סתם באתי לשתף

calya

New member
סתם באתי לשתף ../images/Emo13.gif

פעם הייתי גולשת פה בניק אחר. קנינו שטח, תכננו בית יפה ואהוב ומקסים ואז הכל התפוצץ לנו בפרצוף... זה היה כבר מזמן למדיי
הזוגיות התפרקה (בלי קשר לבית) ועברתי דרך לא קלה השנה - עם עצמי ועם הילדים ועם כל מה שקורה כשמשפחה מתפרקת. עכשיו גרושה (טוב, ממש תכף) ואמא לשניים ו...בונה לבד
מחר פגישה ראשונה (בעצם לא ראשונה אבל "ראשונה מחדש") עם האדריכלית המצויינת שלי. ההתרגשות מתחילה להבנות, וקצת פאניקה
יהיה לי בית, שלי. זה יתן לי כל כך הרבה שקט עכשיו. מחכה לשתף בתוכניות אוטוטו (משנה את הגודל אבל לא את הכיוון הכללי שהבית תפס אז, כשתיכננו ביחד. אהבתי את זה מאד).

M הדרך

New member
ברוכה השווה ידידתי,

תהיה ברוכה הדרך החדשה שבחרת בה( או שלא את בחרת אבל את תפיקי ממנה את הטוב) גאה בך אישה על כל מה שלקחת בא'.. וזה אומר אמהות... אומץ...לבנות לבד אדריכלית...לתכנן לבד אגו..כי בלי זה אין לנו חיים אמביציה..להמשיך את החיים מאיפה שהוא.. ועוד בטח הרשימה ארוכה. נשמח לשיתוף. גם אנחנו בונים ,באזור הנגב, אם תטיילי באתר הבניה כאן תוכלי לראות חלקים ממנו. בהצלחה. M הדרך

calya

New member
ראיתי את התמונות

(אגב, באחת התמונות שהוספת יש למטה את כל הפרטים שלכם... שמות, שמות משפחה והשכונה בה אתם בונים... תגדילי ותסתכלי. אולי שווה לבקש מהכבאי למחוק את התמונה הזו). בית מקסים
מאד לא הסגנון שלי (אוהבת הייטקי-קר-מודרני-קוים ישרים) אבל פשוט מקסים וחמים ויפה.

nanad

New member
../images/Emo140.gif שיהיה בהצלחה

שיהיה לך הבצלחה ובקלות, ושתזכי לשקט שלך ולפינה החמה שהיא רק שלך ואפשר לקרוא לה

פיטנגו4

New member
בהצלחה ../images/Emo24.gif

טוב שלא ויתרת על חלום הבית ובהצלחה בדרך החדשה

גוליגל

New member
שמחה לשמוע שאת בונה עדיין

שיהיה בהצלחה. הבית יהיה כולו שלך וכולו אושר

calya

New member
הי, ומה אתכם ?

הצלחתם להתקדם מהמקום שהייתם תקועים ? אישרתם תוכניות ?

calya

New member
שמת פה תוכניות שלך ?

אני נורא סקרנית... אני בטוחה שאת תכננת בית מאד מיוחד שיתאים לסגנון החיים המיוחד.
מתה לראות.

צימעס

New member
אשלח לך במסר

הבית שלי כ"כ לא מלבני, שפרסום התכניות הן די אאוטינג. אולי פעם אתיעץ פה בשמי המלא.

calya

New member
ראיתי תודה. ועניתי.

מצחיקה אחת, איך זה סוג של אאוטינג ? המון אנשים מגיעים לישוב שלך ויראו בדיוק את הבית הלא מלבני שלך ?

למעלה