סתירת הלחי של חיי

סתירת הלחי של חיי

ניסיתי להגיב לכותבות בפורום ולא הצלחתי היום הייתה אצלנו פגישה אגפית לאות תודה והוקרה לעבודתנו הקשה בשנה האחרונה. בקיצור, הוחלט לתת לנו מענק כספי וה.... (לא יודעת איך לקרוא להם) החליטו לתת לכל אחד סכום אחר שזה בסדר מבחינתי במחלקה שלנו יש שלוש בנות, שאני מבחינת ותק האמצעית ומבחינה מקצועית לכל הדעות הטובה מכולן. אז להן נתנו מענק זהה ויותר גבוה משלי חטפתי שוק לא הרגיז אותי הסכום הכספי נעלבתי מחוסר ההערכה הבוס שלי קרא לי לשיחה והסביר לי שזה לא משהו אישי נגדי (אז מה זה?) אמרתי לו שלא עושים דבר כזה וגם אם הם חושבים שאני פחות טובה אז יכלו את המענק לתת לכל אחד בשקט ולא יחד לכולם לחלק סכומים. זה מעליב, זה מסכסך, וזה מוריד את כל החשק והמוטיבציה בקיצור, הוא אמר שהוא ינסה לשנות את הסכום שלי שיהיה זהה לשלהן אמרתי לו שאני לא רוצה שהפגיעה כבר נעשתה דיברתי עם אהובי כל היום והוא היה מקסים, חיזק, עודד ואמר שאני המלכה שלו ובשבילו אני הטובה מכולן והמצטיינת מכולן. הוא עזר לי מאוד לעבור את היום אבל למה תמיד שמים לי רגל. אולי בגלל שאני כל כך טובה ונותנת הכל מעצמי, עד כדי ביטול עצמי? בקיצור, לא היה לי פרצוף להיות בעבודה היום אבל בכל זאת עשיתי את זה, רציתי ללכת הבייתה אבל לא רציתי לעשות צעד הפגנתי כזה. בקיצור, מישהי רוצה לקבל אותי לעבודה? אני כל כך פגועה ומאוכזבת וזה באמת לא העניין של הכסף אלא ההערכה. חבל שלפעמים המנהלים למעלה לא חושבים לפני אני עצובה מאוד היום באדי

ענתי 10

New member
../images/Emo24.gif

לא יודעת מה להגיד לך. העולם הזה לא פייר ואף פעם לא יהיה כזה. גם אני נתקלתי לא פעם בחוסר הערכה גסה מצד הבוס וה"חברות" לעבודה. אין מה לעשות. נראה לך במקום אחר יהיה יותר טוב? לא בטוח! אז קבלי
ו

../images/Emo46.gif

אבל איזה פרצוף יש לי לבוא לעבודה ובאיזה תחושות אני צריכה לבוא כל בוקר אני עובדת ים של שעות נותנת את הנשמה לעבודה וזה מה שמגיע לי? אני יישאר וימשיך ויוריד קצת פרופיל מקווה שזה יירגע לי קצת באדי

ענתי 10

New member
../images/Emo24.gif

אין לי עצה טובה בשבילך... אולי תחפשי עבודה חדשה תוך כדי, אבל על תעזבי לפני שתמצאי משהו חדש, כי את יודעת שהמצב בשוק על הפנים... מה שאני עושה ברגעים של נאחס כזה או אחר בעבודה - פשוט מורידה פרופיל, מקטינה את הראש, עושה בדיוק את השעות שלי ולא דקה יותר... בקיצור לא נותנת את הנשמה עד שזה עובר לי.

באדי לא להפגע מתוקה../images/Emo24.gif

אם הייתי סופר את כמות הפעמים שנפגעתי במצבים כאלו והייתי כל פעם אוכל את הלב..בגלל שטויות שכאלו..אז כל היום והלילה..אני בשיברון לב.. מעבר לכך..תחשבי על זה במושגים שלי.. אנשים קטנים (תרתי משמע) לא אוהבים לידם אנשים גדולים...כי זה מקצין ומפחיד מאחר וחושף את עליבותם ברבים... מעבר לכך אני רץ מרתון ולא 100 מטר...אז שישחקו הנערים לפנינו.. הבנת את זה באדי...יאללה קדימה לחייך.. מחזיר.. גבר שרץ מרתון בחיי היום יום..

