סתם בא לי..מותר??

זהו הלך עליך טאקוש ../images/Emo6.gif

ראית מה עשית עכשיו? היה לך אחלה טרמפ עם אהרון. עכשיו איך תבואי?

עפיפiנט

New member
נו מישלך אתה?

היא תדרוך על הענבים (שלך) תוציא ממך מיצ(יין כאילו) ות,ה תקחותה לבלונדה ותתחנן שוב שהיא תדרוך
כןכן על הענבים אווצ'

כמו שאומר השיר הנודע:

שאני אקרא לו שיר הנשים [נדמה לי שהוא של יורם טהרלב, אני אבדוק מייד] "אנחנו נולדנו לחיות ולמות, לבנות ולברוא עולם להפוך ענבים ליין
ונשיקות לבני אדם"....

עפיפiנט

New member
לי בא...את זה הריקוד המוזר של ה../images/Emo23.gif

הריקוד המוזר של הלב ביצוע: רונה קינן וגידי גוב מילים ולחן: רונה קינן היא כותבת לי שורות קצרות ואני עונה במגילות המחוות שלה מאופקות ושלי עולות על גדותיהן היא מזמינה אותי לארוחת בוקר אני מזמין אותה לחנוכת בית היא אף פעם לא תהיה שלי אולי תהיה קצת לידי וגם זה לא בטוח כמה מתוק ומריר הכאב, רק בגללו אני מוכן להתאהב בעיניים בורקות בחיוך רעב... אני רוקד את הריקוד המוזר של הלב כל היום אני הולך ונזכר ברחובות של פאריז איך היה לנו קר התחבקנו דקות ארוכות מתוקות התעוררתי ושוב זה נגמר (אבל) היום אני יוצא היום אני עושה מעשה מישהו זרק לי גלגל הצלה ואמר אהבה זה דבר מדבק היא מזמינה אותי להזהר, אני מזמין אותה להשאר. היא מגיעה בשעה המדויקת ולרגע הכל מתאפשר. היא כותבת לי שורות קצרות ואני עונה במגילות המחוות שלה מאופקות ושלי עולות על גדותיהן כמה מתוק ומריר הכאב...

אלמרה

New member
ראיתי את שניהם שרים את השיר הזה...

רואים מיד כמה הוא היה מת! "לרקוד את הריקוד הזה" איתה... היא כל כך קטנטונת לידו אבל ענקית!!! היא מוכשרת! הוא כבר איך לומר... עם עבר מפואר (הייתי ועודני מעריץ שלו)...

הידעת שרונה קינן, היא, נו , איך

לומר...... לסבית? והיא יוצרת גדולה גם בעיני, אגב, זה בכלל לא קשור. מה שקשור זה שגידי יכול רק לחלום...........

עפיפiנט

New member
אני מעריצה של גידי, יחד הם...

נו אזמה, לסבית זלו אומר ש... נו שהיא לא יכולה גם וגם? אבל היא וגידי לא, בטח שלא מפיתום היא והוא Z הוא גדול עליה מכל הבחינות
סתם מנחשת אולה לה לה פוZרת, מדליקה:))

טאKילה

New member
ומי קבע שכל דואט

חייב להגמר עם מולטי? לשיר זו אומנות, להתעלס זו אהבה. הם לא חייבים להיות גם וגם, לכל אחד אחת יש ת'חיים שמחוץ לבמה.

עפיפiנט

New member
זו היא היא קבעה../images/Emo3.gif

אני בכלל לא התערבתי
טאקוש
ולא אני לא לSבית סתם באלי לנשקלך ))

אייי איי איי טאקי

בעיני שיר טוב, זה לעשות אהבה יותר מכל לעשות אהבה. ולעשות אהבה טוב זו אומנות. נכון אני דפוקה????????? [נכון, אז מה?]

זמר שלוש התשובות הוא ההמנון

של השפחות :) סליחות - שיר אהבה מדהים [שגם בו ישנה נתינה עצומה] ביצוע: יהודית רביץ מילים: לאה גולדברג לחן: עודד לרר באת אלי את עיני לפקוח, וגופך לי מבט וחלון וראי, באת כלילה הבא אל האוח להראות לו בחושך את כל הדברים. ולמדתי: שם לכל ריס וציפורן ולכל שערה בבשר החשוף וריח ילדות ריח דבק ואורן הוא ניחוח לילו של הגוף. אם היו עינויים - הם הפליגו אליך מפרשי הלבן אל האופל שלך תנני ללכת תנני ללכת לכרוע על חוף הסליחה. ולמדתי שם לכל ריס וציפורן...

הנה המשוררת הגדולה של העת

החדשה. גם לאה גולדברג היא אחת הענקיות. [אגב, גם וולאך עוד תוכר לדעתי, זה עניין של זמן ויכולת עיכול]

בוקר טוב מפוזרת ,

לאה גולדברג נעמי וולך כה מיוחדת ,הלחינו כבר שירים שלה לקרוא אותה זו חוייה ,מעניינת במיוחד אויש אני מאחרת.. יום טוב ליאור

אני מאד אוהבת

את השיר" שניים" של שלמה ארצי וריטה , זה השיר שקפץ לי לראש רוצה אהבה יופי של שרשור שניים ביצוע: שלמה ארצי וריטה מילים ולחן: שלמה ארצי מה אני מבקש לי? לא הרבה, את זה כל מה שיש לי, בסביבה, בין הצער לאושר, מחפש לי, טיפת אהבה. מה שאני מבקשת זה דומה, לפעמים מתכנסת, ושונאת, לפעמים מסתפקת בלנשק, לך ת'דמעה. ככה זה שיש שניים, מסתבר, זה תמיד פעמיים, לדבר, זה נותן לי ת'כוח, להתגבר גם על מאה מכות. ככה זה שיש שניים, זה הרבה, זה תמיד פעמיים, לדבר, לא זה לא בשמיים, זה מה ש גורם לי לבכות. אל תבכי לא הפעם, אל תבכי, לא אחזיק מעמד מול ים הבכי, ואם בא לך לזוז קצת תרקדי, אני פה בסביבה. שים לי יד על פני זה שוב מזכיר, איך נישקת אותי פעם מול העיר, נעורינו היו אז מתוקים, כי היתה שם אהבה. ככה זה שיש שניים, מסתבר... ארצי עם ריטה

optimi10

New member
ואם ביום

שלישי לא בא לי ?? אופפפפפפפפפפ ידעתי שאסור להקליק על מקלדת ששותים ,, "אם שותים לא מקליקים " הייתי, ועפתי למיטה בייייייייייייייי {} }{ }{

optimi אל תדאג

והיה זה יום ראשון מעט לפני חצות והיום יום שני יום שבא לך יום שלישי הוא מחר אל תדאג יום שלישי אני בטוחה יבוא לך אם שתית והיקלקת אם תשתה ותקליק ואם למיטה עפתה ואם לקסם הזה הגעת אל תדאג יביא המחר יבוא יום שלישי אני מבטיחה, יבוא לך תהייה optimi ליאור

למעלה