הפיצול חוגג.
ע עכשיו זאת אני New member 24/7/07 #21 אני לא יודעת אם שמת ../images/Emo23.gif, אבל פה ושם גם בשירים של עברי יש נגיעות "מזרחיות" (הכוס הכחולה, מתחמם..) - לפחות לפי השמיעה שלי אני דווקא אוהבת את החלקים האלה בשירים שלו
אני לא יודעת אם שמת ../images/Emo23.gif, אבל פה ושם גם בשירים של עברי יש נגיעות "מזרחיות" (הכוס הכחולה, מתחמם..) - לפחות לפי השמיעה שלי אני דווקא אוהבת את החלקים האלה בשירים שלו
ע עכשיו זאת אני New member 24/7/07 #23 מה, אמרתי לפי השמיעה שלי ../images/Emo6.gif אז מה אם יש לי שמיעה סלקטיבית אבל אני כמעט בטוחה שיש בשירים האלה (מתחמם, הכוס הכחולה) צלילים קצת "מזרחים", לפחות בהתחלה שלהם
מה, אמרתי לפי השמיעה שלי ../images/Emo6.gif אז מה אם יש לי שמיעה סלקטיבית אבל אני כמעט בטוחה שיש בשירים האלה (מתחמם, הכוס הכחולה) צלילים קצת "מזרחים", לפחות בהתחלה שלהם
ה האגוש New member 24/7/07 #24 לא הייתי קוראת לזה "מזרחית" אבל יש נגיעות פה ושם, צודקת :] גם ב"מרי לנצח" [לפחות ברמיקס] ו"האנשים החדשים"..
לא הייתי קוראת לזה "מזרחית" אבל יש נגיעות פה ושם, צודקת :] גם ב"מרי לנצח" [לפחות ברמיקס] ו"האנשים החדשים"..
R randu New member 24/7/07 #26 ../images/Emo207.gif ב"ללכת על המים", יש קטע ששני אחים וחבר שלהם [נו שכחתי ת'שמות.] הולכים למסיבה [מסיבת גייז נראלי.] ושמו את הרמיקס של מרי לנצח...ואני הייתי בטוח שהרמיקס חדש. סתם שעשעתי את עצמי.
../images/Emo207.gif ב"ללכת על המים", יש קטע ששני אחים וחבר שלהם [נו שכחתי ת'שמות.] הולכים למסיבה [מסיבת גייז נראלי.] ושמו את הרמיקס של מרי לנצח...ואני הייתי בטוח שהרמיקס חדש. סתם שעשעתי את עצמי.
B B a 7 a K New member 24/7/07 #29 "שני אחים וחבר שלהם". ../images/Emo12.gif הלו הלו - פיה, אקסל ואייל! |סרט בגרות לפאניייייייייייייים|