סתם אני תוהה, מפריע לכם

חןשסק

New member
סתם אני תוהה, מפריע לכם

אם יש לכם חברה, שיש לה המון ידידים? זו מקרה שאני נתקלת בו לא פעם... אני למשל שמה לב שחוץ מה4 חברות הטובות שלי, כל שאר האנשים שאני מבלה איתם או מדברת איתם- הם בנים.. כשיש בן זוג- זה מפריע? (אצלי אישית זה לא הפריע כשהיה לי חבר... זתומרת- לחבר
).... כנ"ל אצל בנות- חבר עם הרבה ידידות (לא, הוא לא בהכרח הומו חח), זה מפריע לכם מאוד?

pain is MY love

New member
לי זה היה מפריע

כי לא משנה מה יקרה אני תמיד אחשוד שנפשו של בן זוגי חושקת באחת מידידותיו... אפילו ללילה אחד... קשה לי להאמין לכל הקטע של "היא כמו אחות בשבילי" למרות שאני מאמינה בחברות אפלטונית לחלוטין... אבל אתם יודעים אך זה... "ידידים ידידים, במיטה שוכחים.."

Piren

New member
איפה הסטודנטים לפסיכולוגיה

שיגידו שהדברים האלו זה תמיד השלכה של האישיות שלנו?

The Cat Woman

New member
אני לא מאמינה בזה

דווקא למדתי פסיכולוגיה בתיכון- בצורה שטחית אמנם, אבל עדיין תאוריות הן תאוריות... ואני לא מאמינה בזה שהדברים האלו הם השלכה של האישיות שלנו בלבד. אולי זה חלק מזה אבל נוספים לזה גם נסיון העבר, "כוח המקרה" ועוד מליון דברים... אני מודעת לזה שההודעה שכתבת הייתה סתמית, אבל הרגשתי צורך לחוות דיעה ולו רק כדי להחיות קצת את הפורום הזה בדיון קצת מעניין.

The Cat Woman

New member
אין לי בעיה עם זה

כמו שיש לי מלא ידידים ואני מצפה מבן זוגי להבנה בנושא, כך גם לא אגביל אותו במספר הידידות שלו. כמובן שיש דברים שהם לא לעניין בכלל כשיש חברה (כמו למשל שחבר שלי וידידה שלו רואים סרט לבד בשעה שאני סוגרת שבת בבסיס)

מפריע עד מאודדדד

לדעתי זה מראה על חוסר סיפוק מהקשר הנוכחי... למה? כי אני כשיש לי חבר אני יודעת שאין לי מה לחפש אצל 'ידידים' מהמין השני.... גם לא 'להעביר את הזמן'... הקשר של ה'ידידים' לא מוביל אף פעם לשום מקום, במיוחד כשיש חבר..... גם אם נכנסתי לקשר זוגי לדוגמא ויש לי ידידים.. אז הקשר איתם מתנתק אוטומטית כי את הכל אני משקיעה בחבר.... בכלל... ידידים הם לא מהסוג מכרים האהוב עלי גם כשאין חבר...

The Cat Woman

New member
איזה שטויות

לפסול אנשים כי הם מהמין השני? יש לי הרבה ידידים ואין סיכוי שאני אפסיק את הקשר איתם בגלל שיש לי חבר. מי שמכיר אותי יודע שהחברים שלי באים תמיד לפני כי הם היו פה לפני והם גם יהיו אחרי (במידה ותהיה "נפילה") כמובן שכשנמצאים בקשר כל האנרגיות מופנות לטובת הקשר, אבל אסור להזניח את החברים. גם כי זה מאוד פוגע בהם וגם כי תמיד חשוב שיהיו לך באיזשהו מקום חיים קצת נפרדים. אם נפרדות הדרכים- שיהיה לך לאן לפנות ולא תרגישי הכי לבד בעולם. קצת נשמע אגואיסטי אבל בסה"כ חברות היא צורך אישי אנוכי של אנשים, "לא טוב היות האדם לבדו". אבל אני מניחה שזה משהו שתלוי בסוג הבנאדם שאת ואיך החיים שלך היו לפני החבר, כי אני כן בחורה שיש לה מליון ידידים ומסתדרת יותר טוב עם בנים, אבל יש כאלו שממש לא (אולי את אחת מהן) ובגלל זה את לא רואה את זה כחשוב.

Cobe Anan

New member
היה מפריע לי יותר אם לא היו לה..

מה, זאת בעיה חברתית עם בנים, או שהיא מפחדת לאבד שליטה עם מישהו מהידידים שלה? לא, לא נראה לי שהייתי מקבל את זה טוב אם לדקלה לא היה קשר טוב עם בנים. אבל בכל זאת, אני מעדיף שהידידים שלה יהיו יותר מכוערים ממני.. p-:

Junkhead20

New member
לא היה מפריע

אבל ברור שתמיד הייתי רוצה להיות לפני הידידים...כי הקשר צריך לבוא קודם. אני לא אומר להזניח או משהו אבל פשוט לגרום לבן אדם להרגיש יותר מיוחד...

חחח שאלה טובה

רוב החברים שלי הם בנים..... יש הרבה בנות אבל לא חסר בנים. לחבר שלי (לאקס או מה שזה לא יהיה) הפריע הוא טען שאין דבר כזה ידידים.... והם סתם רוצים להיות איתי. אבל הייתי קוראת להם לבוא איתנו למראה לו שאני רק איתו. נשיקות וחיבוקים לידם.... לא משהו מופרז אבל שיתן לו להרגיש טוב חח ידידות אצלו.... כן הפריע בגלל הגישה שלו. אבל האמת היא שיש לו ידידות אבל לא יותר מידי. הקשר נותק מאז שניהינו יחד. יש חבורה. לא ידידות ספציפיות בקשר צמוד. תודה לאל.

Junkhead20

New member
אם...

הוא אמר לך שאין כזה דבר ידידים והם רק רוצים אותך, אז איך זה שהוא בעצמו היה ידיד של בנות אחרות? מה הוא רצה אותן?

למעלה