סתימת פיות בפורום
לא יתכן שגולש ויתיק כאן בפורום
ישקיע מחשבה רבה בתגובה,
יגיב מתוך דעה אישית שלו , גם אם מדובר בתגובה של שרשור אישי של משהו שבחר בדרך טיפול
זה לא צריך להיות משנה אנחנו כאן בפורום ציבורי וגם אם הורה
מביא לנו דרך טיפול שבחר לילדיו מותר לנו ואף רצוי שנביע דעתנו,
לא יתכן שלא נוכל להביע דעה על דברים שכותב הורה, ונשתוק כי אנחנו חס וחלילה נחלל את הצגת הטיפול!
לכן יש כאן פורום ציבורי ויש דעות שונות והפורום , שהוא נכנס ומספר על טיפול מוצלח מותר לחשוב שהטיפול לא יכול להתאים לכל אחד ומותר לכתוב זאת ואין בזה שום פגיעה !
יש לנו ההורים זכות מלאה לכתוב דעתנו על כל שרשור שנפתח , ובמיוחד שנעשה יחסי ציבור מעולים לאותו מרכז בפורום ציבורי, יש לנו את הזכות המלאה לבקר קצת דברים שהועלו, כל ניסיון למחוק מיידית
כל דבר שלא מוצא חן בעיניי המנהלת נראה לי כסתימת פיות משמעותית!
ההודעה שלי שהשקעתי בה הרבה מחשבה נמחקה כל כך מהר בצורה תמוהה ביותר!
לא יתכן שהודעות תמחקנה בצורה כל כך מהירה וללא השקעת מחשבה לפני המחיקה!
לא יתכן שגולש ויתיק כאן בפורום
ישקיע מחשבה רבה בתגובה,
יגיב מתוך דעה אישית שלו , גם אם מדובר בתגובה של שרשור אישי של משהו שבחר בדרך טיפול
זה לא צריך להיות משנה אנחנו כאן בפורום ציבורי וגם אם הורה
מביא לנו דרך טיפול שבחר לילדיו מותר לנו ואף רצוי שנביע דעתנו,
לא יתכן שלא נוכל להביע דעה על דברים שכותב הורה, ונשתוק כי אנחנו חס וחלילה נחלל את הצגת הטיפול!
לכן יש כאן פורום ציבורי ויש דעות שונות והפורום , שהוא נכנס ומספר על טיפול מוצלח מותר לחשוב שהטיפול לא יכול להתאים לכל אחד ומותר לכתוב זאת ואין בזה שום פגיעה !
יש לנו ההורים זכות מלאה לכתוב דעתנו על כל שרשור שנפתח , ובמיוחד שנעשה יחסי ציבור מעולים לאותו מרכז בפורום ציבורי, יש לנו את הזכות המלאה לבקר קצת דברים שהועלו, כל ניסיון למחוק מיידית
כל דבר שלא מוצא חן בעיניי המנהלת נראה לי כסתימת פיות משמעותית!
ההודעה שלי שהשקעתי בה הרבה מחשבה נמחקה כל כך מהר בצורה תמוהה ביותר!
לא יתכן שהודעות תמחקנה בצורה כל כך מהירה וללא השקעת מחשבה לפני המחיקה!