סתם בשביל לדעת...

Spotless Mind

New member
סתם בשביל לדעת...

איך חיי האהבה של שאר המיכא"לים?? רק נידמה לי או שרק שלי נימצאים בתרדמת חורףףף קשה..?

לא רק אתה

זוגיות זה משהו שדורש הרבה דברים שכרגע אין לי. לדעתי זה לא הזמן המתאים עבורי לפתח קשר.. אם היה אז הייתי עושה מאמצים לתחזק אבל להתחיל חדש עכשיו לא נראה לי מתאים. אני גם לא ממש ממהר

HaraRa

New member
חיי האהבה שלי מתים כמו

תחת של שועל דרוס שכבר עופות דורסים באו ואכלו אותו

חחח...

שאלה מצחיקה, אני כרגע מפתחת קשרי ידידות, אחד הדברים החשובים בעיניי לכול אחד והתקופה שלו... =] LoVe Is In ThE aIr....

yossi iv

New member
יתרונות הגיל..../images/Emo140.gif

ושאלה לישי, איך ניראה תחת של שועל דרוס שנאכל ע"י עופות דורסים ? סתם שלד של אגן לא? שבת שלום לכולם

tal 05

New member
הלוו חבר'ה..

אם חיי האהבה שלכם כל כך רדומים,לא הגיע הזמן להעיר אותם? למי שזה חסר כמובן.. יש כאלה שזה פשוט לא מתאים להם עכשיו..כמו שמייק אמר. אבל מי שזה חסר לו,ורוצה בזה..שיתעורר!

count on me

New member
אני איתך...חח

תפסיקו לבכות כמו מסכנים... יאללה תתעררו ותעשו עם זה משהו.. אם זה מפריע כמובן...חח שיהיה לכם סופשבוע עם הרבה אהבה !

toty17

New member
תזרע...תזרע מלח על הפצעים....

למה לא!? =) לי יש בעיה גדולה מאוד עם מערכות יחסים,אני משתעממת מאוד מהר. בעיה קשה. עדיף לא להרחיב בנושא =) המשך יום מקסים

יש לי אותה הבעיה.

אחרי פחות משבוע אני אומר שלום. קטע מצחיק שפעם אחת לא גמרתי עם איזה מישהי, ואחרי חודש היא אומרת לי "אנחנו כבר לא חברים?".... כן אני יודע אני חרא, אבל תודו שזה מצחיק

toty17

New member
מצחיק אבל...

זו בעיה קשה. בסופו של דבר אני מפסידה מזה...וחבל. חוץ מזה שאנשים חושבים שאני חותכת מהר בכוונה. אנשים לא מבינים שזה הרגל.

למעלה