סתם אומר מה בראש שלי

Shai9388

New member
סתם אומר מה בראש שלי

אז כך אני יודע שההודעה הזאת ממש לא קשורה לפורם הזה אבל סתם אני פשוט חייב לפרוק קצת את הרגשות שלי. אז כך זה עוד אחד מהסיפורים האלה של ה "היא האחת והיחידה". אני דלוק עליה מהפעם השלישית שראיתי אותה בחיים שלי היא ממש מושלמת אני מרגיש שהיא משלימה אותי מכל הבחינות כאילו שאני חצי בן אדם בלעדיה. יש לנו קו מחשבה דומה אבל אנחנו שונים בדבר אחד אני לרוב שומר את רוב הדברים שעולים לראש לעצמי היא לעומת זאת פשוט אומרת אותם, אתם בטח חושבים "מה טוב בזה שהיא אומרת כל מה בראש שלה?" אז זהו שזה טוב כי כך היא בעצם משלימה אותי כי בעצם לרוב היא אומרת כל מה שעולה לי בראש. ובכלל היא ממש חמודה אבל באמת ממש ממש ממש חמודה יש לה חיוך שאיאפשר שלא להסתכל עליו ולהגיד "היא צריכה להופיע בפרסומת של קולגייט"( בתור הזאת שמדגמנת לאחר השימוש כמובן). ובכלל עכשיו כשאני חושב לעצמי ממש התאבתי בה כי בעצם היא דחתה אותי וזה משהו שאני לא רגיל לקבל אז קרוב לוודאי זה התחיל כמלחמה פסכולוגית ביני לבין עצמי "כיצד זה ייתכן שקיבלתי ממנה דחייה" -> שזה דרך אגב מוכיח שהיא לא עוד אחת מהבנות האלה הרגילות כי היא ממש יודעת טוב מאוד מה היא רוצה וזה כמובן לא אותי לא שיש לה משהו נגדי אלא אני פשוט לא מעניין אותה והיא מעדיפה שפשוט נשאר ידידים. אני חייב להודות שמאז שדיברתי איתה גלוי על המערכת שניסיתי ליצור בין שנינו (שזה כמובן נכשל) אני מרגיש יותר טוב כי היא הסבירה לי שאם היא הייתה מסכימה להיות חברה שלי אז זה לא יהיה הוגן כלפי כיוון שאין לה רגשות אהבה כלפי והיא די צודקת אני לא רוצה אותה איתי מתוך רחמים כלפי אני רוצה אותה איתי כי טוב לה איתי ושבא לה להיות איתי. הבהרתי לעצמי שאני יודע שאין לי שום סיכוי איתה ושאני צריך לשכוח ממנה ולהמשיך. אבל אני פשוט לא יכול אני חושב אליה כל היום כל דקה אני נזכר בה ואז אני ניהיה מדוכא כי אני יודע שהיא לא תיהיה שלי אחרי הכל היא לא מעוניינת במישהו בגיל שלה היא מעוניית במישהו גדול ממנה (כך כנראה כל הבנות בגיל הזה). אני מניח שעלידה ממש טוב לי כי עלידה אני בן-אדם ממש שונה אם תשאלו פה אנשים שמכירים אותי מחיי היום יום הם יגידו שאני ילד מטורף, סטלן, לא דופק חשבון, אומר הכל, ילדותי, יש שטוענים גם היפראקטיבי, איך שמישהו פעם אמר לי "אתה אחד אם שיגעונות שהופכים אותך לטוב כל כך", ועלידה אני מנסה להראות בגרות להראות שאני אדם אם שכל ישר בעל יכולת חשיבה גבוהה או בקיצור אחד שממש משעמם להיות עלידו אז אני מניח שכאן זה הטעות שלי שניסיתי להיות מישהו שאני לא כדי שהיא תיהיה שלי. אהבה דופקת הראש היא הכירה אותי בהתחלה בתור השי אם השיגעונות והסתדרנו טוב מאוד ואז הסתובב לי העולם ונהיתי השי "הרציני" ואני לא יכול לגרום להתעניין בי ועלידה ממש קשה לי להיות עוד פעם ילדותי. הקטע המוזר שאני לא בטוח אם היא לא עושה את זה בכוונה אבל נדמה לי שהיא ממש נהנת מהחיזורים שלי אחריה כי היא עקרונית לא נתנה שום סימן לזה שאני יפסיק את החיזורים ומתי שהייתי שיכור ושפכתי את הלב מול האנשים ששנינו מכירים על כל מה שאני חושב עליה בזמן שהיא נוכחת ושאלו אותה "***** (שם בדוי) מה לא תגידי משהו בתגובה?" היא ענתה "לא אכפת לי" בשיא הטבעיות. מוזר איך שהדולם עובד כי כמה שאני אוהב אותה לפעמים כך אני גם שונא אותה אולי מפני שאני יודע שבחיים היא לא תיהיה שלי :( ועכשיו כשאני רואה ברשימת האייסי שלי במצב און-ליין אני רב עם עצמי האם לרשום לה הודעה או לא ואם כן אז מה לרשום כדי לא לשעמם אותה עד מוות ושהיא לא תכנס למצב אווי רק כדי להיפטר ממני או שאולי עצם העובדה שהיא נכנסת ויוצאת מהאייסי כל שניה היא מנסה למשוך את צומת הלב שלי כדי שאני יבחין בה והשלח לה הודעה. אז זהו חברי אני יכול לדבר על זה לילה שונה אבל מחר רואה אני את הולץ באור ראשון והדיכאון עוד יחזור יחד אם האור הראשון וכמובן אם הולץ. אז בחשכה אשכב אני וירחם על עצמי. יחסוך אני מכם את כל השאר כי לנצח יוכל אני להמשיך לרשום את אשר על ליבי אז לילה טוב לכם ולילה טוב לי הכנתי ממחטוט לעצמי בשבלי המחשבות מה לעשות כדי שהיא תיהיה שלי. ומצטער אם יש שגיאות כתיב בדרך כי פשוט אין לי כח לקרוא מחדש ולתקן אותם נ.ב. אם לאונס קיפודים תיהיה תגובה אני רק רוצה להגיד שזה צפוי שהוא יגיב כי אחרי הכל הוא הגיב פה כמעט על כל הודעה שאי פעם נוצרה והעלה חיוך על פנינו אם ההומור החולני שלו אז אם נשארתם קצת מדוכאים אחרי ההודעה שלי צפו לאביר על גבי הקיפודים אם הומור חולני

