סתם בא לי לשתף...

patila

New member
סתם בא לי לשתף...

נפרדנו. נפרדתי ממנו. אני חושבת שבחיים לא הייתי במצב כמו שהייתי אתמול.. אני עוד לא החלטתי אם אני גאה בעצמי.. אין לי דעה לגבי העניין הזה.. מה שכן, זאת הייתה סצנה מהסרטים! הגעתי אליו ובדיוק שאני מחפשת חניה הוא מתקשר לשאול איפה אני.. עניתי שאני מחפשת חניה, אמר שהוא קפץ לתדלק ותכף מגיע.
חיכיתי ברכב.. בדרך שיננתי מה אני רוצה להגיד, את המילים הנכונות, בלי לפגוע, לא לצאת חסרת טקט.. רציתי להעביר לו מסר ברור ולא להשאיר אותו עם סימני שאלה.. כי מגיע לו לדעת.

הוא הגיע, חתיך כולו, לבוש אלגנט כמו שאני אוהבת.. אם הוא קצת היה שם לב הוא היה רואה משו אחר בפנים שלי.. בקושי הסתכלתי עליו, הרגשתי רע..
נשיקה וחיבוק ונכנסנו לדירה, עדיין מרגישה רע, לא נינוחה, הוא לא שם לב.
נכנסתי לחדר והייתה מוזיקה גבוהה, פניתי למחשב כדי להנמיך ועל המקלדת ראיתי דף ועליו מתנוססות האותיות "צ'יקיטה אהובתי" הסתובבתי מייד, כאילו לא ראיתי, אולי זה ייעלם..
מייד הבנתי, הוא כתב מכתב רומנטי .. שכמה הוא אוהב וזה.. שאלתי את אלוהים למה, הוא לא ענה, תפסתי ת'ראש בשתי ידיים וקיוויתי להיקבר באדמה.
הרגשתי רע! איך תמיד אני נקלעת למצבים האלו!?!? איךךך.. לא הצלחתי לשים מסכה, היא לא עלתה עליי באותו רגע.
בחיים לא הייתי כל כך נחושה להיפרד. לא חשבתי לדחות את זה, עבר לי רק בראש איך לעזאזל אני עושה את זה.. חתיכת אתגר! נ
זכרתי בכמה אני לא רוצה, אספתי אליי את כל מה שדחה אותי ואז הוא הביא לי זר פרחים- ורדים אדומים כמו שאני אוהבת..
פתאם הוא מקסים.... ונסיך....... ורומנטי..... והחיוך........ אבל לא קניתי כלום. ממש הרגשתי שזה לא מדבר אליי. זה לא צבט לי אפילו!!
הדבר היחיד שעשה לי רעד בלב זה היה אאוץ' כזה של איזה טיימינג גרוע מכל הזמנים!!! מעניין איזה טיימינג יותר גרוע, זה או אחרי סקס?...
תמיד הוא אמר שיש לי טיימינג גרוע, לפחות את זה הוא הצליח לזהות..

אז הוא הביא פרחים, מעלפים! ואז הוא הביא את המכתב.. כתב לא ברור אבל מה שהצלחתי לחלץ זה כמה הוא אוהב ושמח שהוא הכיר אותי, שהוא זכה בי ושהוא המאושר בגברים, שהוא מודע שלפעמים הוא דפוק ושהוא מדבר שטויות אבל הוא עובד על זה, תודה שאני סובלת אותו ככה ותודה שאני תמיד פה בשבילו, שרע לו אני יודעת לעודד אותו ושאיתי הכל ורוד ואופטימי ושהוא מוכן לתת לי הכל מהכל.. שאני כל כך עושה לו טוב שהוא מוכן לעשות לי טוב כפליים!!...

כן, אני אישה מדהימה, אני מתחילה לגלות את זה רק עכשיו.. אבל אין לי כח לחנך אנשים.. חינכתי מספיק. אני צריכה עכשו מישהו רציני יותר, מחונך.
אז קראתי את המכתב והוא מביט בי ואני מסתירה את המחשבות שלי עם השיער, הוא בוחן אותי ואני .... סימני שאלה בכל הגוף.. נראה לי שאפילו הדם שלי התבלבל, לא ידע לאן לזרום..! סיימתי לקרוא.. מערבולת.. שאל אם אני מתרגשת.. אמרתי ש... "גם .." וגימגמתי.."אני לא יודעת מה להגיד...." אוי זאת הרגשה נוראית, לא מאחלת לאף אחד\ת!!
אז הוא אומר לי "את לא צריכה להגיד כלום, רק תביאי לי חיבוק ונשיקה.." צודק, מגיע לך.. לא הצלחתי להקים את עצמי מהמיטה.. הוא הושיט לי יד ועזר לי לקום..
חיבקתי אותו, משכתי קצת את הזמן.. חיבוק ארוך................... זהו, הגיע הזמן להתחיל..

