סתם בא לי לשתף אתכם

סתם בא לי לשתף אתכם

ואם תתנהגו יפה, אני אשתף אתכם כל פעם במשהו אחר: אני אוהבת שכשעושים לכם ביד והוא ממש ממש עומד כבר והבן זוג מת שאני ארד לו ואשלים את העבודה. יש לי ביד פתאום מעין מוט כזה אחלה הרגשה! לא ככה בנים?

שברת אותי

אין טוב מזה ןמדהים ונפלא שכך את מרגישה. אגב את אוהבת לראות בחור מאונן?

ועכשיו שאלה לנשים בהמשך.....

ואיך זה לרדת לגברים?????? אחלה הרגשה לא? g99...

אהההה...

רוב הבנים לא מודים בזה שהם מאוננים למרות שזה דיי ברור. כן, אני אוהבת לראות וזה ממש עושה לי את זה. לרדת לגברים? אני אוהבת את ההנאה שזה גורם לו. איזו ממי אני, תודו

אכן...

זה כיף לראות את בת\בן זוגך נהנה ומתפתל בין אם מ"עבודת יד" או משיטה אחרת זה מגביר גם את ההנאה שלי

tde

New member
דעתי האישית

קודם כל, זאת רק הדעה שלי. ממש לא ניתן להכליל אותה על שאר הבחורות, וזאת מכיוון שיש לי קיבעון אוראלי. למי שלא יודע מה זה (ואני משארת שהרוב לא יודעים..., בלי לזלזל בכם) זה אומר שאני חייבת שיהיו לי דברים בפה. אחרת אני משתגעת ולא מרוכזת... הקיצר, זה יכול להיות כל דבר לא משנה מה העיקר שיהיה בתוך הפה שלי (כן, אני מסוג האנשים שאתם תמיד תראו עם איזה עט שהשמדתי עם השיניים, מסטיק, מפתחות של הרכב, סוכריות, סוכריות על מקל ודברים אחרים שונים ומשונים) אי לכך, לנו, יש תסביך די רציני ורצון עז למצוץ דברים. סוכריות על מקל, סוכריות מציצה, (אפילו במבה אני מוצצת ולא לועסת כמו כולם למשל), ומה לעשות, זה מפתה אותי ביותר גם למצוץ לכם. כן, אמנם זה נשמע זנותי, אבל שלא תחשבו שכל אחד שאני איתו אני ישר מפשיטה ומוצצת לו. אבל הכוונה שלי היא לומר לכם שאני רואה בעין חיובית פעולה אוראלית זו או אחרת :) וכמובן שאני נהנית ממנה זה הכל להערב. להית´! מצפה לתגובות

astrider

New member
ל-tde

ועוד בקשר ל-"פנטזיה הפרועה" שלך: קראת ת´ספר "סיפורה של עין"? (מקווה שאני זוכר נכון את השם, לא זוכר מי הסופר). מומלץ מאוד!.

אויש

...דווקא חשבתי שכל מי שאת פוגשת את ישר מפשיטה ומתנפלת עליו במציצות חלומו של כל גבר.....בעצם...אחרי שקראתי את הפנטזיה שלך....אני לא כל כך בטוח שאני רוצה שתממשי את הקבעון האוראלי שלך עליי....בררר :)

המומחים טוענים

שקיבעון אוראלי מצביע על אישיות תלותית, ועל בעיות ביצירת אמון, ולפני שאת באה לנשוך לי את הזין, אני מדגיש - זה המומחים אומרים, לא אני. ואגב, משערת ולא משארת.

אוראלי זה לא בנאלי

זה נשמע נפלא שאת אוהבת למצוץ אני התחלתי ללקק כוס בגיל 9 וגם לי יש קיבעון על זה אבל עוד יותר אני אוהב כשמסתכלים עלי מה את אוהכת במציצה? והאם את בולעת? טועמת ואז בולעת או יורקת?

למעלה