סתם בא לי גם לצעוק כאן!

סתם בא לי גם לצעוק כאן!

כתבתי את זה בפורום אחר, אבל מה ´כפת לי לצעוק קצת גם אצלכם??? תמיכה או לא תמיכה??? אני רוצה למחות כאן לפני כל העולם וחמותו! אני נשבעת לכם שהטבע דפוק איפשהו.. הנשים המתרחבות אחרי כמה וכמה לידות דורשות בכל תוקף שהמה-שמו של הבעל יתרחב ויגדל בהתאם! ככה אנחנו הופכות מ"שביל צנוע וצר מידות" לאוטוסטרדה-שישה-נתיבים עם איזו חיפושית שנת 65 שמקרטעת בבדידות מזהרת לבדה באוטוסטרדה???זה פייר זה??? נשבעת לכם אם פעם המוטו היה "הגודל לא קובע" ושות´ זה.. נו.. אתם יודעים.. קצת כן משנה לנשים שהאינסטלציה שלהן כבר לא הדוקה כפי שהיתה פעם.. ולמה???? למה דווקא שהנשים בשיאן ורוצות אתכם 4-5 פעמים בלילה (או שנעשה את זה צנוע יותר).. שהפעם השניה לא תהייה אחרי יומיים בערך , דווקא אתם "הולכים לנו ברברס" ואנחנו עושות היכרות עמוקה עם הגב הנוחר שלכם במקום עם "מרכז העניינים"??? אוףףף. סתם. הוצאתי את העצבים בהודעה הזו בסביבות גיל 40 אנחנו צריכות אתכם בני/"בעלי" 18. וזהו.

קחי

לך שניים בני 20 ויהיו ביחד כבן 40. פסי אל תצעקי, שומעים טוב יותר כשאת לוחשת. (גם נעים יותר) בואי ואגלה לך סוד קטן, לא כל הנשים רוצות 4-5 פעמים בלילה ולא כל הגברים נותנים לאשה להכיר את גבם פשוט כל אחד ואחת צריכים למצוא את המכסה המתאים לה/לו. ואם המכסה המתאים לך במקרה הוא בן 18 שיהיה לך בכיף. ולגבי האינסטלציה, תמיד יש מקום לשיפורים ע"י תירגול מתאים או ע"י שיפוצים. וכמעט שכחתי 18 התכוונת לאורך?

אש לי

New member
לא כל הנשים רוצות 5 פעמים בלילה?../images/Emo12.gif

נכון!!!! אני רוצה יותר יש שרוצות NON STOP להיות עדינה אולי אחד ארוך ארוך ארוך כזה שלא ניגמר (שוטה לא לא לא התכוונתי לזה
) ואגב מאמצת את השיטה של שניים כל עוד הילדים לא השפיעו לי על השרירים

תבור.

New member
מה את צועקת מה...

קודם כל לטבע חוקים משלו ומי אנחנו שנתערב.. לענין הגיל גם כשאנחנו הגברים בני 18 היינו רוצים אתכן הנשים חרמניות כבגיל 40 איפה הייתם אז ??? כשהיינו חמים וזקורים תמידית לגבי האוטוסטרדה ישנו ד"ר לשיפוצים כמו מע"ץ לאוטוסטרדות.. כנראה שהטבע התאים עצמו לתקופת הציידים שהיו נטרפים בגיל צעיר וגם הנשים לא הגיעו לגיל החרמון הביולוגי אלו שהגיעו מצאו צייד צעיר וכנראה שזה המצב גם היום.

מייקי69

New member
שמעת על "שיטת פאולה"?

