סתם בשביל הבידור

אטיוד5

Active member
סתם בשביל הבידור

מי לדעתכם היא הרוסיה לא קופאית ומי היא לאסי מנגו? אחת מהן, ניחוש, היא ליידילי.

אורמור

New member
אני בטוחה כמעט 100 %

שאחת מהן זו אנג'לינה ג'ולי והשניה בטח קרן מור זאתי עם המבטא זו אנג'לינה... ליידלי לובשת מנגו?... לא נראה לי בחיים שליידילי תבוא עם מעיל ותחפושת.

מה שאני אוהבת

זה אטיודים שפתאום עושים קולות של סימפוניה. הרי אטיודים זה תרגולים קצרים לשם לפתור בעיה טכנית מסוימת, מנוגנים בחדר האימונים חדד את החושיך ידידי ניחוש טוב דורש דמיון ויצירתיות לא הכל סטטיסטיקות והכללות. אל תשכח שישנם גם אטיודים אחרים אשר מטפלים אמנם בבעיות טכניות, אך מהווים עם זאת יצירות אמנות אמיתיות. ==================== לא בא לי להתפשט, רק ארמוז לך שאני ממייסדי נטקינג, ז"ל. לאורמור: לכינוי יש היסטוריה מרתקת, הוא הוקם בזמנו לצורך סקר שוק וניתוח נטיות להכללות ודעות קדומות.

אטיוד5

Active member
הכל נכון

בזמנו גלשתי בנטקינג, בצ'ט. ואני גם נזכר באחת משם נדדה לאינטימיות. נו טוב, אז עכשיו יש לי ניחוש יותר מוצלח. עד כדי כך מוצלח שאחריש.

אורמור

New member
הכינוי שלך הוא שלך

ונוכחותך כאן ברוכה, אני אף פעם לא שואלת ובטח לא מתחקרת, אם אנחנו מכירות מגילגול אחר והיית רוצה לשתף זה יכול היה להיות נחמד, אבל גם ככה בסדר גמור בעיניי יודעת, כמו כל אלה עם האלצהיימר שבכל יום שמחים לפגוש חבר חדש,ככה אני, מה אכפת לי,

הרבה ימים שמחים ../images/Emo8.gif

נדמה לי שמיציתי את הכינוי כאן הרעיון היה לדבר כפשוטת העם ללא מוניטין,ותק ותעודות. חייבת לציין שיש השפעה בילתי מבוטלת של הכינוי על תפיסת המסר. דווקא את, אורמור, בין המעטים פה שנוהגים להתייחס לתוכן ולא נותנים לכינוים לבלבל אותם.

למעלה