סתם אנקדוטה קטנה

סתם אנקדוטה קטנה

באתר מסוים שלא אזכיר את שמו ניתן לרכוש את המוצר הבא: חבילת ספרים בהפתעה! מגוון של 10 ספרים הנבחרים באופן אקראי מהוצאות הספרים המובילות אני יכולה להציע להם גם להתחיל למכור ספרים לפי משקל...

Rivendell

New member
מי אמר שהפתעות הן תמיד נעימות?

גם בצומת ספרים וסטימצקי היה את הדבר הזה. אחרי שעברתי על כמה חבילות כאלה הבנתי שגם אם זה היה עולה עשרה ש"ח לא הייתי טורחת להשקיע בספרים שהם דוחפים בחבילות האלה. אם יש ספר *סביר* בחבילה זה ממש נס. לא שאני בעד המחירים המופרזים בארץ, אבל גם לפתות אנשים תמימים בספרים גרועים בזול זה לא נחמד בכלל.

אני דווקא חושבת שזה רעיון מצוין

חוסך את כל הזמן של החיפוש בחנויות הספרים, באתרים ובספריות. הדרך הקלה והמהירה.

siv30

New member
אבל הספרים האלה הם מה שנישאר

ולא הצליחו למכור, אז זה לא חוסך לך כלום

siv30

New member
יש המון דפים יפתי אבל צריכים לבור

את הדברים הטובים כי אם לא אנחנו לעולם לא נספיק לקרוא הכל......וציפורים מתות בסתר קראתי בכיתה ה' זה כבר לא מרגש אותי...

Rivendell

New member
זה רעיון עם פוטנציאל בלתי ממומש

בדיוק בגלל מה שסיו אמרה. הם דוחפים לשם כל מה שלא נמכר. ובד"כ יש סיבה למה אף אחד לא קונה משהו

ann17

New member
ממש לא מסכימה איתך

ספר טוב נמכר לפי מספר הצורכים שלו?! זה אומר שרם אורן הוא הסופר הכי טוב בארץ , זה כל כך לא נכון יכול להיות ספר מדהים שפשוט אף אחד לא שם לב אליו זה אותו דבר גם במוסיקה זה עיניין של טעם ואת יכולה פתאום לאהוב כל כך ספר שאף אחד לא התחבר אליו.

Rivendell

New member
כמו שרב מכר הוא לא בהכרח ספר טוב

כך גם יכול להיות שיש ספרים מפוספסים, בהחלט. אבל אני באמת מאמינה שאין מתנות חינם, ומכיוון שראיתי במו עיני את החבילות המדוברות אני יכולה להגיד לך בוודאות שזה פשוט לא שווה את הטרחה של לסחוב את זה הביתה. פשוט כך

ספרים מוזלים

דווקא אני מצאתי ספרים מוזלים לא רעים בכלל (לא בחבילות המדוברות אלא בבודדים)- רבקה של דפנה דה מורייה (מצוין), קדמת עדן של סטיינבק (בקרוב ההמלצה- ספר מעולה), ענבי זעם של סטיינבק, תמונה קבוצתית עם גברת של היינריך בל, הגנרל עמד על הגבעה של היינריך בל, וג'וזף אנדרוז של הנרי פילדינג. הכל במשהו כמו 170 ש"ח. לא אני ממש לא קונה ספרים לפי המחיר ולא מחפשת מציאות. אבל לפעמים הספרים הכי טובים הם דווקא המוזלים כי יש קלאסיקות שפשוט לא נקלטות. לא קראתי את כל הספרים הנ"ל, אבל זבל - אני מאמינה שהם לא.