"זוכר שאז אמרת שאתה צריך איתך בחורה שהיא שרוטה??"
"כן..." מלווה בפרצוף שלא מבין מה פשר השאלה ..
"אז אתה חושב שאני מספיק שרוטה כדי להיות איתך...?"
"אני חושב שכן...." אותו פרצוף ..
"תקשיב, אני חושבת שלא... נראה לי שאנחנו לא משדרים על אותו גל.. יש מצב שאתה לא הבנת מה קורה סביבך..."
שתיקה... הפרצוף מתחזק בחוסר הבנה מוחלט. "רגע אני לא מבין את באת לפה כדי לחתוך ממני?!?!" עצבן מתעורר.. שמעתי את האסימונים נופלים...
"אני באתי כדי לדבר איתך..." אוף, נעלמו כל המילים! איזה מצב השם ישמור... לא עלינו..
עוד כמה אסימונים נפלו.. "אני לא יודע מה להגיד..!" (גם אני.. :\)
מוריד את הז'קט במעט עצבנות, מניח על המיטה.. עצבן קם... מפשיל שרוולים..
"אין לי מילים..." ראיתי את ההלם על הפנים שלו, כאילו סיפרו לו על מות אדם קרוב..
לא סתם נאמר ש"סיום מערכת יחסים זה כמו מוות שרק שני אנשים יודעים עליו.."
עצבן התחיל להתעצבן וביקש ממני ללכת .."טוב, את מוזמנת ללכת.."
באמת?! אבל לא אמרתי כלום! ללכת? עכשיו? או להישאר? לנסות להסביר..? הוא עצבני מידיי, אין טעם.. אולי כן..?? אבל מה להגיד..?! אבל היה לי מלא מה להגיד! מה לעשות..!!
הבקשה המנומסת הפכה לציווי .. "תלכי מפה!"
קמתי.. "קחי את זה ותלכי מפה!!!!" לקחתי את התיק שלי, הפרחים והמכתב וברחתי משם כל עוד נפשי בי!
כן, זו הרגשה לא נעימה בכלל.. והטריקת דלת שבאה אח"כ..
אם הייתי נשארת עוד דקה זאת הייתה סטירה באחת מהלחיים שלי..
אני מודה שקצת פחדתי, בחיים לא ראיתי אותו עצבני ככה.. פגעתי בו ממש אין ספק..
הלוואי שהוא יבין מאיפה זה בא ויקבל את זה יום אחד...אחרי שהוא יתבגר קצת.

Megie

New member
עם כל הכבוד לפרחים

כנראה שהוא עצמו זה הדבר שהכי חשוב לו..כי אם היה מוריד מהאגו ושואל למה? נותן לך להסביר אולי, אפילו רק בשביל לדעת..זה היה נגמר אחרת, אבל הוא הרגיש כ"כ גבוה בעובדה ש"פינק אותך במכתב וורדים" שלא הצליח להוריד את עצמו למטה ולהבין מה הולך..
כנראה שמאחורי מסכת ה"פינוקים" מתחבא ילד קטן ולא בוגר, וזה יכול להסביר את ההחלטה שלך מלכתחילה..
הייתי רוצה לדעת קצת יותר על הסיפור, אבל בכל מקרה-תיהי גאה בעצמך..לא נפלת בפח ועמדת במשהו שהרבה אחרות היו נופלות בתוכו.

daoli

New member
מה קרה לך? היא ייבשה אותו לגמרי

הוא טרח והכין וכתב והכל מהלב, הוא מאוהב והיה בטוח שזה הדדי והיא באה וריסקה לו את הלב.
אז שישב אחרי זה ויקשיב לה ברוגע??? מה הוא רובוט בלי רגשות???
ברור שהוא יעיף אותה לכל הרוחות (חוץ מזה שזה מה שהיא רצתה שיקרה לא?)
אני הייתי זורקת עליה את הזר במורד המדרגות מרוב עצבים.

ואני לא אומרת שהיא צריכה להישאר איתו אם היא לא רוצה, אבל אני לגמרי מבינה את המקום הפגוע שלו
ומשם הוא פעל.

