סתם בא לי לשתף אתכם....

s5h9i6r9

New member
סתם בא לי לשתף אתכם....

משהו שכתבתי לסיכום הסטאג' זה מסכם בעיני את התהליך שעברתי זה מדהים ומפתיע,ומי האמין שזה יקרה... שבשתי ידיים סך הכל, את העולם אוכל לשנות, אולם לא את העולם כולו, אך את עולמם הקט של מטפל ומטופל... שלאט ובטוח מתוך המילים מטפל-מטופל, ריאקציה,מרידיאן אלך ואבנה למשהו מגובש. שבאמת מ"סתם" לחיצות,זחל וסיבובית ועוד כמה נגיעות... אצליח ואגיע ליום שאקרא מטפל. זה היה לא קל,המון התלבטויות בדרך היו ימים שזה נראה כאילו הכל זורם ואחרים שישבתי ולא הסתדר. אבל מטיפול לטיפול,משיעור לשיעור גדלתי,צמחתי,התפתחתח והיום כשאני מסתכלת אחורה,לאותה בחורה שלא הייתה בטוחה בעצמה שתצליח שחששה מזה ששוב היא "תיפול" או רגל לעצמה שוב "תשבור" מחייכת אני אליה,מושיטה את ידיי ואומרת :את הגשר עברתי ואת הקורס סיימתי בהמון הצלחה. ועכשיו אני מטפלת מתוך אהבה. יום נעים לכולם שיר

אהבתי..כשמך יצא לך

שיר,ממש שיר יפה שמשקף את השנה שחלפה..המחשבות,הפחדים,הלבטים,סימני השאלה הרבים. תקופה של חוסר וודאות שחלפה עם אמונה ותקווה. עברת תקופה יפה,תהליך של למידה והתבוננות עצמית. חזקי ואמצי. בהצלחה

TurkishBamiya

New member
מרגש לקרוא את שכתבת

כולנו כמטפלים הלכנו בדרך, כל אחד עם עצמו לוקח את "גורלו" דהיינו "מזוודתו" עימו, חלקנו רצנו עד ש... או עצרנו, מעדנו, שותקנו,קפצנו משמחה, ישבנו בדכאון בצידי הדרך. למעשה שיר זה שלך ניער את האבק מאותם שבילי הדרך. אז שתיהיה לך ולכל דרך מסקרנת היום ובהמשך.

avorly

New member
שיר,

קראתי פעם אחת, וקראתי פעם שניה, וקראתי פעם שלישית ועדיין לא הפסקתי להתלהב
פשוט - מ ק ס י ם

csh018

New member
היי שיר חכם סיני אמר אין סתם

הסתם הזה גרם לי לחזור כמה שנים לאחור ( לא עושה פירסום למקום בו למדתי) לעצום עיניים ולגעת פעם ראשונה בכפות רגליים. וכן אני מודה לך ששלחת אותי לימים ההם עם אותם מחשבות אותם תעיות עם טעויות ועם הצלחות אך החשוב זה הדרך והשינוי הגדילה שלי כמטפל. תודה לך שלומי

למעלה