סתימת פיות

ה ענק

New member
סתימת פיות

ביום 5.7.2002 הותרתי הודעה בפורום שלכם. הגעתי הערב ע"מ לבדוק תגובות, אם אכן קיימות כאלו. הופתעתי לגלות, כי הודעתי פשוט נמחקה. נו ... ואתם מצפים להתקרב אלינו, החפשיים ?

ש י ר ה2

New member
תראה...

אני לא ראיתי את ההודעה, ואני לא יודעת אם נכתבה בשבת, אם כן אין לך מה להגיד ברור שיורידו אותה ואם לא...אולי התוכן לא היה ראוי לפורום בנ"ע???

ה ענק

New member
אכן, גישתך הולמת את גישתכם

נו טוף, מה כבר אפשר לצפות מזו שסוממה ב"סם להמונים" ? אכן, אתם מתחזקים בפנטזיות. "חיזקו ואימצו ומלאו את הארץ" ... במסוממים ...

תמוה בעיני

כיצד אדם "סובלני" שכמוך, ללא כל התחשבות ברגשות הציבור הדתי (וזהו פורום בנ"ע, שהיא תנועת נוער דתית, אז אתה מחוייב לכך לפחות כאן), כיצד אתה מעיז להתפלא שההודעות שלך נמחקות.

ה ענק

New member
ושוב השכלתי (ואם אדייק: "הסכלתי")

אכן, קירוב לבבות למראית עיין, כמסכה, תנועתם עוטה. שאל בסניף הרצליה פיתוח, איך כפו על נער בשם שמעון (שימי) יהודה, להשתתף בפעילויות הסניף, בניגוד לדעת אביו ("כבד את אביך .. למען יאריכון ...", זוכר ?). כיצד מדריכות וקומונריות נהגו להתקשר פעם אחר פעם ולהטריד, ולא קיבלו "לא" כתשובה. אכן, תנועת מסיון ראויה לשמה. ולעניינינו: הודעתי - שכנראה נמחקה - נוסחה בענייניות וב"חלביות", ולא היתה כל הצדקה עניינית למחיקתה, זולת גישה של מסירת מידע סלקטיווי לקוראי הודעות הפורום של תנועתכם המהוללה. אכן, חיזקו והתחזקו בסימומכם, וכיבשו את הארץ אשר נתן לך ... עם נבחר ומיצגיו .... אגב, בי"ס תיכון עירוני ב-ג (ב - לבנים, ג - לבנות) נאחז בציפורניים באחיותיו של אותו שמעון יהודה, עדי ושני יהודה, ומתעקש להחזיקן בין כתליו, בניגוד לדעת אביהן.

לא ראיתי את ההודעה ההיא שלך,

אני רק רואה את התגובה שלך, שהיא תרבותית בערך כמו גרב שהרגע חזרה מהמחנה.

beckham17

New member
בנ"ע תנועה מסיונרית???

איזה שטויות! בנ"ע אמנם מקבלת את כולם אבל לא מכריחה אף אחד להשאר. מי שרוצה בא, ומי שלא - לא! אולי בסיפור שסיפרת לנו יש עוד פרטים? אולי הילד כן רוצה ללכת לבנ"ע ואביו לא מרשה לו? אולי אביו לא דתי, או לא חזק בדת? - במקרה כזה מותר להמרות את פי האב, ע"מ להתחזק בתורה ובמצוות הדת. והבנות שביה"ס מחזיק - מן הסתם הבנות הן אלו שרוצות להמשיך ללמוד, וביקשו מביה"ס לעזור להן, זאת כדי לא ללכת ללמוד במקום חלש בדת. אין בזה שום מסיונריות, אלא רצון פרטי ללכת אחר התנועה ומוסדותיה (למרות שעירוני ב´ ו-ג´ הם לא מוסדות התנועה...)

ה ענק

New member
הוא אשר אמרתי: תנועת שקרנים מסיונרי

ושוב הודעות נמחקות. ושוב ויכוח ללא ידיעת עובדות. אכן, תנועה מסיונרית. מחזיקה ילדים בכוח, ילדים שמוחם שטוף. עם מסוממים, כאמור, אין מה להתווכח. אלו ראויים לטיפול גמילה, ולא מעבר.

beckham17

New member
אני לא אמרתי שאלו העובדות

אמרתי שאולי... ואם אני טועה אז תתקן אותי ותן לי את הסיבות הנכונות.

geostant

New member
ה ענק...

אני לא מבין למה אתה כל כך "אנטי"... בו אני יגלה לך סוד קטן. אני בן משפחת מקים התנועה של בני-עקיבא, אני כיום לא דתי, אבל יש לי כבוד גדול לתנועה הזאת למרות שאני לא לוקח חלק פעיל בנעשה והדבר היחיד שהיום איך שהוא מקשר אותי לתנועה זה הפורום הזה. למרות שאני מבקר פה פעם ב... אני נותן כבוד ולא נכנס לפורום בשבתות למרות שאני לא שומר שבת. אנא התחייס בכבוד הראוי וכבד את האחר, וככה כולם יכבדו את כולם. ובבקשה, אל תערבב בין בנ"ע לבין ש"ס כי זה יהיה ממש רע לעשות השוואות (ותאמין לי שאני מבין למה אתה אנטי)

LordNor

New member
לא ידוע לי כלום...../images/Emo4.gif

עיקרונית, הדסה זו שמטפלת במחיקת הודעות לא רצויות. ואני מאמין שהייתה לה סיבה מוצדקת למחוק את ההודעה שלך או שזה נמחק בעקבות שיבושים במערכת. אתה מוזמן לכתוב שוב את ההודעה.

ה ענק

New member
התיחסות לתגובה

ההודעה האמורה נכתבה כששרתה עלי "מוזה" מיוחדת. כותרתה היתה: "גלגול נשמות: בר-כוכבא אית(ם)נו" לבדיקתך ולשחזורה, אודה במיוחד.

LordNor

New member
לא זכור לי הודעה כזאת...

אך לא ניתן לבצע שיחזור הודעות שנמחקו בעבר בשלב זה. (מצטערים) אני ממליץ לך לכתוב את ההודעה מחדש.

ה ענק

New member
התייחסות לתגובה

האם בדקת עם הדסה, האחראית להסרת הודעות ?

אהמ..

משום מה נמחקה הודעתי. אני עדיין מחכה להתנצלות ממך! ו.. אתה יודע מה.. אני לא רוצה להתקרב לאנשים כמוך! מזלינו שלא כל החילונים (סליחה, חופשיים) כמוך!

למעלה