סתכלו על זה מה מופיע למעלה מה זה דור פרש או עוד מתיחה?
פ פלאפון ירוק New member 17/4/02 #9 זה לא פעם ראשונה שאתה עושה את זה הייתה עוד פעם שרשמת משהו כמו "אם אין סלולרי לי מי לי" נראה לי נכון? או משהו דומה
זה לא פעם ראשונה שאתה עושה את זה הייתה עוד פעם שרשמת משהו כמו "אם אין סלולרי לי מי לי" נראה לי נכון? או משהו דומה
P phingy New member 17/4/02 #6 טוב....למרות שפעם הייתי משתמש באימש וכל פעם שהייתי מחפש שיר זה בקושי היה מוצא משהו, בקאזה זה מוצא בד"כ המון אנשים להוריד מהם וגם יותר מהר... טוב תעשה מה שאתה חושב
טוב....למרות שפעם הייתי משתמש באימש וכל פעם שהייתי מחפש שיר זה בקושי היה מוצא משהו, בקאזה זה מוצא בד"כ המון אנשים להוריד מהם וגם יותר מהר... טוב תעשה מה שאתה חושב
פ פלאפון ירוק New member 17/4/02 #7 צודק בכל אופן יש לי את שנייהם לשירים יש איימש ולסרטים ותוכנות יש קאזה למרות שאני מנסה להוריד כבר שבוע אמריקן פאי 2 וזה עדיין לא סיים ואתה יודע אוליי אתה הוא לא עושה לי PREVEW בקאזה?
צודק בכל אופן יש לי את שנייהם לשירים יש איימש ולסרטים ותוכנות יש קאזה למרות שאני מנסה להוריד כבר שבוע אמריקן פאי 2 וזה עדיין לא סיים ואתה יודע אוליי אתה הוא לא עושה לי PREVEW בקאזה?