סתם בא לי לחלוק

lana24

New member
סתם בא לי לחלוק

אני פה כבר כמה חודשים מסתובבת בפורום הזה.. רצית לחלוק קצת מה עבר עליי בזמן האחרון.
אחרי שיצאתי מהצבא לתקופה של 6 חודשים (עכשיו אנ יבחודש השני), עדין הרגשתי מדוכדכת ובלי רצון לכלום.
לאחר כמה שבועות אמא שלי מצאה לי אחלה פסיכולוגית שהיו לי איתה רק 2 פגישות עד עכשיו. היא באמת יודעת על מה היא מדברת ונורא 'קל לי להפתח אליה.
עוד לא מצאתי את הכוח שבי לקום בבוקר ולעשות מעשה כמו להתחיל לעבוד וכו', אבל מצד שני אני עוד יודעת שאני אותה אחת, שהדכאון הוא תקופה שאני אעבור ואז הכל יחזור לעצמו.
מצד שני, גם אם עדיין אין בי המון כוחות ליום-יום, אני מוצאת את עצמי מחייכת חיוכים קטנים לעצמי בלי שום סיבהף או מתחילה לשיר ולרקוד.. שזה מאד נחמד. מן תחושה של כיף קטן בלב.
אני חושבת המון על לחזור לצבא בתור מתנדבת (ואז לחזור בחיילת רגילה) כי מאד מציק לי שאני לא עושה את המוטל עליי כאזרחית כרגע. או שאני חושבת על בכלל להתנדב למקומות כמו מעון לילדים כבדי שמיעה וכאלה...
אני כבר מרגישה קצת יותר טוב :)

לאנה- ברוכה הבאה קודם כל לפורום

טוב שהתחלת טיפול וחשובה ביותר המוטיבציה להמשיך ולהתקדם בטיפול,כי כדי להגיע ליעדים נפשיים חדשים ובריאים יותר - לוקח גם זמן.טוב גם שנוצר לך קשר טוב עם

המטפלת,כי זה לפחות 50% מסיכויי ההצלחה.לגבי העתיד - אני מציע לך לדבר עם המטפלת גם על נושא זה,כך שיחד תחשבו במה טוב ויועיל לך לעסוק בתקופה הקרובה וגם

בהמשך,כי אומנם את צעירה,אך כל צעד שתעשי כיום עם מחשבה נכונה לקראת העתיד הרחוק יותר יקדם אותך טוב יותר.כוונתי היא למשל - אם תחשבי על שילוב תעסוקה עם

לימודים,זה כבר מקבל תוכן מעניין יותר לפעילותך כעת,אך גם נותן לך סיכויי השתלבות בשוק העבודה בעתיד,ע"פ תחומי ההתמחות שתעשי.לא ברור לי מדוע את מדברת על

אפשרויות התנדבות כעת (שחשיבותם במקומם מונח) במקום על מסגרת עבודה עם שכר,כך שתוכלי אולי גם לחסוך מעט,או לקנות לך דברים שאת רוצה.להתנדב - אפשר גם

מעבר לעבודה או גם במסגרת הלימודים (כמו פר"ח לסטודנטים,או דברים אחרים). מומלץ לך לא "לבזבז" את שנותייך כצעירה בתחילת הדרך,אלא למצוא לך את המסלולים

המתאימים לך לקרת העתיד לבוא.בהצלחה.

lana24

New member
היי

אני בראש של להתנדב לצהל כי זה מה שאני אמורה לעשות- שירות צבאי ושחררו אותי לתקופה מסויימת ובאיזשהו מקום ממש בא לי לחזור ולהרגיש שלמה ולתרום את החלק שלי לארץ.
אני עוד בכלל לא יודעת מה בא לי ללמוד בעתיד וזמן לכסף יהיה בעתיד וכרגע הדבר שהכי חשוב בשבילי זה לעשות שירות צבאי כמו כולם

תודה שבאת לעדכן ובאמת כיף לשמוע שאת מרגישה יותר טוב.

לאט לאט... בצעדים קטנים, כן?

למעלה