תראי, או שתביאי פה את הגבר המדובר שנראה לו בעיניים (חחחחחחחחח) ונבדוק לו את גובה המים.... או שתתחילי בתרגילים המתאימים. בבקשה: שיטת פאולה היא שיטה שהמציאה מישהי (בשם פאולה, חא חא), שיטת תרגילים העובדים על השרירים הטבעתיים. התרגילים מצחיקים מחץ - וקצת מרדימים (מנסיון...) בעקרון השיטה גורסת כי היה פעם שלב (בינקות) בו כל השרירים הטבעתיים עבדו בתאום (בין היתר: עיניים/עפעפיים, נחיריים, פה, ושני העגולים למטה שאחראיים על את-יודעת מה). השיטה אומרת שככל שאנחנו מתבגרים - הולך האיזון ומופר, והשרירים כבר לא עובדים יחד. לא בהרמוניה. אז סדרה של תרגילים אמורה להחזיר את השליטה והאיזון וכמובן הקשר בין העגולים האלה. וכמובן, ש"ביי-פרודקט" הוא חיזוק השרירים האמורים. אני בטוחה בטוחה שזה יכול לעזור, ונשבעת לך הדבר הכי קשה וסוחט כוחות בתרגול הוא... להשאר ערים ולא להרדם. לדוגמא - תרגיל חובה - לשכב על הגב (כבר טוב), לאסוף אלייך את הברכיים. לחבק אותן עם הידיים, ו... למצמץ. כן. כאילו לעצום חזק את העיניים, ולשחרר (לא לפקוח. רק לשחרר). ככה כמה דקות. אחר כך נחים, ונותנים לגוף "לעשות את שלו" (זה הקטע שבו הייתי נרדמת, אבל נאמר לי שהוא נורא חשוב). בקיצור - עם הזמן, אמורים להשתתף במיצמוץ, גם השרירים האחראיים על מנהרת הזמן. הם יצטרפו בכיווץ ויתחזקו. יותר מזה אני לא ממש יודעת. אבל חשוב לציין שפאולה היתה רקדנית שחלתה באיזו מחלה, ולא יכלה לזוז, ובעזרת התורה הזו - היא קמה על רגליה. ככה שיש קבלות. מצחיק ככל שזה יישמע - אני למדתי את השיטה, ממש מזמן, במסגרת שעורי פיתוח קול, דווקא. ואני יודעת שקרו דברים נורא טובים לאנשים סביבי, מסוג זה של תרגול. ועוד אני בטוחה (וסליחה סליחה על הנאום הארוך), ש"רוחב" המנהרה תלוי בשרירים, ולאו דווקא במספר התינוקות שעברו או לא עברו בה. אז קדימה, על הגב ולמצמץ. בלי לפזול לצדדים, בלי להרדם ובלי למות מצחוק !!!!

אטיוד5

Active member
זה ברור לגמרי ...

שזאת מהתלה של אלוהים. כשאתן רוצות יותר, אנחנו יכולים לתת פחות. וכשאנחנו רוצים יותר, אתן לא מעונינות. לדעתי זאת הוכחה חותכת שאלוהים לא קיים !!!! ולמה 4-5 אם אפשר אחד כזה ארוך ונעים שלא נגמר לעולם? בחייך, 4-5 זה עד גיל 25-30. וגם זה רק בשביל להוכיח שזה אפשרי. אח"כ מתחילה ההתשה. הכתישה. בסוף הגוף מתפורר לגמרי. כבר רואים את החושך בקצה המנהרה. אמרו לי שויאגרה מחוללת פלאים. לא ניסיתי עדיין. בינתיים אני בדיאטת קלמנטינות. חחחחחחחחחחח הקיצור, קחי לך את המסז´יסט ההוא שדיברת עליו. לא דיווחת לנו - איך היה שם?

אש לי

New member
שיש אלוהים../images/Emo13.gifאטיוד

האמן לי האחד שיש לי היום חחחח יש אלוהים!!!

אטיוד5

Active member
טוב , אם למדת ממנו משהו ...

אני מוכן להפקיר את גופי אפילו בלי האודיו. (בתור נסיון מדעי, עאלק, לבחון את השפעת המסז´יסט על מרכזי הלמידה שלך).

בעלי מלאכה שונים ובחירה או שלא..

אם הייתה לי את אפשרות הבחירה התיאורטית בין להיות שביל צנוע(עם דגש על הצנוע) ואוטוסטרדה מהירה וזורמת. מעדיפה להיות אוטוסטרדה. וכן- לענייני אינטסטלציה-קוראים לשרברב לענייני כיווני תנועה-רוורס וכו-קוראים לשוטר לענייני גב נוחר- רופא א.א.ג. ואם תביאי את שלשתם יחד , יהיה בסדר חותמת לך עם אחריות יצרן לחמש שנים לפחות ובתנאי שהם מגיעים עם חלקי חלוף. ברמה הרצינית- תרגול שרירים,ולא חייבים תוך כדי שכיבה במיטה, אפשר תוך כדי הקלדה במחשב למשל עכשיו לכווץ ולהרפות לכווץ להרפות... שהוא יקח ויאגרה אם המוצק משנה מצב צבירה כי יש יתרונות לגבר "בשל "(כך אמרו לי להגיד, לא מבוגר,בשל,כמו אפרסק,עושה אותו עסיסי יותר)פרט לעניין הזמינות והקשיחות, שהם הידע המצטבר, השימוש בחלקי גוף אחרים שלו ושלה, והסבלנות שלא ממהר לשום מקום בעולם. תנסי למצוא ילד עם 18 וסבלנות? (לא זו מהמשחק קופסא עם קוביות וסולמות וחבלים) מודל אמיתי.