מה שכן היא כתבה את זה נורא יפה ומשעשע, נהנתי!

patila

New member
האמת שאח"כ כתבתי המשך.. התחלתי להנות מזה :)

והוא התנצל אח"כ על הדרך שבה הגיב..
ואני גם הבנתי את המקום הפגוע..
אבל איך זה, שעבר כבר שבוע.. והוא לא פנה אליי בכלל.. לשאול למה ומדוע..
ולמה אני זאת שמרגישה עכשו כל כך רע?!?!
היום פעם ראשונה היה מצב שממש חלפנו אחד על פני השניה ואני הורדתי את המבט שלי כדי לא להיתקל בו!!! תגובה דיי מטומטמת מצידי אני יודעת..
אבל איך אני מרגישה פתאם לא בסדר...? כל החברים איתו, כאילו לעודד אותו ואני.. או שהרחקתי את עצמי מהם אוטומטי או שהם השאירו אותי בצד..? נפגעתי גם מהחברים בסיפור הזה.....

הכל נגמר מסריח.. לא משנה מה..

Megie

New member
תראי

מהכל הסיפור ברור שמשהו בינהם לא עובד-הרי היא לא תחליט להפרד כי משעמם לה..היא לא נתנה הרבה רקע על העבר, אבל נראה שהפרחים האלו הגיעו בעקבות יחס לא מספיק מעריך-מצידו(גם לי תוכן המכתב) ככה שלדעתי, אם מנסיון העבר הוא יודע שההתנהגות שלו הייתה לא נכונה, הוא יכל לשפר ולעשות גם מעבר לפרחים..

זה ברור שזה פוגע כשנפרדים ממך, אבל היא באה במטה להפרד מהסיבות שלה, אז לא חשוב מה הוא תכנן..היא כיבדה אותו והגיע להפרד פנים מול פנים..היא לא עשתה משהו לא בסדר..וזה שהוא הביא פרחים-לא באמת קנה אותה, רק גורם לי להעריך את עמוד השדרה שלה ואת הדבקות בהחלטות שלה.

וגם אני אהבתי את דרך כתיבתה

patila

New member
וואי את כל כך צודקת!!

ממש תיארת אותו בלי להכיר ..
לקח לי חודשיים להבין את זה וזו אחת הסיבות שחתכתי ממנו..

Mr Blue Sky1

New member
תיארת כאן מצב בהחלט לא נעים

אבל קצת קשה לי להתייחס כי אין מספיק פרטים לגבי הסיבות שבגללן החלטת להיפרד ממנו.
מה שכן, נראה שהטיימינג שבו הוא הביא לך את הזר והמכתב היה פשוט לא טוב, ולכן אפשר להבין מדוע היית מבולבלת.
בכל מקרה, אני מקווה בשבילך שתמצאי מישהו שיתאים לך יותר :)

בהצלחה !

patila

New member
חחח אהבתי שדיברת על הטיימינג שלו

כי בנתיים רק העירו לי על הטיימינג הגרוע שלי...

patila

New member
שאר הפרטים.. לאלו ששאלו..

זה מישהו שהכרתי בלימודים ועד השלב שהפכנו לזוג היינו ידידים..
ואז ידידים טובים.. לפניו הייתי במערכת יחסים קצת לא בריאה והוא ידע על הכל. בדיעבד, מסתבר שתמיד כשהיינו מדברים הוא היה עונה לי את מה שהייתי רוצה לשמוע (שיחות על בינו לבינה למשל..) הוא כאילו קלט את הסגנון שלי והוא טוען שהוא יודע איך למשוך בחורות..
בקיצור, עשה לי תעלול!! הציג את עצמו קצת אחרת ממה שהוא באמת.. (ככה הרגשתי..) ואז רק נותר לי לבדוק אם כל הדברים שהוא אומר הם אמת.. בתחילת הקשר אני הייתי בטוחה שהוא האחד.. הייתי בטוחה ששלמות זה השם השני שלנו יחד... הייתי בעננים! והתווכחתי עם עצמי כשגיליתי שלא!
יש לו התנהגות ברברית מידיי לטעמי בין החבר'ה שלנו, מצאתי את עצמי מתביישת הרבה.. לא הכרתי לו את חברים שלי, מאותה סיבה.. התביישתי.. הוא כל הזמן סיפר לי קטעים שהיו לו עם בחורות אחרות ולא, הוא לא צינזר קטעי סקס למינהם..
ודברים שלא מצאו חן בעיניי, הייתי מעירה...
אבל מצד שני, כמה אפשר להעיר???? והוא היה כל כך בשמיים, בעולם אחר.. והוא אמר לי שהוא מוכן להשתנות למעני ושהוא יעשה הכל כדי שהקשר הזה יצליח.. (דיברנו כבר על חתונה..) אבל.. זה לא מה שחיפשתי.. אה כן והוא הרבה לא זכר שהוא במערכת יחסים ושיש לו כרגע בת זוג..
אני באמת שלחתי לו הודעה פעם אחת תזכורת על כך שיש לו בת זוג שאוהבת אותו ושיבוא לשבת איתה..
היו גם דברים טובים בכל זה, אבל הרעים התגברו עליהם.

