סתם בא לי לשרשר...

זה לא בדיוק שרשור...

את צריכה להגיב להודעה הראשונה ששמת, במקום לפתוח חדשות כל הזמן.

Lopezit

New member
מאיפה הרקע הזה?

זה הרקע שאני הכנתי ושמתי בפורום למה את שמה אותו?

s w e e t girl

New member
לא ידעתי שצריך לשאול.. סורי ../images/Emo52.gif

אני ממש מצתערת לא ידעתי .. אני אוספת תמונות מכל מיני אנשים ולא חשבתי שיהיה אכפת למישהו שאני מפרסמת תמונה או רקע שהוא עשה... אז סליחה..

Lopezit

New member
שאלתי שאלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מאיפה השגת את הרקע שאני הכנתי ולמה את שמה אותו בשירשור שלך

s w e e t girl

New member
אל תכעסו עלי!! ../images/Emo10.gif

תראו... זאת פעם ראשונה שאני "משרשרת"... אני יודעת שזה לא צריך להיות ככה ואני לא יודעת מאיזה מקום אחר לקחת תמונות.. אני ממש מצתערת!!!! אני לא התכוונתי לעצבן אף אחד
ממש

s w e e t girl

New member
אז זה אומר ש....

לא אכפת לך שאני אפרסם תמונות שלך?? כאילו שאני אשים אותם.... ליד הודעות שלי וכאלה...
בבקשה
תגידי כן!!!!
!

Lopezit

New member
מה את לא מבינה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

תראי אלה רקעים שאני עשיתי וזה לא עוזר שאת מפרסמת כי כבר פירסמתי אותם שהכנתי ואת יכולה לשרשר תמונות שלך שתורידי!!! למה את רוצה לפרסם דברים שאנשים הכינו וכבר פירסמו את זה בפורום?!

s w e e t girl

New member
טוב....:-|

תביני משהו.. דבר ראשון.. אני לא יודעת מאיפה להוריד..אני חדשה בכל עניין האינרנט הזה ואני לא מבינה ממש דברים באינרטנט.. אז רק אם יגידו לי מאיפה אני יוכל להוריד אז נאי אוריד.. ודבר שני.. למה את כל כך כיעסת עלי.. טוב אז שמתי רקע שלך .. מה קרה??? אפשר לחשוב... בסדר.. נכון את עשית אותו והשקעת מאמצים .. אבל אני לא ידעתי שאסור להשתמש בו שהוא סתם בשביל להראות למי שגולש בפורם.... טוב.. אז לא ידעתי... אל תתנפלי עלי

Lopezit

New member
אמרתי שסלחתי לך

אני לא כועסת... ויש לך למעלה בפורום קישורים לאתרים אז את יכולה להיכנס ואני יכולה להסביר לך באייסי שלי... אם יש לך אז המספר שלי:280094026

תגידי, קיווית,

את נהנית מזה? למה שלא תלכי להציק לאנשים אחרים בפורום אחר? אה ו"קיווית חייכנית"?! חחח לא נראה לי!!

למעלה