סתימת פיות,

סתימת פיות,

למה הורדתם את ההודעה שלי ?! היא שמורה במחשב דרך אגב,אם אתם רוצים לשחק במשחק המחיקות אני כאן :)

לקקטוס הודעה חריפה...

קקטוס תקשיב, אני לא מכירה אותך ולא יודעת מה אתה רוצה ממני ולא יודעת למה אתה ממציא שקרים, אבל אם עוד פעם אחת אתה תפרסם דברים שהם שגויים אני מבטיחה לך שאני אנקוט בתהליכים משטרתיים איתך, מניסיון, אתה מטריד אותי , מכפיש את שמי . תחשוב טוב טוב לפני שאתה עושה משהו!!! שנה טובה!!!

את תנקטי נגדי צעדיים משטרתיים?

את רואה צ'אקלקה את בורחת , אל תאיימי עליי גברת רונית , יש לי מספיק צילומי מסך שישאירו אותך המון שעות בחדרי חקירות ... אם את רוצה ליכנס לזה את מוזמנת,ואין לי שוםדבר נגדך גם ניסיתי לעזור לך להזכירך, אבל לא מצפה ממך לזכור (בכל זאת ...) בקיצור,אל תתערבי - ההודעה שלי הייתה מיועדת לתפוז ולא אלייך, והאמת תמיד חריפה. מאחל לך באמת כל טוב.

אם יש לך...

צילומי מסך למה אתה לא שולח אותם לתפוז , אני רוצה שתשלח.. אני יודעת שלא עשיתי כלום ממה שציינת בהודעתך, ותאמין לי שאם זה היה נכון ממזמן הם היו חוסמים..לא אשקר בעבר עישנתי מול המסך והיו חוסמים אותי, אבל כבר חצי שנה שאני לא חושבת לעשות את זה ולא מול המסך... אבל קקטוס אתה ממש הרחקת לכת עם ההמצאות שלך...אולי גם תכתוב שאני דילרית ואני עושה עסקאות מול המסך...חחחחחחחחחחח תתעורר למציאות ותפסיק לאכול את הלב מהזכייה שלי שמגיעה לי!!! יאללה!!! ודרך אגב אין לי שום בעיה לפנות לגבייך לגורם משטרתי, לא כדאי שתנסה אותי!!!!

miamor18

New member
נצל"ש- מישהו פה רואה "הישרדות"?

שלום לכל פורום בלוגטיוי מבוגריםםםםםםםםםםםםםםםם!לא עזרתם מספיק השנה?!
לא נורא! יש עוד הזדמנות אחת! אנו משתתפים בתחרות "הישרדות" וירטואלית עונה שניה בתפוז.כל אחד משני השבטים קיבל משימה שבה צריך כמה שיותר אנשים נחמדים וחביבים שיכולים לעזור...כל מה שצריך לעשות כדי לעזור לשבט שלנו (שבט דרייק): 1. לודא שנרשמתם בכינוי הנוכחי לאתר תפוז מתחת לשנת 2003 (ומעל לשנת 1999). כלומר, אם נרשמתם בין השנים 1999-2003. אם נרשמתם בשנה האחרונה/ 2003 ומעלה - פניכם לשלום, ותודה שנכנסתם להודעה משמעותית זו! (-:(אפשר לדעת ממתי אתם רשומים בכרטיסאישי של כל אחד מכם) 2. להיכנס לקישור הבא ולשרשר את האייקון של מיצי:
בלי תוכן, בלי מילים נוספות בכותרת. תודה תודה תודה.(((((= ושנה טובה! שבט דרייק . נ.ב- ענברבור שליטה!

WalKa

New member
מזתומרת למה הם הורידו

הם הורידו את ההודעה שלך בנוגע לסמים כי אתה צודק ומוציא את תפוז והמנהלים פושעים תכתוב על זה במקום מחוץ לתפוז תמצא מישהו שאכפת לו

למעלה