ועבר כבר שבוע מאז הקטע הזה והבחור (נפגשנו במהלך השבוע בלימודים) מתעלם ממני כאילו אני אוויר. הוא לא טרח לשאול אפילו למה סיימתי את זה.. זה בדיוק מה שאמרת מגי, הוא מרוכז בעצמו כל כך!!!!!!

Megie

New member
מבינה אותך

יש אנשים שההכירות איתם לא תמיד כנה כמו שזה נראה, והם מצליחים להצטייר בצורה אחרת ממה שהם במציאות-בזכות הדברים שהצליחו לדעת עלינו..הבעיה מתחילה-כשנגמרים להם הקלפים ויורדות המסכות, אז יוצא הפרצוף האמיתי..
את התאהבת בבחור אחר-בזה שהיית רוצה לראות מולך-כלומר, זה שהוא ידע שאת רוצה לראות מולך.. הרי אם ככה היית מכירה אותו, סביר להניח שהוא לא היה מזיז בך הרבה, כי זה לא האופי שמתאים לך.
תנסי לעשות הפרדה בין שתי הדמויות..הוא האמיתי , זה לא אותו אחד שהוא הכיר לך בהתחלה..אותו אחד פשוט לא קיים, המצאה..בדיוק כמו לצאת עם דמות מסרט.

לא מפתיעה אותי ההתעלמות שלו, כמו שאמרתי-האגו שלו מעל הכל.
תמשיכי הלאה, הוא זה שממשיך להשפיל את עצמו, את יכולה לצעוד בראש מורם

daoli

New member
אבל למה כל כך חשוב לך להסביר את עצמך?

זה לא שיש לו צ'אנס לנסות לתקן או לשנות או להשתפר. אז למה זה טוב? (חוץ מזה שזה יעשה לך טוב מצפונית)
מה זה יתן לו שתשבי מולו ותספרי לו למה זה לא ילך בינכם ולמה ירד לך ממנו.
נפרדת ממנו, זהו, הבין......הלאה.

ואת לא צריכה להרגיש עכשיו לא נעים, הדברים נעשו, את בחרת לנהוג בדרך מסויימת,
הוא בחר לנהוג ולהגיב בדרך מסויימת, נגמר בצורה לא כל כך יפה, אבל זה לא סוף העולם.
את חופשיה עכשיו והוא חופשי, אחלה.

מפריע לך שהוא מתעלם ממך? אז אל תשתתפי בהצגה, כשהוא עובר מולך תגידי לו יפה שלום. לא עונה, בעיה שלו.
ועוד עצה קטנה ממני אליך, אל תתחילי עכשיו ללכלך עליו ולנסות להסביר לכולם למה את צודקת וכמה חרא הוא היה או לא היה
או כמה הוא מרוכז בעצמו, זה לגמרי מיותר.ואם מנסים לשאוב אותך לשם, נסי לא להישאב

patila

New member
שאלה טובה..

כן, יכול להיות שמצפונית זה יעשה לי טוב..
יש לי קטע כזה לצאת בסדר עם כולם. אני לא יודעת למה חשוב לי להסביר..
אבל מעצבן אותי, ממש מעצבן אותי החוסר אכפתיות הזאת!!
שתכלס זו אחת הסיבות שחתכתי. הוא לא באמת התעניין בי.. יכולתי לספר לו משהו עליי, והוא בדיוק נזכר במשהו והוא יכול לקטוע אותי, בכייף שלו, ולהתחיל לספר לי את הסיפור שלו..! כאילו הסיפורים שלי לא באמת עניינו אותו..
אני פשוט תוהה לעצמי מה הוא באמת אהב בי.. כי המכתב היה נראה באמת מכל הלב ואם הייתי קצת בעניין שלו יש סיכוי שהייתי מתרגשת+דמעות.. ואני שידרתי לו שאני לא מאה אחוז בקשר איתו, או שהוא לא שם לב או שהוא בחר להתעלם...הוא לא שאל ולא התעניין.. זה מורכב מידיי..

והכי מרגיז זה..
שכמה שאני חושבת שהוא בנאדם חרא.. עדיין אכפת לי ממנו..
מזה הטבע הדפוק הזה!?

ואני הכי לא אחת כזאת של ללכת ולדבר.. לא משחקת איתו בשום הצגה. אני ממשיכה בשלי.. שהוא יתפוצץ..

למעלה