סתם בדיחה.. :(

the freaky girl

New member
סתם בדיחה.. :(

גבר עומד בתור לקופה בסופר. לפניו עומדת בחורה ומידי פעם שולחת לו חיוכים רבי משמעות. לבסוף הגבר פונה אל הבחורה ואומר: "כל פעם שאני רואה את החיוך שלך, בא לי להזמין אותך אליי". הבחורה הסמיקה, והגבר הוסיף: "לא צריך להתבייש, אני רופא שיניים."...

l1zard

New member
:)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... אבל למה סמיילי עצוב?

l1zard

New member
למה את עצובה? :(

אוף למה כל העולם ואחותו עצובים דווקא כשאני שמחה? =/

the freaky girl

New member
זה סתם מצברוח

אל תדאגי :) אני פשוט מבואסת שחוזרים ללימודים ולא עשיתי מיליון ואחת דברים, ושעכשיו אני בצרות... זה עוד מעט יעבור.. :) תאמיני לי זה לא בגלל שאת שמחה מתוקונת

ואני עצובה כי יש לי חום =[

וגם אני בצרות כי אני צריכה לעשות שתי עבודות ואין לי שמץ איך עושים אותן =[

l1zard

New member
=/

קקה... גמאני במצב דומה.. יש לי מלא שיעורים שחלק מהם עוד לא התחלתי... גועל נפש...

AeroSlash

New member
לא נורא....

מחר אני אשמח אותך עם כל ה|לה| שלי אלייך!!!! תראי שמחר מצב הרוח שלנו ישתפר מיד אחרי שנראה את ליטל בחצאית הורודה ונציק לה קצת ונרד עליה ברמות...

the freaky girl

New member
הנה עוד אחת..

זוג זקנים סנילים יושבים בבית. הבעל: "אני יוצא לקנות לעצמי גלידה, את רוצה משהו?" האישה: "כן, אני רוצה סלט עם חסה, אבל תרשום, כי אני יודעת שתישכח" הבעל: "אני לא." הם רבים עד שהיא מסכימה. הבעל חוזר הבייתה ומביא לאשתו פיתה עם חומוס. האישה: "איזה דפוק!! ידעתי שתישכח!" הבעל: "זה מה שרצית, לא?" האישה: "לא, אני רציתי פיתה עם צ'יפס וקטשופ!" =\

the freaky girl

New member
../images/Emo4.gif

בדיחה גזענית.. מה עושה גרוזיני בשעת מלחמה? מוציא את מסיכת המגן ולובש את הקופסא..

נסטיה?

כמה פעמים אמרת לך לכחת את הכדורים הלבנים? אסור לכחת את הירוקים בשעות כאלה!

l1zard

New member
לא!

נו מה איתכם? מה עובר עליכם?!?!?!?! כולכם התבלבלת! שכל! צריך לקחת את הכדורים הירוקים עם הנקודות הצהובות שבתוכן יש נקודות ורודות!! שכל שכמוכם...

the freaky girl

New member
../images/Emo9.gif

אוהבת אותכם
ולא, לא לקחתי שום כדור, אני באמת מתכוונת לזה..

למעלה