סתימת פיות בפורום

שלומות0

New member
סתימת פיות בפורום

לא יתכן שגולש ויתיק כאן בפורום
ישקיע מחשבה רבה בתגובה,
יגיב מתוך דעה אישית שלו , גם אם מדובר בתגובה של שרשור אישי של משהו שבחר בדרך טיפול
זה לא צריך להיות משנה אנחנו כאן בפורום ציבורי וגם אם הורה
מביא לנו דרך טיפול שבחר לילדיו מותר לנו ואף רצוי שנביע דעתנו,
לא יתכן שלא נוכל להביע דעה על דברים שכותב הורה, ונשתוק כי אנחנו חס וחלילה נחלל את הצגת הטיפול!
לכן יש כאן פורום ציבורי ויש דעות שונות והפורום , שהוא נכנס ומספר על טיפול מוצלח מותר לחשוב שהטיפול לא יכול להתאים לכל אחד ומותר לכתוב זאת ואין בזה שום פגיעה !
יש לנו ההורים זכות מלאה לכתוב דעתנו על כל שרשור שנפתח , ובמיוחד שנעשה יחסי ציבור מעולים לאותו מרכז בפורום ציבורי, יש לנו את הזכות המלאה לבקר קצת דברים שהועלו, כל ניסיון למחוק מיידית
כל דבר שלא מוצא חן בעיניי המנהלת נראה לי כסתימת פיות משמעותית!
ההודעה שלי שהשקעתי בה הרבה מחשבה נמחקה כל כך מהר בצורה תמוהה ביותר!
לא יתכן שהודעות תמחקנה בצורה כל כך מהירה וללא השקעת מחשבה לפני המחיקה!

arana1

New member
את כמובן צודקת לחלוטין

ומנסיוני בעבר הודעות נמחקות כאן רק בגלל שאנשים לא מבינים את תוכנם.
מאותה סיבה גם מוחקים את החיים לאוטיסטים ואת האוטיסטים מהחיים.

זו גם הסיבה

שאפילו לא טרחתי להביע את דעתי בשרשור המדובר כי ברור לי שזה היה נמחק אז למה לטרוח ולהשקיע זמן ומחשבה במשהו שמימילא ימחק. יש כאן תחושה בכלל שאנשים שמביעים דעה נגד טיפולים או נגד דברים שלא נראה להם לגבי מטפילם, ישר קובעים שהם נוהגים באלימות, התנפלות ועוד, אז האמת התרגלתי כמו שאת רואה שלומות אני כבר לא כותבת כאן כמו פעם אלא אם משהו ממש מקפיץ אותי כמו אחד השרשורים שהיללו את שיטת הABA וקבעו שמדובר בשיטה מדעית ועוד דברי הלל. כנראה שמנסים להפוך את הפורום לפורום חד גוני שבו רק מי שתומך ומהלל אחד את השני ימצא את מקומו וחבל כי אז הפורום למעשה מפספס את העיקר.

שלומות0

New member
אני לא נמצאת בשלב

שאני יכולה לשתוק,
אני חושבת שאני שעברתי מעל 10 שנים קשות עם ילדה מרוכבת שמהערכת פגעה בה לא פעם ולא פעמים, לא יכולה לעבור לסדר היום,
הפורום הזה חייב לאפשר להורים וגם לאסי"ם עצמם להתבטא,
לא יתכן שלא יאפשרו לנו להביע דעתנו!
הפורום הזה הוא מהיחידים שאנחנו יכולים להוצאת הסבל הרב שנים שלנו!
אני פונה בזאת ערב ראש השנה למנהלות הפורום,
אני יודעת שלנהל את הפורום הזה מאוד לא קל,
אני מודה לכן על הניהול המעולה והאפשרות לכתוב כאן,
אבל אנא מכן מנהלות יקרות
תנו לנו במה להתבטא,
בבקשה!

randy1982

New member
שלומות, אני לא קראתי את ההודעה המחוקה

לכן לא אתייחס ספציפית לשירשור על מפנה שגם אותו לא קראתי.
אבל אני מבינה על מה את מדברת,
באמת יש כאן אוירה לא נעימה של מחיקות בתקופה האחרונה,
בכל מיני תירוצים.
הכי מוזר זה שאם מביעים דעה שלילית או ביקורתית על מטפל
כלשהוא אז מוחקים מחשש להוצאת דיבה.
בדיוק לשם כך קיימת מדיה וירטואלית- כדי לעקוף סתימת פיות.
היום אי אפשר להיות נוכל או סתם מטפל גרוע ושאף אחד לא יידע
כי המידע מתפזר ברשת בצורה הכי פתוחה וזמינה.
אז מה הקטע של הפורום אם אסור להביע ביקורת?

אני ממליצה להבא כשאת כותבת הודעה ארוכה שעלולה להימחק ע"י ההנהלה, לעשות 'העתק' כדי שתוכלי לפרסם אותה בשירשור נפרד.

לא נכנסתי לשרשור המדובר וספק אם אכנס

יש דברים שאני יודעת מראש שלא משנה מה אגיד ואכתוב סוקלים אותי - אז מוותרת מראש.

ואת כל כך צודקת ולא רק בתקופה האחרונה אלא בכלל....המחיקות פה בפורום זה משהו שלא נתקלתי בו בשום
פורום אחר בכזו כמות.

שלומות0

New member
המחיקות בתקופה האחרונה

גברו בשל הדעות האישיות של אחת המנהלות ואם הודעה מסוימת לא לטעמה ידה חופשית למחוק, היות שהבעתי דעה אישית כללית והיא נמחקה הגעתי למסקנה הזו..
מצד שני גולשים חשופים להשמצות והעלבות ואז לא מחוקים את זה משאירים, אין לי שום כוונה להמשיך לכתוב כאן , הפורום נראה ממש כמו פורום פרטי,
אני מזמינה את כל מי שחושב שיש מקום להביע דעות ללא סתימת פיות לפנות אלי לקומונה,
אני חושבת שיש לנו ההורים הרבה מה לכתוב ומה לעשות ללא חששות של סתימת פיות ולכן הקומונה שלי תפעל בנושא.. ותוכל להביא את הרעיון
"אנחנו ההורים לילדים אוטיסטים רוצים להביא שינוי" כל הורה שחושב שיש צורך להביא שינוי מול המערכות השונות מוזמן אלי לקומונה!
נ.ב. לא הייתה שום הצדקה הבוקר במחיקת הודעתי,
היות שאני לא מתכוונת להמשיך במצב שמצד אחד הודעותיי תמחקנה ומצד שני שיעלבו בי והמנהלת תצדיק זאת אי לכך אני לא אשחזר מה שכתבתי על פי עצתה של רנדי..
שנה טובה .

חבל לי

אני לומדת ממך הרבה
רק כאן אני יכולה לקרוא את מה שאת כותבת היות שבן לא נכלל בספקטרום האוטיסטי למרות כל הקשיים שלו .

למעלה