אז הנה רק בשבילך...

האמת היא שכשפתחתי את ההודעה אז זה היה כל כך הרבה שלא רציתי לקרוא בכלל... אבל, בגלל שאין לי חיים החלטתי לקרוא. אני בכלל לא תכננתי להגיב להודעה, אבל הנה אני כאן - מגיב! כשאמרת "...והעלה חיוך על פנינו עם ההומור החולני" זה היה בציניות? כי אם כן אז זה בסדר, אני אבין בקשר לתוכן ההודעה, שמע... לא נעים... אני לא אוהב להפתח ולהביע רגשות אז אני לא אגיד לך את מה שאני חושב, אבל בהחלט לא הייתי רוצה להיות במקומך דבר אחרון, באמת שאני יכול לסבול בשקט שגיאות כתיב... ולא הפריעו לי יותר מדי שגיאות הכתיב... אבל תבין, אין מילה כזאת "עלידה" יש "לידה" אי אפשר פשוט להתחיל להמציא מילים אז זהו, הגבתי... אבל רק בגלל הסוף של ההודעה כי אחרת לא הייתי מגיב וגם הייתי יחסית רציני בהודעה הזאת כדי לא לתת לך את הסיפוק כשאמרת "הומור חולני"... אבל אל תדאג, יהיו עוד הודעות!!! מואהאהאה!!!

dogli3

New member
על ידה ועל-ידה

יש על-ידה ולזה הוא התכוון. אני מניחה. די להיות קטנוני, גיל.

אני מסכים

יש גם על-ידה... רציתי לציין את זה אבל זה היה כבר אחרי ששלחתי את ההודעה ולא היה לי כוח. ואני לא קטנוני!!! את זאת שכל הזמן מתקנת אנשים על דברים קטנים, זה הדבר היחיד שהטריד אותי ובנימה חיובית זאת, מה קורה רותם? הכל טוב?

dogli3

New member
אבל גיל,

יש הודעות שלא מגיבים אליהן עם תיקונים ועקיצות. לא נורא, אני אסלח לך! אם בא לך, נדבר על זה בICQ ולא כאן.

אבל רותם,

אני מסכים, ולכן ציינתי שאני לא מתקן את כל ההודעה בגלל שזו הודעה רצינית וכל זה אבל הדבר הספציפי הזה גרם לי לגל חום בכל פעם שהמילה הזאת הופיעה... פשוט הייתי חייב לציין, לא יכולתי לשמור בבטן

למעלה