דין כבר לא קטין 22
New member
סתם בא לי על געש
אל תישאלו,
10:30 בבוקר, חם לי, נסעתי סיבוב לגעש, החוף לא מלא, ולא ריק, קבוצות של 2-3-4 אנשים בפינות
התחלתי לנוע צפונה, ככול שאני מצפין ככה הבגדים של האנשים יוורדים, בעיקר בנים, קבוצות קבוצות גברים צעירים מיתחת ל30, לקח לי קצת זמן להתאפס על עצמי עד שהבנתי,
קבוצה של 4 גברים עושים אורגיה אחד על השני,
עוד זוג גברים בצד עושה ביד אחד לשני
התחלתי להגביר מהירות, בכל זאת זה לא משהו שאני אוהב ליראות, ואז לאט לאו מתחילות להופיע בנות, החיוך עלה לי לפנים, סוף סוף המין היפה, צעירות, כמו שצריך
הן כבר ערומות במים,
התמקמתי לא רחוק מהם, אומנם אני לא בקטע של עירום, אז נישארתי בבגד ים,
ובא החרמנות שלי כבר עלתה,
בא לי
בא לי מישהי שאני לא מכיר
מישהי בראש כמוני
מישהי שבא כה להזדיין ללא רגשות, ללא תנאים, מישהי לעשות בה הכל , לתת לה לצעוק לשמיים , מישהי לזיין אותה על המצוקים של געש , מול הים הפתוח, בשטח הפתוח שלא עובר שם איש, מישהי כמוני. ללא גבולות,
כמה בא לי
בכל זאת עוד שעה אני מיתקפל, ויודע שאני עוד יחזור לפה השבוע
אז בנתיים נמשיך לפנטז
אל תישאלו,
10:30 בבוקר, חם לי, נסעתי סיבוב לגעש, החוף לא מלא, ולא ריק, קבוצות של 2-3-4 אנשים בפינות
התחלתי לנוע צפונה, ככול שאני מצפין ככה הבגדים של האנשים יוורדים, בעיקר בנים, קבוצות קבוצות גברים צעירים מיתחת ל30, לקח לי קצת זמן להתאפס על עצמי עד שהבנתי,
קבוצה של 4 גברים עושים אורגיה אחד על השני,
עוד זוג גברים בצד עושה ביד אחד לשני
התחלתי להגביר מהירות, בכל זאת זה לא משהו שאני אוהב ליראות, ואז לאט לאו מתחילות להופיע בנות, החיוך עלה לי לפנים, סוף סוף המין היפה, צעירות, כמו שצריך
הן כבר ערומות במים,
התמקמתי לא רחוק מהם, אומנם אני לא בקטע של עירום, אז נישארתי בבגד ים,
ובא החרמנות שלי כבר עלתה,
בא לי
בא לי מישהי שאני לא מכיר
מישהי בראש כמוני
מישהי שבא כה להזדיין ללא רגשות, ללא תנאים, מישהי לעשות בה הכל , לתת לה לצעוק לשמיים , מישהי לזיין אותה על המצוקים של געש , מול הים הפתוח, בשטח הפתוח שלא עובר שם איש, מישהי כמוני. ללא גבולות,
כמה בא לי
בכל זאת עוד שעה אני מיתקפל, ויודע שאני עוד יחזור לפה השבוע
אז בנתיים נמשיך לפנטז