סתם בא לי שיתוף

סתם בא לי שיתוף

לא כולם יודעים את כל הסיפור שלי פשוט לא מזמן אמרתי לאשכולית שכאן אני רואה את המקום "כבית" אני לצערי לא הכרתי את אימי הביולוגית היא התאבדה בגלל שלא יכלה לשאת את נחת זרועו של הביולוג עקב הזנחה הוצאתי מהבית ע"י צו של בית משפט ונמסרתי למוסד ומשם בגיל שנתיים לאימוץ כל חיי היה לי קשה כי לא קיבלתי את האימוץ כמובן מאליו ובגיל 14 בנוסף עברתי אונס קבןצתי ששמרתי את סודו עד לפני שנה כיום אמנם יש לי שיחות אבל הכאב עדיין מחלחל בתוכי

eshkolit32

New member
../images/Emo140.gifשמחה שאת מרגישה כאן כמו בבית.

זאת היתה כל המטרה של הפורום הזה. סיפור החיים שלך מורכב, עברת המון, החיים לא הקלו עלייך. אבל עכשיו את במקום אחר, אני רוצה להאמין שבמקום טוב יותר. יש לך את הפינה שלך בבית שהקמת, יש לך את הבן שלך שזה המון, את יודעת את זה טוב יותר ממני... עדיין את זקוקה לחום ואהבה כמו שכתבת כאן, ואני חושבת שזה עדיין יכול לקרות. אף פעם לא צריך להפסיק לקוות ולהאמין. את אדם טוב, ומגיע לך שיהיה לך המון טוב שיפצה על כל מה שעברת. אנשים סובלים שנים ופתאם אחרי שכבר לא האמינו שמשהו טוב יכול לקרות - נופלת עליהם מהשמיים איזו מתנה. הכל עוד אפשרי ! אני שמחה שאת כאן איתנו. דרך אגב את רוצה לספר לנו איך היה הדיון? לא חייבת אם את לא מרגישה שזה מתאים כרגע.

../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif אשכולית יקרה ../images/Emo24.gif

אשכולית תודה לך על דברייך וכמו תמיד את גורמת לי להזיל דימעה של אושר והתרגשות מדברייך כך לגבי חום ואהבה עם עד עכשיו לא קיבלתי אין מצב שזה יקרה לכן מה שיש בכוחותיי אני מעניקה לבן היקר והמקסים שלי שלמענו אעשה הכל לא אחסיר לו כלום כי לא רוצה שלעולם יקרה לו מה שלי קרה בילדות לגבי הדיון הוא יהיה רק מחרתיים וכמובן מבטיחה עידכון לתוצאותיו ולבנתיים אשמח לתפילה שהכל יעבור לפי הציפיות ולך אשכולית יקרה תודה על שאת מנהלת כאן עם לב חם ואוהב כמו שלך פשוט כייף לקרוא אותך

A GIFT OF LOVE

New member
את פשוט מאבדת תקווה

וכך קל הרבה יותר לאבד אהבה שיכולה להגיע. והיא יכולה להגיע אם רק תאמיני בה! תחשבי על זה...

גפיטוש נשמה

אני כרגע לא מוכנה לעוד אהבה האהבה שהתכוונתי זה מצד אימי המאמצת לה שלא זכיתי מעולם לזה התכוונתי בתגובה לאשכולית

eshkolit32

New member
../images/Emo9.gifתודה לך...

אני מצטרפת לדברים שגיפט כתבה לך: חוסר האמונה שלך בסיכוי שתהיה לך אהבה עלול לחסום סיכוי אמיתי. יכול להיות שהאהבה הזאת תצוץ יום אחד מתחת לאף שלך אבל את לא תבחיני בה בגלל שמראש את פוסלת כל סיכוי אפשרי לקיומה......תחשבי על זה. שיהיה לך בהצלחה מחר מותק, מחזיקה לך אצבעות ומאמינה שיהיה טוב !

../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif(אמיתיים)

מקווה שהמתנה שאשכולית מתארת "תיפול לידיך" במהרה כי מגיע לך!!!

מלכה יקרה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני קוראת את מה שאת כתבת וקצת מזדההה...... בעצם,במחשבה שניה אני מקבלת ממך עידוד ענקי בעקיפין את נוסכת בי כוחות שבעצם אני רואה שאפשר להתגבר על הכל! אז - - - המון תודה!
תהיי חזקה ותזכרי תמיד שאפשר לשאוב כוחות דוקא מהמקומות שנראים הכי לא צפויים!
כאן בשבילך תמיד!

למעלה