סתם בלי קשר לסדר...

נא182

New member
סתם בלי קשר לסדר...

בא לי להמליץ על כמה שירים... כי פשוט אני לא פה הרבה אז זאת בערך די ההזדמנות היחידה שלי להמליץ ... אז הנה:
System of a down - fuck the system Metallica - Fuel NEW FOUND GLORY- EVERYTHING I DO, I DO IT FOR YOU New Found Glory - I Don't Wanna Miss a Thing Green Day - Time of Your Life limp bizkit - eat you alive Metallica - Nothing Else Matters Punk Covers - Real Big Fish - Take on Me PUNK-SKA COVERS - TIME AFTER TIME Rammstein - Du Hast Papa Roach - Between Angels and Insects Papa Roach - Broken Home Twelve Stones - Soulfire Goldfinger - Spokesman Offspring - Self Esteem Goldfinger - Open your eyes Children of Bodom - Hate Me 12 Stones - Broken זהו.... יש עוד מלא אבל אלה בערך המומלצים הייתי כותבת לכם את כל השירים של BLUNK182 אבל אני יחסוך ממכם את זה כי זה יהיה ארוך...
מקווה שתאהבו
בהבייי!

Hadar107

New member
../images/Emo127.gif

אחלה שירים... הקאברים(covers)ממש טובים...אני בעיקר אוהבת את אלו של ניו פאונד גלורי(הכי פאנקיים..). יש לך טעם טוב ודרך אגב (בת, כן?)מה הקטע של השם שלך?(אם יש לו..) דרך אגב אני הדר ואם את מתכוונת להצטרף(את מתכוונת??)אז ווקלאם!

נא182

New member
כן אני בת...

ואני הרבה זמן כבר בפורום הזה... פשוט בזמן האחרון לא יוצא לי להיות... וגם אני חולה על הפאנקקוברים של ניו פאונד גולרי...(בכלל להקה מעולה) והפירוש של השם שלי זה- נ=נופר(
) א= שם משפחתי 182= בלינק182... BLINK
ותורידו גם את כל הדיסק של סימפל פלאן: נו פאדס נו הלמאט דיסק מעולה!

Hadar107

New member
כן!כבר הורדתי אותו!../images/Emo9.gif

פצצה! ראיתי אותם בהופעה והם דיברו צרפתית!!קשר??

Hadar107

New member
כן מדהים!!../images/Emo66.gif

גם המילים!...איזה מממיילליים! גם הסולן חמוד(לא שאני בקטע של שטחיות וכאלה...)

נא182

New member
וגם הביצוע של אבריל לשיר FUEL

היה נחמד למרות שאני לא אוהבת את אבריל הפעם היא שיחקה אותה באמטיוי אייקונס..

LikeMe

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo60.gif

לדעתי הביצוע של אבריל לשיר הזה היה מזוויע
היא גם עשתה ביצוע מחודש לשיר של סיסטם
אבריל מבחינתי סבבה
לא מפריעה לי יותר מדי
אבל
הביצוע שלה של השיר של מטאליקה
היה נוראי

נא182

New member
למה? הביצוע דווקא היה נחמד../images/Emo153.gif

אני אהבתי ת'ביצוע...

Deore

New member
ראיתי את היצוע שלה לשיר...

fuel של metallica והיא עשתה אותו כל כך גררררררררררררוע!!! זה לא שהיא לא יודעת לשיר... פשוט אין לה את הקול המתאים כדי לעשות את fuel כמו שצריך...

למעלה