב"כ, אחד קבוע בדארמה וגרג, אחד קבוע בבית הלבן, אח...

deathcaster

New member
אחחחחח נוסטלגיה

אני וחבר שלי בצעירותנו צהלנו שהיא נפלה אל מותו ....אני אפילו זוכר את מקנזי הזקן צועק : " רוזזזזלללללינד " ( רוזלינד שייז היה שמה בסדרה ) שראה אותה נופלת ....סיפור כיסוי מצוין לאמת שהייתה שהיא הסתכסכה עם המפיק שרצתה יותר כסף , ביצ'ית גם בחיים המכוערת הזו .

subatoi

New member
היתה לי דווקא תשובה נחמדה לענות

עד ש... (אין לי כוח יותר)

למעלה