סתםם כדי ליקרוא!!

karyn

New member
סתםם כדי ליקרוא!!

אוו קיי אזז.. אני גלל .. ומהה שבכול זאת אני רוצצצה לוממר .. זה שסוף סוף יש זמרים נורמלים כמו עברי לידר אביב גפן טוקיו הוטל ועודד.. ולללא מזרחית .. שללא מועיללה לאף אחחד!!! אני אוההבת מוזיקה כזאותי נעימה .. או סתם רוק יפה.. אני לא פריקית או ממשהו.. אבלל ללמממה??? מזרחית? למה?! או קיי אז אני מבינה שיש אנשים שאוהבים את זה ואני לא אומרת שאסור.. אבלל תחשבו.. מזרחית זה מוזיקה???

randu

New member
לא הבנתי את השאלה.

השאלה שלך היא האם מזרחית היא מוזיקה? אז כן, בהחלט. מזרחית זה סוג של מוזיקה, בדיוק כמו רוק, פופ, וכו'... ויש אנשים שאוהבים את המוזיקה הזו... זה הכל.

מוזיקה מזרחית היא מוזיקה.

מוזיקה (מהמילה היוונית Μουσαι=מוזה) היא אמנות סידור הצליל והשקט במרחב הזמן והמיקום מהמאזין. המוזיקה היא דרך הבעה, ואינה יכולה להיכלל בהגדרות ערכיות, שהרי רשימת הצלילים המוגדרים כמוזיקה משתנה בהתאם לתקופה, לאופי או לתרבות בה היא מתקיימת. מתוך וויקיפדיה.

תלוי את מי את שואלת...

אני למשל לא מחשיבה מזרחית כמוזיקה, כי צריך להיות ממש טיפש כדי לשמוע סוג כזה של "מוזיקה"... אבל אני מקצינה כל דבר... אז לא יודעת
באיזה שהוא מקום זה מוזיקה.. או יותר נכון ניסיון לעשות מוזיקה..
ה'מוזיקה' המזרחית היא אחת הסיבות שאני פחות אוהבת שירים בעברית..

randu

New member
מה הקשר להיות טיפש?../images/Emo6.gif

בדיוק כמו שאת אוהבת עברי, יש אנשים שאוהבים עופר לוי, ושאר זמרים מזרחיים. זה לא עניין של חכם-טיפש, זה עניין של טעם.

כן!

אני לא מבינה.. מה שאת לא אוהבת לא נחשב? גם אני לא מתחברת לסוג מוזיקה הזו! אבל זה כמו שיגיע עכשיו מישהו שחי מזרחית ודיכאון ויגיד לך שהמוזיקה שאת שומעת היא לא מוזיקה? איך את יכולה להחליט מהי מוזיקה ומה לא?
אוף זה היה מיותר..

Naych

New member
מהההה שתגידייייי..

רק שפעם הבאה תגידי את זה בשרשור קיים, אני לא רואה הצדקה לשרשור ביקורת על מוזיקה מזרחית בפורום עברי לידר.

karyn

New member
אני לא כתבתי את זה V.V אין לי מושג מי

אין לי שום דבר נגד עברי לידר

../images/Emo128.gif../images/Emo128.gifאני ממש לא מסכימה איתך

אז ככה, אני לא שומעת מוזיקה מזרחית, וגם לא ממש מתחברת אליה, מלבד כמה שירים בודדים, אבל זה לא הופך אותה לא להיות מוזיקה. מוזיקה מזרחית היא מוזיקה לכל דבר
, עם יוצרים וזמרים מוכשרים ביותר- זה שאני, את ועוד הרבה אחרים לא מתחברים אליה זה רק אומר שהטעם שלנו שונה מטעם של אנשים אחרים- זה הכל!

Just Golan

New member
מוסיקה מזרחית

היא בהחלט נחשבת למוסיקה למרות שאני לא נמנה על מעריציה. מפריע לי שיש אנשים שארוצים לקבל אותם אבל לא יכולים לקבל משהוא אחר בורות

למעלה