סתימה בשד משאיבה

סתימה בשד משאיבה

שלום לכן, גילי בת ארבעה חודשים עכשיו, מקבלת רק חלב של אמא. מאז שחזרתי לעבוד (לפני חודש) אני שואבת שלוש פעמים ביום (במיני-חשמלית של מדלה) - בבוקר במקביל להנקה (מצד אחד שואבת ומצד שני מניקה) ועוד פעמיים בעבודה. הכמויות מספקות, אבל לאחרונה יש לי בעיה חדשה - הרבה פעמים במהלך העבודה אני מגלה סתימה בשד ממנו רק שאבתי בבוקר, ולא הנקתי. זה כואב נורא ומפריע לי בעבודה ושום שאיבה לא עוזרת, רק האינסטלטורית הקטנה בבית מצליחה לשחרר לי את הסתימות. מה עושים???

sagitlaleche

New member
סתימה בשד ../images/Emo20.gif

רותי, הנה, גילית את סוד היניקה של הקטנים האלו. גם המשאבה הטובה ביותר, לא תצליח להשיג אפקט שאיבה וריקון הצינוריות כמו שהתינוק יכול. יש נשים הנוטות לסתימות יותר מאחרות. לכן, אם כך זה אצלך, חשוב שתתני לתינוקת שלך לינוק אחרי השאיבה, כשהסנטר שלה, כלומר הלסת התחתונה, זו שעובדת הכי חזק על השד, תהיה תכיוון הסתימה. לעתים אמהות מדווחות על חלק בשד שנסתם יותר מחלקים אחרים, לכן כדאי לשנות תנוחות ולתת לתינוק "לרוקן" טוב את השד מכל הצדדים. בדרך כלל, צדדים מועדים לפורענות הם אלו לכיוון בית השחי או בחלק התחתון של השד, בעיקר כשמתחילים ללבוש חזיות עם ברזלים או סתם חזיות לוחצות מדי. בהצלחה.

למעלה