סתלבט

סתלבט

סתלבט מה זה סתלבט ? יצא לכם לחשוב על זה פעם ? למה אנשים אוהבים להסתלבט ? למה יש טיפוסים שכל הזמן מנסים להצחיק ? למה יש כאלה שכל הזמן צוחקים על אחרים ? איך זה שלאנשים יש כל הזמן יציאות מהשרוול ? למה אנשים נהנים להצחיק ? למה שמישהו מספר משהו מצחיק, ורואה שכל הסובבים צוחקים, אז פתאום גם הוא צוחק בעצמו ? קחו לכם כמה שניות לחשוב על הנושא הזה של הסתלבט. ואשמח לשמוע מה אתם חושבים ... תודה. "בזולה שלי"

אחלה שאלה "בזולה"../images/Emo45.gif

גמני אשמח לקרוא מה חושבים החברים על הנושא הזה, ועל הדוגמאות שהבאת. יש לי תחושה עמומה שזה נובע מאיזה שהם צרכים להיות או במרכז העניינים, ובעצם, עמוק יותר, לא להתמודד עם המרכז העצמי. אבל, בוא נראה מה חושבים החברים....

לפי הבנתי לסתלבט יש כמה ../images/Emo194.gif

פרושים. 1. זה להיות בזולה שלי. חחחחחחח כן כמו הניק שלך. זאת אומר לא לעשות כלום אלא בפאנן כזה וואו כמה סלאנג עכשיו הכנסתי למשפטים. הכוונה לשבת ולהתענג בלי לעשות כלום מיוחד. 2. זה ל"רדת" על מישהו או לצחוק על מישהו אבל זה יכול להיות בהומור כזה שלא פוגע. ולמה אנשים אוהבים להסתלבט? כי אנשים מחפשים לצחוק זה אותה סיבה שמחפשים בדיחות על כל מיני עדות. אוהבים להקניט מישהו כאילו בגלל שהוא חריג קצת בהתנהגות. ולמה יש טיפוסים שכל הזמן מנסים להצחיק? במקרה אני כזו. כי אני אוהבת צחוקים. אני אוהבת שאנשים שמחים סביבי. וכשאני גורמת להם לצחוק לא איכפת לי שיסתלבטו עלי לצורך העניין (היי היי רק במידה!!!) ואז יש צחוקים והתפרצויות של שמחה. אומרים שצחוקים גורמים לאדרנלין לעלות. ואז זה מציף את הגוף שלך זה חומר שמחסן את הגוף מפני מחלות. יש על זה מחקר שלם. וכן אני נהנית להצחיק כי תוך כדי שאני רואה אנשים צוחקים אני מתפוצצת בצחוק בעצמי וזה מדבק. דרך אגב השתתפתי פעמיים בסדנא של יוגה צחוק והדבקתי את כולם עם הצחוקים שלי. היה כזה כייף. הרבה באו אלי ואמרו לי שממש כייף איתי ושאני טיפוס מצחיק. מקווה שעניתי לך על השאלות. אולי יש בזה עודף אנרגיה שמשתחררת בצורה של צחוק. (עדיף לי לצחוק מאשר לבכות) ואולי זה קצת החלק הדרמתי שלי שאוהב לעשות הצגות ושיסתכלו עלי כמו בתיאטרון. אני בהתחלה ביישנית אבל כשסוקרת את האנשים ומתחילה עם השטויות שלי חבל על הזמן. בגלל זה אני אוהבת מסיבות ומפגשים. מנסה קצת להתבלט עם השטויות שלי כדי שאנשים יצחקו. וירגישו טוב.

דרך אגב בזולה שלי

הניק שלך מוצא חן בעיני מאד מאד מאד מאד. טוב בלי להסמיק. ככה אני חושבת.

היי.

הניק הזה מבוסס על שיר שכתבתי פעם. הפזמון שלו הוא : ואני רוצה לנוח בזולה שלי, ולהרגיש את האויר על גופי, ולא לחשוב על כלום... ואני חושב שזה די בריא, לשתות מיץ תפוזים טרי, ולא לחשוב על כלום ... ד"א השיר הזה מולחן. הוא הראשון שכתבתי מתוך כ- 30 שירים. וקיבלתי עליו הרבה תגובות טובות. שלך. "בזולה שלי"...

למעלה