סתם באתי לשתף

calya

New member
../images/Emo26.gif נפגשתי איתה

ואני פשוט אוהבת את האישה הזו... בראש שלי הפכתי והפכתי בתוכניות שאני כל כך אוהבת והגעתי למסקנה שאין מנוס מויתורים כואבים מאד מאד במבנה הבית כדי להצליח לבנות את זה לבד בתקציב שלי. אני צריכה לצמצם אותו מ-190 מ"ר לסביב 120 מ"ר ואני פשוט מתחילה לבכות כל פעם שאני צריכה "לחתוך" משהו שאני ממש אוהבת. באתי אליה שפופה מאד. בלי שאצטרך להסביר היא הבינה, הבינה בדיוק את המצב ומה עובר עליי ולמה. היא גם זכרה בדיוק (לא הייתי אצלה כמעט שנה בעצם...) מה הדברים שהפכו את זה ל"בית שלי" בעיניי והדגישה מייד שאם הם לא יהיו אין טעם לבנות כי אני מחפשת *בית* לעצמי ולא סתם *מבנה* וביצירתיות הנהדרת שלה הראתה לי מה אנחנו הולכות לעשות כדי לשמור על מה שמהותי לי ולוותר על הדברים הכואבים פחות ובכל זאת לעמוד בתקציב. מתה עליה
אין תחליף לאדריכלית טובה ש*מבינה*.

nanad

New member
איזה כיף שיש

לך אותה. אשמח מאוד לראות סקיצות של "איך היא עושה את זה". האם שינית את הפרוגרמה הבסיסית של חלוקת החדרים בבית (למשל מ 2 קומות לאחת וכד') או רק הפחתת בכמות ובגודל?

calya

New member
לא יודעת... היא תעשה לי כמה אופציות.

כמובן שהורדתי חלק מהפונקציות די בקלות (ויתרתי על יחידת ההורים בקומה השניה והסבתי חדר שאמור היה להיות חדר משחקים/אירוח גדול בקומה התחתונה ליחידת הורים) ובשאר נראה לי שנתפשר על הגודל. אבל לפני כן היא רוצה לשחק קצת בזוויות (הלא סטנדרטיות במקרה שלי) לראות כמה שטח זה חוסך. קודם היינו בזבזנים בשטח, בכוונה. עכשיו לא. יש כמה דברים שהם ממש בגדר מותרות "מטופשות" לכאורה אבל היא ישר הבינה שאם אני מורידה אותם אז "לא שווה" לי הבית.

nush1

New member
המון המון הצלחה יקירתי

מודה שהפתעת אותי :) אבל סומכת עלייך שתצליחי ובגדול!

למעלה