סתם באתי להגיד היי!

בת-עמי

New member
סתם באתי להגיד היי!

ושהיה לכם אחלה של לילה ויום ובעה``י נקום מחר בבוקר ליום של שקט ***היום לפני שבוע נרצחו דני ודורון ביום חמישי ימלאו שלושים להרצחו של גלעד ושבוע להרצחו של איליה היום נפצעו שבעה איש ביום שישי נרצחו שני חיילם זאת הפסקת אש? הזהרנו לא לתת להם לשלוט בגבעת שלהבת אבל נתנו בנתיים זה לא עושה טוב אמרנו לא לתת רובים אבל נתנו בנתיים זה לא עושה טוב והכל בשביל שלום שלא ממש עובד ***בקשר לאילה אל תתעצבנו עליה היא לא המציאה את מה שהיא כתבה היא שמעה את זה בשיחה שהיא לא הייתה אמורה לשמוע ***אני מאמינה ששמעתם על זה שאמורים לפנות 15 מאחזים אאז הם רק אמורים לפנות המאחזים לא יפונו ושוב שיהיה לכולכם אחלה של לילה ויום ותהנו לכם כאן ביי ויום מצוין בת-עמי

B.Shokor

New member
בת-עמי, נגמרו לי המילים!!!!!

ובימים אלה אני מנסה לחשוב על דרך חדשה שדרכה אוכל להכניס לך דברים לראש!.

all

New member
הייתי שמח להכניס לה דברים גם

ל... לב הכואב שלה

eliasys

New member
בת עמי בואי ננסח הסכם שלום!!

מה דעתך? כי לדעתי רק אנשים כמונו יכולים להביא אותו אם תסכימי לכך אשמח לקבל הצעות קונקרטיות עם סעיפים וכל היוצא בזה.

eliasys

New member
יש לי המון רעיונות

למה שלא תצטרפי אלינו נגה וננסה באמת לבנות איזו טיוטת הסכם. זה חשוב שנסיון הזה ישתתפו כמה שיותר בעלי דעות מכל הגוונים.

B.Shokor

New member
אליאס, אתה מסכים?

אליאס יקר: אתה מסכים שאפרסם הודעה בפורום בנושא הזה ואבקש מכל אחד שיביא לנו רעיונות והצעות להסכם שלום? ונקרא להסכם הזה: (הסכם אליאס) - ואני רציני.

eliasys

New member
אתה שואל אותי אם אני מסכים

אני לא יכול להחליט לבד בנושא הזה. כולם צריכים להסכים מבחינתי זה בסדר גמור. אך תעזוב את הקטע הזה עם שם ההסכם. לא אלאיס ולא بطيخ اصفر

B.Shokor

New member
מה דעתך שנעשה הסכם שלום לכל

חברי הפורום, הופפפפפפפפ, אפרסם הודעה לגבי הנושא הזה רעיון נפלא אליאס.. אגב, מה דעתך שנקרא להסכם הזה כמו שקוראים לחוקים בכובסת הבלגנים בירושליים: הסכם אליאס ;)))))

קלייר

New member
אליאס יקר/קודם צריכה לרצות בשלום

אליאס יקר קודם צריכה העלמה לרצות בשלום,היא רוצה שקט,אך בתנאי ארץ ישראל שלמה,ומה איכפת לה מה קורה לעם השני,אין לה שום הצעה קונקרטית רק לנקום זוהי דרכה היחידה,שלום עושים עם מי שמאמין בשלום

eliasys

New member
תשמעי קלייר

אני כזה חתיך ומקסים שנראה לי שהיא לא תסרב להצעות שלי חחחחחחחחחחחח ואם היא יפה בטח המבטים שלה יעשו את העבודה עבורה ויהרגו אותי

קלייר

New member
חחחחחחחחה /היופי הפנימי שלך

היופי החיצוני שלך יהמם אותה,וביופי הפנימי שלך תגרש את השדים שבתוכה חחחחחחה ,מקסים

eliasys

New member
רק לזה התכוונתי

כי אני באמת לא ממש חתיך אומנם יש לי עיניים כחולות אבל זה לא זה

B.Shokor

New member
``לא אכפת לה מה קורה לעם השני``

זה בדיוק מה שנקרא גזענות!

eliasys

New member
שוקור אני חושב שאנחנו

צריכים להרגיע את בת-עמי אם נקרא לה גזענית זה רק יוביל אותה ליתר קיצוניות בו נדבר איתה כאל אדם, אדם תועה שצריכים להביא אותו לדרך המלך

B.Shokor

New member
בהחלט שלא נקרא לה גזענית חס וחלילה

ובהחלט שנמשיך להרגיע אותה ולהדריך אותה לדרך הנכונה!.

קלייר

New member
בת-עמי לא גזענית/רק המצב שיבש מעט

בת-עמי לא גזענית,רק המצב בו היא חייה ,קצת שיבש את הלך מחשבתה ולא רואה מעבר לגדר המקיפה את ביתה,וזה דיי טיבעי,אני תקוה שתפתח חלון קטן בליבה,גם לראות את הצד השני של המטבע

בת-עמי

New member
אמרתי את זה כבר

למדתי לסגור את הרגש בפני האוייב אני לא ישקר לך יש רגעים שאני מרחמת כשאני רואה אותם במחסומים אבל מהר מאוד אני מגרשת את הרחמים כי הם נמצאים במחסום כ``כ הרבה זמן בגלל שהם ירו או כדי שלא יכניסו מטענים כשהתחלתי לרחם עליהם הבנתי מהר מאוד שזאת הולכת להיות טעות אז מהר גירשתי את ברחמים ולא אכפת לי שיחכו שלושה ימים במחסום ושהיהי להם תשעים אחוזי אבטלה

B.Shokor

New member
בת-עמי, הייתי רוצה לראות

ולשמוע הצעות שלך להסכם השלום, קישור למטה..

למעלה