סתירה בשיר

סתירה בשיר

חידה (לא רצינית במיוחד) על סתירות בשירים: מצאו את הסתירה הלוגית במילות השיר הבא: הביתה לחזור האם אתם מכירים סתירות לוגיות בשירים נוספים?

thankful

New member
נסיון

איך זה שמצד אחד "שוב ידך על עיני מרחפת" ובה בעת "זרועותיך סוגרות עלי" ? הרי לבנאדם אין יותר משתי ידיים ... אם זה היה "שוב ידך על עיני מרחפת" וגם "זרועך סוגרת עלי" זה היה נשמע יותר טוב ... האם אני צודק ? ליאור .

לא לכך התכוונתי

אם כי, יש בזה משהו. אבל לדעתי זה תיאור של פעולות שבאות ברצף.

אולי בשורות-

אזי על השרפרף פשוט תשב בשקט וכל אשר תאמר בכלל זה לא חשוב ?

lupoN

New member
אולי אולי../images/Emo27.gif

או ש המושג "תיבת דואר" שגוי, כי "תיבת דואר" זו התיבה של רשות הדואר שכל מיני אנשים מכניסים בה את המכתבים למשלוח. האדומות האלה. המושג המתאים יותר הוא "תיבת מכתבים", זו הקטנה שבכניסה לבית. אם לא זה, אז... אולי ישנה בעייה עם המושג "גב הדלת"? לא יודעת איך לבדוק, אבל אם הגב הוא תמיד צד הדלת שאינך רואה, אזי, אם שניהם בחוץ, הוא לא יכול להשאיר פתק על גב הדלת, משום שמדובר על הצד הפנימי. לא בטוחה כלל בעניין הזה. ייתכן, כי המושג מתייחס תמיד לצד הפנימי... אלו רעיונותיי...

slallum

New member
ועוד שיר

קן לציפור, של.. אממ.. (אני אנחש) ביאליק?
מי ימצא את הטעות? (הידועה אם אנל'א טועה
)

AlonGG

New member
מנסה

אני לא טוב בשירים אבל בכל זאת: בבית השני כתוב - "ואתה שהלילה עזבת מאובק מקרבות ומאש לי נשקת קלות ואמרת כי יותר מהכל תבקש" אבל... אם הוא בבית רגע לפני שהוא עוזב למה הוא מאובק, זה צריך להיות המצב כשהוא חוזר (אם הוא חוזר) ולא כשהוא נפרד בנשיקה.

ny22

New member
מנהל
נסיון...

למיטב הבנתי מדובר באחד שעזב את הבית או משהו אז... מאובק מקרבות ומאש הביתה אל השקט (זה נכון אם אתה מגדיר קרב כדבר רועש). אני צודק?

למעלה