אתה משהו אתה

תמיד יודע להיכנס להודעות ולעודד אני חזקה ואני ישרוד את "ההעלבה" הזאת אבל אתה יודע זה מוריד את הרוח מהמפרסים גורם לתחושת חרא ומה גם שזה מקום עבודה שאני מאוד מאוד אוהבת חבל לי לפספס בגלל זה לא לקחתי את הדברים שלי והלכתי הבייתה אני יירגע וישרוד את זה למרות שזה מעליב תודה לך באדי

s h i r k u s h

New member
באדי ../images/Emo24.gif

מבינה אותך מאוד מצד אחד, אבל מצד שני חבל להיפגע סתם כי לא נראה לי שזה היה משוה אישי נגדך- ככה בוסים לא יודעים להעריך אבל כשתסיימי לעבוד את תראי כמה את תחסרי להם... שמחה שבעלך חיזק אותך ועודד אותך במהלך היום

אני לא כזאת גיבורה

אני לא רוצה לעזוב באמת אני אוהבת את העבודה הזאת מאוד אני משקיעה שם שעות וימים כיף לי עם מה שאני עושה רק חבל שמי שמשקיע שוקע ומי שחרא צף וזאת האמת כשאתה נותן ת'נשמה אתה חוטף בלב הם מעריכים אותי מאוד אבל מה זה עוזר לי? קיבינימט אבל זה יעבור לי בסוף תודה לך שירקוש יקרה באדי

כל כך מרגיז ופוגע ../images/Emo46.gif

מבינה מאוד את התחושה הקשה שלך. אין לי מילים מרגיעות. פגעו בך שלא בצדק ושום דבר לא ישנה את זה. אני רק מקווה שמישהו בהנהלה יעשה חושבים בעקבות מה שאמרת.

גם אני

לפעמים בחיים הדברים זורמים ואז פתאום "בום" משהו קורה ואז אתה מנס להתאושש ולהתחזק ולבנות את עצמך מחדש ואז שוב "בום" משהו אחר למה הדברים לא יכולים ללכת חלק וקל רוצה פעם אחת לקבל משהו טוב תמיד אני נכנסת לפלונטרים ומצליחה לצאת מזה אני רוצה פעם אחת לזכות ב"בונוס" ב"קידום" ב"פירגון" וזה באמת לא משהו שאני עושה זה ככה פשו יוצא וחבל אני מקווה שיעברו עליי ימים טובים יותר בעבודה כי אני מאוד אוהבת את העבודה שלי ומשקיעה בה המון וחבל לי שככה זה קורה תודה לך קאסיופאה באדי

אניטהא

New member
מזדהה לחלוטין..

את מזכירה לי שיחה שהייתה לי עם הבת: היא מספרת לי שהיא כל הזמן ממלאת את כל מטלותיה של המורה, עוזרת בכל מה שהיא יכולה וכאשר המורה חילקה תעודות הערכה דוקא לתלמידה שעשתה את הנדרש ממנה רק במשך השבוע האחרון. כמובן שלבתי בת ה- 10 יכולתי להסביר שכך המורה מעודדת את התלמידות שקשה להן. אך אנחנו בוגרות (וגם בתי) רוצות הערכה אפילו שכל הזמן אנחנו עושות את הנדרש ואף יותר. תתנחמי בכך שהבוס הבין את הטעות שנעשתה. הם לא יחזרו על טעות זו שוב. שיהיה לך המשך עבודה פורה ומהנה.

../images/Emo24.gifשל עידוד

כל כך מבינה, זה קרה לי כל כך הרבה פעמים, יכולה רק לומר שעם הזמן לומדים לא לצפות, ואז מתחילים לזרום גם עם המכות הללו

lili81

New member
את חייבת לחייך מתוקה

זה קרה לי מספיק פעמיים .. וההמלצה שלי היא.. תראי להם שאת טובה יותר.. תחייכי תייהי והכי חשוב אל תיתני להם את הסיפוק .. שממש רע לך בגלל....מה שקרה.. מעולה שנתת את דעתך לבוס.. לא צריך לשמור כלום בבטן .. עכשיו לחייך.. והמון נו קדימה זה לא קשה.. אוהבת לילי

תודה לילי

אני מחייכת ואני בסדר וזו הפעם הראשונה שאמרתי מה שאני חושבת בדרך כלל אני שותקת והאמת שזה מה שגרם לי לחייך אני יודעת מה אני שווה בדרך כלל אני חסרת בטחון עצמי אבל בעבודה אני סמוכה ובטוחה בדברים שאני עושה תודה באדי

למעלה