סתם...אני...שואל....

תודה...!!!

טוב דבר ראשון תודה! דבר שני:אם בחרת לבזבז כמה דקות כדי לכתוב לי את השירים האלה אז אני מודה לך מכל הלב על תשומת הלב! דבר שלישי...:אין דבר שלישי אז תודה...שוב.. בייי אביב המדריך הכי חתיך של כיתות ג,ד במושב נתיב השיירה

סתם...אני...שואל....

היי לכולם או למי שקורא את זה... מה שלומכם? איך אתם מרגישים? כי אני חושב שאני לא מרגיש אותכם או לא מדבר איתכם מספיק.....אז זה אני אביב המדריך הכי חתיך של כיתות ג,ד במושב נתיב השיירה...סתם אני כותב את ההודעה הזאת היום כי אתמול(יומהולדת)הייתי ממש עסוק בהכנות למסיבה שלי ולא היה לי זמן וסתם התגעגעתי לכולכם ואני שוב התבאסתי מזה שלא באתי לכנס וני שוב מתבאס שאני לא יכול לבוא לטיול פסח אז כנרה שאני לא ייראה אותכם בכלל בזמן הקרוב אז...שיהיה לכם בהצלחה...ו...תשמרו על עצמכם... אז אני סתם יתפוגג ברוח..וישוב אליכם מתישהו..... ביי אביב המדריך שמאתמול הוא בן...17!!!

מאיושית

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

שיהיה לך רק אושר (גם קצת עושר לא מזיק
)

Setherial

New member
מזל טוב!

זה אתה מההופעות נכון ?.. האמ.. אז .. היי .. שרון ..זוכר? מה שלומך .. ? ממ.. הרבה מזל טוב ,ברכות , איחולים , מתנות.. עד 120 :)

כן...זה אני...

היי מה שלומך... כן זה אני מההופעה ותודה על הברכות....בקרוב אצלך.... ביי אביב המדריך הכי חתיך של כיתות ג,ד במושב נתיב השיירה

לא יודע....

בד"כ כשאומרים מזל טוב אז אומרים בקרוב אצלך.....או שלא.... טוב לא משנה....אני בעצמי לא יודע מה אני רוצה מעצמי.... טוב עזבי.... אל תתנו לי לגרום לכם להיפגע מהדיכאונות שלי.... אביב המדריך הכי מדוכא של כיתות ג,ד במושב נתיב השיירה... טוב המשפט הזה מתחיל לעצבן אותי.... טוב... בייי ממני....הזומבי התנועתי

שקסי

New member
מזל טוב !!!!

אני התקשרתי אלייך והיה מצחיק!! חזרתי סוף סוף..יש אנטרט!! תהנה תבלה ושיהיה לך השנה הכי טובה בחיים!!

תודה...נשמה!!!

תודה רבה....למרות שהתקשרת אליי להגיד מזל טוב......עכשיו נזכרת???? אני כבר בן 17 וארבעה ימים!!!! סתם...אני יודע שלא היה לך אינטרנט כי...אני לא יפרסם את הסיבה.... בכל זאת תודה!!!!! בייי ד"ש אביב המדריך הכי חתיך של כיתות ג,ד במושב נתיב השיירה

למעלה