פלסטיק

New member
קצת תהיות משלי

איפה הן אלה שרוצות חמש פעמים בלילה? איך זה שכשיש גבר שמצוייד לאוטוסטרדה רבת נתיבים ורוצה חמש פעמים בלילה הן רוצות רק פעמיים, ועוד שהראשונה תהיה בפברואר והשניה באוגוסט? והשאלה שהכי מטרידה אותי, איך זה שאנחנו בעיקר שומעים על אלה שהתחברו לא נכון (הפרשים בתחום החשק)? אצל חרדים אני מבין, לפני החתונה לא ידעו אבל אנחנו הרי ידענו....האם זה מראה על בעיה בראש שלנו?

פחחחחחחחחחחחח (ע"ע דיאבלו)

כל אלה שהתחברו טוף נמצאים בפורום 4x4 או משהו
חוצ´מזה - דברים משתנים במשך השנים, מחמדי. על זה בדיוק דיברתי. נשבעת לך שלא היו תלונות אחרי החתונה.. אפילו לא אחרי הילד הראשון.. והשני.. דיברתי איך הטבע עושה לנו דפקא והופך את היוצרות/יוצרים/ייצרים בין הגבר לאישה.. אולי אנחנו באמת לא בנויים, מלכתחילה, למונוגמיות ואנחנו צריכים עם השנים להתאים לעצמנו בני זוג מתאימים?
(קדימה. עכשיו תאכלו אותי..)

תבור.

New member
התחברו טוף הצחקת אותי...

לא אוכל אותך כי עלול להיחנק אם אוכל ואצחק בו זמנית... גם בפורומים 4X4 ו 5X5 לא תמצאי אותם פשוט כאן ישנם הפחות בישנים להודות לספר להתלבט רובם ורובן אוכלות אותה במצב חוסר ההתאמה למשך כל החיים חלק פונים לסטוצים ,"התאהבויות" ושאר "השלמות" כמו שאמרה לי פעם ידידה כשאני רואה מישהי עם המון טבעות יהלומים על אצבעות הידיים אני מיד חושבת "עוד אחת עם בעל עם איבר קטן " וכך העולם מלא נשים וגברים עם "טבעות" או משהו אחר שאולי מצליח לכסות על חוסר ההתאמה.

סלח לי רגע...

לי אין טבעת יהלום אבל אמא שלי מסתובבת עם טבעת על כל אצבע (מתוכן 3 עם יהלומים) מה זה אומר??????? דינה. אדיפלית

תבור.

New member
דינה מיתקשה בהבנה..../images/Emo68.gif

בטוח שירדת לכוונתי... הטבעות הן רק דוגמא לא מייצגת... ובטוח שיש יוצאים מהכלל שמעידים על הכלל לגבי אמא שלך בטוח שזה אומר.... שיש לה טעם טוב בתכשיטים.

פלסטיק

New member
שיפור גנטי נדרש לגברים...

שאף פעם לא יפסיק לגדול להם אם אזניים ואף ממשיכים לגדול כל החיים, אז מדוע זה לא? אבל עכשיו עלו בי עוד הרהורים... אם הגבר מראש מצוייד בציוד כבד, האם עם השנים זה לא גורם להפיכת השביל של החברה להגנת הטבע לאוטוסטרדה? זה מידע חשוב לצעירות כאן, כי אם התשובה היא "לא", כדאי מראש לבחור אותו עם גודל מכובד והחיים יהיו מאושרים, אבל אם התשובה היא "כן" פמח הנפש תמיד מובטח באיזשהו שלב בחיים.

מפח הנפש מובטח

לכל מי שחושב שהנאה מיחסי מין נובעת מהיחס שבין אברי הרביה! ואולי אצל אלו שמצויידים בציוד כבד, אשר , לדבריך עם השנים זה גורם להפיכת השביל של החברה להגנת הטבע לאוטוסטרדה, אצלם גם נגרם דילול המשאבים בפסגות. דינה. בעד איכות הסביבה

פלסטיק

New member
דינה.מיט נתנה הרצאה פיצוץ....

אני לא ממש מבין בזה, אבל בנבכי הזיכרון אני זוכר שדן בן אמוץ התייחס לבעיה באחד מספריו. הוא גם התייחס לפאן הגברי בסגנון "גבר הולך לאיבוד". הפתרון לדעתו היה שנשים צעירות והדוקות יקחו גברים מבוגרים, ואילו הנשים הבשלות יקחו גברברים צעירים. דרך אגב, לא אמרתי שהגבר משפץ שבילים, שאלתי....

למעלה