ל א

New member
דווקא ברוב החבילות האלה

היה ספר-שניים סבירים עד טובים. גם לא מפריע לי במיוחד שהם בחרו לשווק אותם ככה. זה רק נראה לי סתם כאקט לא אפקטיבי מבחינה שיווקית. אבל גם כאן אני בטח טועה.

reneta

New member
יש אחלה ספרים מוזלים

אני בהחלט מסכימה שיש מוזלים איכותיים מאד אבל הם עולים קצת יותר, משהו כמו 19.90 עד כ- 30 ש"ח לספר. צריך לברור היטב אבל יש כבר אתר אחד שעשה את העבודה - אני לא יכולה להזכיר את שמו כי אני עובדת בו! אבל בכרטיס הפרטים האישיים שלי מופיע שם התאר ולינק - מחלקת עודפים - לכל מי שמעוניין בפרטים.

דווקא האתר שאת מדברת עליו

שלא נזכיר את שמו, מציע את קדמת עדן של סטיינבק בכמעט 80 ש"ח במקום 35 ש"ח (וסליחה על הקטנוניות)

reneta

New member
לצערי הצדק איתך

יש לנו מעל 80,000 מוצרים באתר וההוצאות בארץ עדיין עובדות בצורה ידנית, לכן ישנם פספוסים פה ושם. אם יש משהו שמעניין אותך, אשמח לעזור לך.

Boojie

New member
אז את הרנטה שאני תמיד מקבלת ממנה

עדכונים?
אני חייבת להגיד כמה מילים על אתר מיתוס - ומכיוון שאני לא עובדת שם ואין לי שם מניות, נדמה לי שמותר לי.
לפני שוואלה בלעו את IOL, ניהלתי שם פורום מדע בדיוני וכמובן קהילה נלווית (שהרי ב-IOL נולד רעיון הקהילות ברשת הישראלית). בפורום ערכנו מדי פעם תחרויות סיפורים, ועלה בדעתנו שיהיה נחמד מאד אם נוכל לתת פרסים לזוכים. לפיכך, פניתי לחנויות הוירטואליות בהצעה למתן חסות לתחרויות שלנו. לא רק ש"מיתוס" היו היחידים שהסכימו - הם היו היחידים שטרחו בכלל לענות לי. שאר החנויות הוירטואליות שפניתי אליהן (ואז לא היו עוד כל כך הרבה - אפילו האתר של סטימצקי עוד לא היה) לא חזרו אלי כלל. מאז, יש לי פינה חמה בלב ל"מיתוס", על זה שהיחס שלהם היה אנושי. היום "מיתוס" היא כבר לא החנות הוירטואלית הזולה ביותר ברשת, כמו שהיא היתה פעם. אבל לפחות בנסיון שלי, שירות הלקוחות שלהם הוא עדיין מהטובים שבהם, ומסורת התמיכה שלה בתחרויות סיפורים נמשכת, בתחרויות הסיפורים של אגודה ישראלית למד"ב ולפנטזיה. וזהו. זו כל ההתחנפות שיש לי להפעם, ושיהיה ברור שהתכוונתי לכל מילה.

reneta

New member
זו גם אני בין היתר ../images/Emo9.gif

את העדכונים מכינים כמה אנשים שאני שמחה להיות אחת מהם. תודה רבה על המילים החמות והנהדרות. אני אעביר אותן הלאה לחברה' - הם בטח ישמחו. שירות הלקוחות שלנו הוא משהו שאין לנו בו פשרות, ותאמיני לי שזה מאד לא פשוט כאן בישראל... ולגבי המחירים - אנחנו בהחלט לא הכי זולים מאחר ואנחנו רוצים להיות קיימים גם בעוד 10 שנים, אבל בהחלט יש אצלנו הזדמנויות אם בצורת רבי מכר במחירים זולים (יש בינהם אפילו הכי זולים ברשת כמו סודות ההצפנה למשל), מחלקת עודפים, ואנחנו גם מעניקים הטבות ללקוחותינו הקבועים כך שהם נהנים מהנחות נוספות ברמה של 5-15%.

reneta

New member
מנסים להיפטר מסטוקים

ההוצאות מנסות תמיד להיפטר מסטוקים. מבדיקת הספרים המוצעים "במשקל" לא מצאתי שם מציאות מעניינות כלשהן

למעלה